- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво е за вас префектното момче/момиче ...
Перфектни хора НЯМА! Не си избирам момчето до мен по каталог!
Не искам да е перфектен, а ефектен - да се разбираме, да се държи добре, да си имаме доверие, да ме обича, да ме глези, да си помагаме и заедно да преживяваме и хубавите и лошите неща, да е винаги до мен, да ме подкрепя независимо какво искам, да мога да разчитам на него... Абе то се усеща дали е точния човек!
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Много точно..Първоначално написано от SunSmile
![]()
*подписа*Първоначално написано от SunSmile
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Перфектно висок,Перфектно изваяно тяло,Перфектен характер,Перфектно чувство за хумор,Перфектен ум,Перфектни очи,Перфектна коса,Перфектен романтик,Перфектни устни,Перфектен във всяко едно отношение...е те тва е перфектният мъж![]()
Аха сетих се кой описвашПървоначално написано от ZilenaJanka
![]()
перфектният не съществува!![]()
Но момчето,което ще се доближава наймного до това определение трябва да е добър,умен и забавен...да ме обича и да приема такава каквато съм с всичките ми странности![]()
всеки когато се влюби в някого за него няма по-красив, умен ... абе по- перфектен човек от половинката му... не смятам, че трябва да си избираме плюбовта на живота с конкурс мистар свят... важното е, че си е наш и го обичаме...а не е просто поредният фешан с много лак и пиана за коса по главата и вече оле какъв е красив... ако обичам някого каквито и дефекти да има, няма да ми пречат, просто ще искам да съм с него...
![]()
EЙ тва за мен е перфектното момиче ->
![]()
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
^![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Ако говорим честно перфектното момиче (за мен) съм самия аз в друго измерение, където съм жена. Да, звучи нарцисистко, но пак казвам изборът е стриктно мой. :P
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
искам да готви пере чисти да е супер домакиня ако може да е жена 98г някъде с милиони в джоба и 5 пъти по толкова в банката и да е болна от рак последен стадий
(пропуснах ли че трябва да сме женени)
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
ползвай [imgw] ... Та много крива ми се струваПървоначално написано от l0lz
а по темата - Зависи от гледната точка , аз си намерих перфектнатаНе може да се опише точно
Всеки си има някакви предпочитания ... Човека не може да перфектен , няма такова нещо
Кой каквото намери и дано му върши работа
![]()
Станислава
перфектни хора не съществуват в реалността .. те са само в представите ни ..![]()
иначе бих искала най-вече момче, с което да се разбираме и да се уважаваме .. винаги да ме изслушва и като съм зле да умее да ме развеселява (това най-вече) .. да е умен и добър .. да знам, че мога да му вярвам .. и да е хубав ..![]()
![]()
За мен моя сегашен приятел е перфектен за мен. Той поставя моите нужди над своите, обича ме, уважава ме , цени ме, кара ме да се чувствам щастлива, прави ме по-добър човек, може да ме засмее,а прегръдките и целувките му значат света за мен.![]()
[b]Перфектно.. външно, вътрешно или общо като цяло!? Абе няма перфектни хора било момичета или мочета. Както казваше един приятел ''Не ставаме, всички сме лайна!''![]()
[/b]
моето момче е перфектно!знам че си има недостатъците и той си знае че аз си имам моите но въпреки това не се отказваме един от друг !
![]()
момчето което искам да е до мен трябва да е забавен да имаме общи теми за разговор да ме приема такава каквато съм да не ме сравнява с другите да ме обича и да е мил да не се прави на кой съм аз пред другите момчета,защото и такива ги има и то много и да има свестен вид![]()
![]()
аз вече го намерих... сега работя по върпоса![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тоя дету си мисли, че има перфектни хора е мнооого мнооого заблуден ..![]()
![]()
Истината е, че НЯМА перфектни хора .. но някои от тях стават специални за нас, НО само в нашите очи ..хах въпрос на шанс е дали ще видиш в даден човек това, което другите не виждат ...
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
да и аз съм на това мнение...ебати въпроса където си задала..да пред мене иам каталог и си ги избирам ,разбираш лиПървоначално написано от 0nem0retIme
и да то се усеща дали си попаднала на точния човек : )
мдам ... само ,че аз не го възприемам толкова тежко ... даже напротив .. искам само да е добре .. няма да го насилствам я ... иначе по темата .. перфектното момче .. външност - все ми е тая имам малко предпочитания де .. рядко се заглеждам по фешъни .. ако не .. никога даже .. и да се държи по еднакъв начин с мен , когато сме сами и с приятелите си ( не да ми угажда , а да не ме обижда и т.н.) и общо взето да не е някакъв маниякПървоначално написано от Devastante
нямам големи претенции
, но както казах за сега перфектен е човеко , който не мога да имам , а съм влюбена в него .. но .. преживява се
![]()
... Ако си готов да умреш,роди се! Ако си готов да живееш,бъди готов да умреш!![]()
![]()
![]()
Искам просто да не ми изневерява, да ме разбира и да ме обича... Това ми е достатъчно.... Външния вид и тем подобни значение нямат....![]()