.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39

Hybrid View

Супер фен
    Радвам се на малките неща,които прави приятеля ми за мен,но не съм романтичка .. нито той.За мен това да си романтик и да се радваш на малките неща са различни неща.
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на Hilary_

Re: отживелица ли е романтиката?!

Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Цитирай Първоначално написано от Stan4o123
    не се впечатляват от малките,но истински жестове
    Бъркаш се.
    ++++++

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...

мисля,че ще трябва да се съгласите с мен,че в днешно време хората са станали изключително повърхностни и груби... не се впечатляват от малките,но истински жестове и все повече се чуват думи от типа : "тя ми духа 30 мин","изчуках кучката" и подобни ...Та въпросът ми е "жива ли е романтиката или го правите на сила"?!
    Дай ми определение за романтика?Всеки човек различно разбира тази дума,всеки се вълнува от различни неща.За тези хора,за които говориш може би романтично може да значи точно това.Аз лично имам мои представи за романтика,ти също.Така че романтика има-да,но всеки я разбира по свой си начин

Голям фен
    аз съм за романтиката и всеки жест дори и мъничък ме трогва за съжаление не би трогнало силиконовата кукла с 5 тона грим и 2 червило
    love is gone!

Град
    София/Бургас
    Не мисля, че романтиката е мъртва или може да умре. Но "романтика" е разтегливо понятие, което за всеки човек има различно измерение. Това което един намира за романтично, за друг може да е безкрайно дразнещо. Затова е прекрасно и неповторимо, когато се срещнат двама души, които виждат и чувстват нещата еднакво или поне много близко. За съжаление не става лесно, но все пак именно това ни помага да го оценим.

Цитирай Първоначално написано от lipsvashh_mi
    Романтика още съществува,въпреки че се среща супер рядко...наистина в днешно време малко оценяваме милите жестове и добрите думи ,които ни казват и се хващаме за лошото..може би тук ни е и грешката.. Животът е твърде кратък,за да помним лошото...но кой да помисли върху това?!

така е .. но всеки човек би се зарадвал колктото и зает да е ако гаджето ви поднесе някаква изненада,нещо прекрасно .. според мен романтиката си съществува , но хората нямат време да се занимават и да правят жестове,нито пък да бъдат достатъчно мили .. защото човек работи,яде,спи,работи и т.н .. мноог малко време за почивка и развлечение
    вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Цитирай Първоначално написано от sweety_blondy
    защото човек работи,яде,спи,работи и т.н .. мноог малко време за почивка и развлечение
    Време винаги ще намериш,ако се касае за половинката ти

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    ох аз съм си романти4ка..даже и да обере на някоя баба китките и да ми ги подари,6е се зарадвам
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Град
    [На Метри От Земята]
    хубаво е когато някой от от двамата е романтичен.. а ако и двамата са така е мн сладко, според мен де
    Просто аз

За мен е умряла..Пълна лиготия..

Мега фен Аватара на Hilary_
    Ми след като хората са такива каквито казваш ... какво остава за романтиката ?? Има я, нооо малко хора вече я ценят ...

мисля,че ще трябва да се съгласите с мен,че в днешно време хората са станали изключително повърхностни и груби... не се впечатляват от малките,но истински жестове и все повече се чуват думи от типа : "тя ми духа 30 мин","изчуках кучката" и подобни ...Та въпросът ми е "жива ли е романтиката или го правите на сила"?!
    Ако има чувства ще има и романтика...

Град
    Where streets have no name..together with HeR

Романтиката е жива при определени хора, но парадоксът е това ,че 90% от тийновете си ''хващат приятелки'' само заради секс

Matthew Bellamy
    Dominic Howard
    Christopher Wolstenholme

Обичкам си Котито

<M U S E>
    Matthew Bellamy
    Dominic Howard
    Christopher Wolstenholme

▬▬▬
    MUSE
    ▬▬▬

Мега фен Аватара на w0sh
    Град
    one foot on the gas, one foot in the grave
    Романтика може да има, само когато не е самоцел. Само когато е спонтанна и т.н.
    If it wasn't for date rape, i'd never get laid.

и last.fm-ец

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си