- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Go West! Life is Peaceful There!
Абе айде някой да ме светне, какви са точно тия новите наркотици, дето са ги пуснали. Ефекта е просто поразяващ. Ако се разпространят масово, човечеството е обречено!
Grumpy old madman
Намерих го и не ми е идол. Тоя е някакъв идиот по-скоро, с тая неговата камина.
Ballbreaker-a е бъдещ сериен убиец, засега само дави малки котенца у тях, с някои от тях мисли си че прави дечица мутанти, другите просто ги изяжда.
Hey man, look at me rocking out, I'm on the TeenProblems.net!
With Disrespect and Marmaladka.![]()
Всъщност съм някакъв маниак на тема котки.
Ииии тая тема май взе да се превръща в нещо от типа "оценете характера на Ballbreaker по позьорската му снимка."
ще ми ядеш подметката! Чикатило
дай металната тръба!Първоначално написано от Zaharinka
![]()
Аз май чак сега схващам, че вие не разбирате от ирония... о.о
и ние явно не разбирме от психични отклонения![]()
наистина си плашещ![]()
my soul is adrift in oceans of madness.
Малее, това си беше пълна пародия на Pet Shop Boys, вие пък ме изкарахте тука Джефри Дамър. Е Браво Бе!![]()
^ искаш ли да се видим с теб като си от Русе....
Абсолютно нищо против нямам. Събота съм на концерт.
искам място да няма много хора и полиция. . .
пък ако съм на концерт, ще съм с приятелка, така че не мога да ти обърна достатъчно внимание.
Ау, всички сте едни биячи просто... може и Disrespect да поканиш, и той ми има зор, нали...
Виж си фейса, как няма да са ти злобни хората.
Мязаш на сериен убиец, засега си само зубър, но ще почнат опитите и мъченията...
Браво, направо ме оцени по една поза. Браво. Прави са хората, трябва да злобеят към мен. Браво.
Аре марш, в събота може и да ме мернеш.
ПП: Може би по-нормална снимка трябваше да си сложа, ама тая нещо се превърна в култ. И още нещо - как реши, че съм зубър?![]()
"марш" ще казваш на бъдещите си жертви, които ще са деца или млади момичета, защото си посран пикльо, който го е страх да каже два лафа на някое момче!
аз ти викам "да излезем", ти - било ме страх. о.О
J'ai peur![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...