.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    ехх... е такова животно като "перфектното" момиче за мене-няма.Пробвал съм се да описвам, но.... трудна работа
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

еми моето момче!!

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Hilary_

Тоя дету си мисли, че има перфектни хора е мнооого мнооого заблуден ..

Истината е, че НЯМА перфектни хора .. но някои от тях стават специални за нас, НО само в нашите очи .. хах въпрос на шанс е дали ще видиш в даден човек това, което другите не виждат ...

Съгласна !
    Обичам те <3 !!!

Повече от фен Аватара на silviau66
    Цитирай Първоначално написано от ZilenaJanka
    Перфектно висок,Перфектно изваяно тяло,Перфектен характер,Перфектно чувство за хумор,Перфектен ум,Перфектни очи,Перфектна коса,Перфектен романтик,Перфектни устни,Перфектен във всяко едно отношение...е те тва е перфектният мъж
    Аз мисля, че перфектния мъж е този на когото може да вярваш, а не този който изглежда добре. Но това си е мое мнение.
    Казват ми " Не пуши ! " , но аз пуша. Казват ми " Не пий ! " , но кой ги слуша ??! (music)

;)

emi to4no perfektni hora nqmaa pr iskam mom4eta koeto e perfekten ne iskam ne iskam da e kato ot katalog 6tot i teq deto sa ot tam ne sa (perfektni) seki sega gleda van6nata krasota emi normalno s 10000 tona grim da sme perfektni iskam mom4e koeto da me razbira i obi4ka ni6to poveche ne iskam
    isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...

Перфектното момче за мен е това което,да огажда на всичките ми капризи

Приятелката ми

такова,което не прави тъпи правописни грешки като теб например
    по темата: Мадс

Перфектни хора няма.Не живея и няма да живея никога с илюзията,че перфектния съществува.
    .. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!

Голям фен Аватара на blader
    Град
    Нова Загора
    големи и изразителни очи...
    (имам слабост към такива очи...)
    да не изглежда зле..всмисъл...не съм повърхностен до степен до която да отхвърлям всички които не попадат в идеалните ми представи но все пак темата е за идеалното момче/момиче...и така...да бъде не много по-ниска от мен...относно килограмите...да не е някаква дебела...просто..би било странно за самия мен(много трудно мога да намеря момиче което е по-слабо от мен...всмисъл...аз съм към 55 кила и съм 1.84...никак не съм респектиращ на вид...за по-едрите момичета винаги се намират по-едри момчета...всмисъл...те заслужават любов по-малко от всеки друг...просто...въпреки че не ми пука кога ще умра не искам да бъда смазан от гаджето си...)...и така...
    да има обща култура и интелигентност дотолкова че да можем да си говорим и да знае за какво и говоря без да ми се налага да пояснявам постоянно...един вид да се разбираме с една дума и най-готиното...да си довършваме изреченията...естествено...н ищо против и да е о-умна от мен...не е трудно постижимо все пак...(мамка му...имаше такова момиче...толкова я обичах...но ми би шута...е...какво да се прави...минаха доста месеци и някакси загубих надежда че някога ще ми обърне внимание извън границите на приятелството което потдържаме в момента...извинявам се за отклонението...просто се усетих описвайки че описвам донякъде нея и..така...)...
    да бъде мила и да притежава това типично детско излъчване и маниер на поведение на 4-6 годишно момиченце...което се радва на всичко и реагира толкова спонтанно и искрено че няма как радостта в очите и да не предизвика поне усмивка на лицето на човек...
    и дфа може да обича...много силно...невероятно силно...или поне така както мен...и да не е ревнива де...аз не съм...въобще не съм ревнив но искам и взаимност...
    и така...това е от мен...
    още веднъж...повтарям че това не са неща които задължително трябва да има едно момиче за да бъда привлечен от нея...това са качествата на идеалното за мен момиче...
    отделен е въпроса че и аз не съм магнит за момичета...просто...живея в малък град по-голямата част от населението на който се състои от ограничени в мисленето си тедногръди и изкуствени хора които смятат такива като мен(обичам черните дрехи...имам дълга коса...говоря малко по-...да го лкажем академично...просто философските съждения и иронията богата на изразнисредства са ми слабост и така...отделно не съм някакъв атлетичен тип и....разбирате ме...)
    така...айде стига см обяснявал...
    мисля че това е достатъчно...
    'Real stupidity beats artificial intelligence everytime'-Terry Pratchett

'Ако ти ще живееш 100 години, то аз искам да живея 100 годии без един ден, защото не мога да живея и един ден без теб'-Мечо Пух...

echii <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си