.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 38

В цикъл ... забременяване ?!

Преди 3 дни свърших в гаджето ми,но тя беше 3ти ден в мензис,свърших в нея,защото знам,че не може да забременее тогава.....кажете ми все пак има ли някакъв шанс,да забременее...?!

И моля ви за интелигентни отговори,а не от типа "Ти луд ли сииииииииии" и тем подобни.....

мерси предварително

След като си толкова сигурен...защо питаш?Но да,има...някакъв.
    Не мислиш ли,че беше по-добре първо да попиташ,а после да свършваш в гаджето си?

Цитирай Първоначално написано от Lifash
    След като си толкова сигурен...защо питаш?Но да,има...някакъв.
    Не мислиш ли,че беше по-добре първо да попиташ,а после да свършваш в гаджето си?
    .... или да използваш презерватив ..

еми не че да те плаша ама може да се забремене дори когато момичето е в цикъл..така че вие си рпавете изводи как ше постъпите..

Ест. че има шанс да забременее,дори и малак

Мега фен Аватара на t0d1t0
    1во - Отиди на лекар за преглед , може да хванеш някаква инфекция!
    2ро - По време на цикъл не се прави секс !!!
    3то - Малко вероятно е да забременее , но все пак...
    4то - Никакви хапчета не и давай сега !!!
    и последно - OMFG толкова ли сте загоряли бе , бахти му и секса ...
    Станислава

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    няма опастност

Град
    In the middle of Nowhere
    Поредния...Преди няколко дни имаше такава тема,не знам вече ме отчайват някои...По темата мисля че има шанс дори и минимален...МИСЛЕТЕ преди да правите нещо глупаво..
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    ^ Да не очакваш да те чуе случайно? Особено, ако съдим по количеството сходни теми, бълвани тук всяка седмица. Вече не мога да се изненадам с нищо. Чакам поне някой да се похвали, че е станал татко на 12.

По темата: Да може да е бременна. Малко вероятно, но не невъзможно. Следващия път вместо да мислиш с онова между краката, мисли с главата.

Град
    Gabr0v0
    както казаха преди мен, 1во има опастност от инфекция и 2ро има шанс да забременее, дори и минимален. Другия път изчакай да й свърши цикъла и за да не се тревожите дали сте направили някой гаф - използвайте презерватив

Повече от фен Аватара на YourPoison
    по време на цикъл не се прави секс бе .. малоумници такива

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    1во - Отиди на лекар за преглед , може да хванеш някаква инфекция!
    2ро - По време на цикъл не се прави секс !!!
    3то - Малко вероятно е да забременее , но все пак...
    4то - Никакви хапчета не и давай сега !!!
    и последно - OMFG толкова ли сте загоряли бе , бахти му и секса ...
    +1

И не можа ли първо да попиташ и после да процедираш ?!

BadBlueTroll Мега фен Аватара на psychopath
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от YourPoison
    по време на цикъл не се прави секс бе .. малоумници такива
    Що бе?

1-во,не влизам често тук и ако имам въпрос,явно ми е спешно и пускам веднага тема.
    2-ро с това момиче съм от година и половина и е нормално да пробвам от всичко (за критиците)
    3-то ..... l0lz@ ако имаш някви проблеми,пиши ми на ЛС да се разберем

иначе,мерси на всички,който ми помогнаха

Точка 2. е желязна просто...
    Следващия път ако искаш свърши в нея без да е в цикъл,да пробвате кво е да сте мама и тати...
    А и момичето не знам как ти се е вързало на акъла,сигурно и тя е наясно колкото и ти..

разбира се, че има шанс.
    щом момичето ти е позволило, значи е доста необразована, както и ти.
    тръгнали да правят секс, ама не са запознати.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

мхм има макар малък шанс ...има го .. Мъжаги ... на 17 съм и не праа такива глупости кат вас ИДИОТИ ... първо правиш после мислиш

то хуу си прави секс в цикъл ама наиш колко инфекции са тфа за тебе !!! пък дали ше забременее има супер малка вероятност штото тогава няма яицеклетка която да се оплоди но .. сперматозоидите могат да оцелеят маи няколко часа след това та си зависи от отделния организъм ... попринцип маи няма за какво да се притеснявате (за забременяването) . Преди няколкоп месеца се информирах доста за това дали може да се забременее докат си в цикъл штото и на мен ми се е случвало само че стаан инцидент .. но презерватива е задължителен !!!!

Повече от фен
    Не те ли е гнус да правиш секс без презерватив, докато момичето е в цикъл?
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Шансът е нищожен.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Шансът е нищожен.
    И 1% да е, нали знаеш, че като на теб се случи, за теб си е 100%. А да не говорим за HIV, HPV, Treponema pallidum (Syphilis) и т.н.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Шансът е нищожен.
    И 1% да е, нали знаеш, че като на теб се случи, за теб си е 100%. А да не говорим за HIV, HPV, Treponema pallidum (Syphilis) и т.н.
    Точно за ЧПВ питах днес една мадама не се ли плаши, че може да си навлече бели в дългосрочен план. Още нямам отговор от нея.
    П. С. На мен няма как да се случи, така че не ме касаят проценти и вероятности. А дори и да забременея, не е проблем. )))
    Темата не е за луес, а за секс без презерватив! Виж заглавието.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    Шансът е нищожен.
    Точно за ЧПВ питах днес една мадама не се ли плаши, че може да си навлече бели в дългосрочен план. Още нямам отговор от нея.
    П. С. На мен няма как да се случи, така че не ме касаят проценти и вероятности. А дори и да забременея, не е проблем. )))
    Темата не е за луес, а за секс без презерватив! Виж заглавието.
    Да, но сексът без предпазни средства било то и в цикъл, може да доведе до тези болести, освен бебето. Пък и доколкото разбирам ти не си на 14-15 и едно бебе не би било проблем, докато в случая би било. Така че луес и всички други сексуална-трансмитивни болести също са си риск освен бебето и за това казах, че шансът и да е нищожен, случи ли ти се за човека последиците са си 100%.

Така че ПРЕЗЕРВАТИВ.

Град
    Sofia
    Когато незнаете нещо, по-добре си замълчете бе, деца...
    Няма шанс да забременее.Има теоретичен такъв, изхвърлянето на зрялата яйцеклетка да съвпадне със овулацията на новата...но шансът за това е по-малък от шанса да ти кацне марсианец на балкона...Всъщност би било аномалия.
    Та не се притеснявай.
    Situatin normal-All fucked up...

Град
    Sofia
    Абе какво се мъчиш да мислиш?...ти знаеш ли какво е цикъл?, в смисъл какво представлява?...а яйцеклетка?..а овулация?...
    В цикъл си, когато неоплодената яйцеклетка се изхвърля от организма.За да можеш да забременееш през това време, трябва вече да има нова яйцеклетка, която да е "зряла"..., а това отнема около 14-16дни.Тъй че да, за да стане нещо такова, може да се каже, че е аномалия.Ако всичко в организма ти работи както трябва и имаш що годе редовен цикъл, такава вероятност няма!!!
    Жена си...още не де, но ще станеш...научи се да мислиш!!!
    Situatin normal-All fucked up...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си