.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Тема: проблем..

проблем..

здравейте..искам да ви кажа моя проблем и да ми дадете някакви съвети..та значи имам приятел от 2 години..много го обичам..уж и той мен..но последно време тои спря да ме търси както беше преди..цял ден е в тях си..не ми пише когато му пиша..не ми звани..само когато стане въпрос че му се излиза и кам 18 часа ми пише мило ще излизаме ли..и изизаме всичко е ок и когато се прибера пак същото..и му обяснявам питам го защо така..а той нищо не ми отговаря..незнам какво да направя..за да направя нещатата така както преди..
    { } obicham te { }

ами да но когато излезим и се държи много мило..постоянно ме прегръща целува обичам те и т.н..но когато се прибера незнам какво му става..как по точно да я съживя..
    { } obicham te { }

А ти пишеш ли му!? Търсиш ли го!?
    Всъщност трябва ли постоянно да сте в контакт!?
    Обича те, излизате, всичко е нормално, не виждам какъв е проблема..

И какво като не си пишете 24/7 !?
    Ако всичко е наред,когато сте заедно,не знам защо те притеснява,че не пише по скайп...

Супер фен Аватара на rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    +1
    Съгласна съм..
    Не го задушавай..Не си вкарвай нерви излишно ...след като всичко е наред когато сте заедно... :P

ами да пиша му..ами незнам и аз дали трябва..но може би така сам свикнала от преди постоянно си званяхме говорили сме си с часове по skype и по тел..смс и т.н. и сега някакси това ми липсва..незнам и аз вече се побърквам нещо явно..
    { } obicham te { }

Остави му малко свобода.. Щом всичко между вас е добре, значи няма проблем.. Не се филмирай толкова.. Остави му малко свобода..

ами да прави сте.. просто незнам и аз..така бях свикнала но явно ще трябва да отвикна.. мерси за отговорите все пак
    { } obicham te { }

Мега фен Аватара на Joc
    Град
    на коня У краката
    има си работа човека у тях. . .

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от vampire_girl_
    И какво като не си пишете 24/7 !?
    Ако всичко е наред,когато сте заедно,не знам защо те притеснява,че не пише по скайп...
    Е как защо?
    скайп> риъл лайф

Голям фен Аватара на RaZzer
    Не се впрягай за глупости - всичко изглежда е наред

Град
    Newp0rt ..
    Цитирай Първоначално написано от rusoto_baby_f
    Цитирай Първоначално написано от ItalianMafia
    +1
    Съгласна съм..
    Не го задушавай..Не си вкарвай нерви излишно ...след като всичко е наред когато сте заедно... :P
    +2 ..

К`ви са тея глупости?!Остави го момчето да си поеме малко въздух,бе...Какво само му светиш?

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    казаха ти вече .. остави го малко на свобода

Щом той не те търси, не го търси и ти! Не ставай като притиснената му майка, има много риба в морето. Ако те иска и не му обръщаш дневната доза внимание, гледаш на своя живот като страхотен без него, даваш му свобода -> освободи го от клетката, той ще си постави за задача да постави теб в клетка.

А може просто да иска да скъсате, но мъжете предпочитат ние да слагаме край. Затова те ядосва -> за да го зарежеш.

DO NOT USE!

Не го задушавай.Нормално е предишните занимания да ти липсват, но и той има нужда от малко време за себе си, да е сам в личното си пространство ;]
    0bicham te !{~}{~ [h]~

Мега фен Аватара на t0d1t0
    значи ... 2 години ходите... А ми вие сте станали за женене вече бе , какви неща искаш да прави човека ... Айде по-споконо
    Станислава

Има ли за какво да си пишете или да си говорите ?
    Може би,няма какво да си казвате и разговорите ви стават еднотипни и за него няма смисъл да си говорите..
    А може и да е загубил интерес,както казаха,а да играе роля,докато е с тебе..
    Ти си го познаваш най-добре и горе-долу трябва да предполагаш каква е причината,а и той би трябвало да ти споделя,особено,ако има някакъв проблем..

Град
    Бикини-Ботъм
    Цитирай Първоначално написано от 0nem0retIme
    Има ли за какво да си пишете или да си говорите ?
    Може би,няма какво да си казвате и разговорите ви стават еднотипни и за него няма смисъл да си говорите..
    А може и да е загубил интерес,както казаха,а да играе роля,докато е с тебе..
    Ти си го познаваш най-добре и горе-долу трябва да предполагаш каква е причината,а и той би трябвало да ти споделя,особено,ако има някакъв проблем..
    +++
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Супер фен Аватара на Amateur
    Трябва разнообразие!

Град
    ВаРнАаАа
    Може и да ти изневерява.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си