- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- отживелица ли е романтиката?!
++++++Първоначално написано от FeelMyPain
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Дай ми определение за романтика?Всеки човек различно разбира тази дума,всеки се вълнува от различни неща.За тези хора,за които говориш може би романтично може да значи точно това.Аз лично имам мои представи за романтика,ти също.Така че романтика има-да,но всеки я разбира по свой си начинПървоначално написано от Stan4o123
![]()
аз съм за романтиката и всеки жест дори и мъничък ме трогва за съжаление не би трогнало силиконовата кукла с 5 тона грим и 2 червило![]()
love is gone!
Не мисля, че романтиката е мъртва или може да умре. Но "романтика" е разтегливо понятие, което за всеки човек има различно измерение. Това което един намира за романтично, за друг може да е безкрайно дразнещо. Затова е прекрасно и неповторимо, когато се срещнат двама души, които виждат и чувстват нещата еднакво или поне много близко. За съжаление не става лесно, но все пак именно това ни помага да го оценим.
Първоначално написано от lipsvashh_mi
така е .. но всеки човек би се зарадвал колктото и зает да е ако гаджето ви поднесе някаква изненада,нещо прекрасно .. според мен романтиката си съществува , но хората нямат време да се занимават и да правят жестове,нито пък да бъдат достатъчно мили .. защото човек работи,яде,спи,работи и т.н .. мноог малко време за почивка и развлечение
вЛасТта Ми ПричиНяВа НаЙ-сИлНиЯ оРгаЗъМ, НаЙ-сЛаДкаТа ТрЪпкА.иСтиНсКа КуЧкА, ЦиНичНа,ЛовКа,БруТаЛнА, с ТеЖъК ПаРфюМ и ЖеЛяЗнА вОлЯ ... с ОбуВкИ На Ferragamo и КосТюМ нА PRADA! Не БъДеТе пРосТо БоГаТи МоМичеТа, а ЖеНи с ВъзМожНосТ!!
Време винаги ще намериш,ако се касае за половинката тиПървоначално написано от sweety_blondy
![]()
ох аз съм си романти4ка..даже и да обере на някоя баба китките и да ми ги подари,6е се зарадвам![]()
![]()
![]()
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
хубаво е когато някой от от двамата е романтичен.. а ако и двамата са така е мн сладко, според мен де![]()
Просто аз
За мен е умряла..Пълна лиготия..
Ми след като хората са такива каквито казваш ... какво остава за романтиката ??![]()
Има я, нооо малко хора вече я ценят ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Ако има чувства ще има и романтика...Първоначално написано от Stan4o123
![]()
Романтиката е жива при определени хора, но парадоксът е това ,че 90% от тийновете си ''хващат приятелки'' само заради сексПървоначално написано от Stan4o123
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
Обичкам си Котито
<MU
S
E>
Matthew Bellamy
Dominic Howard
Christopher Wolstenholme
▬▬▬
MUSE
▬▬▬
Романтика може да има, само когато не е самоцел. Само когато е спонтанна и т.н.