- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво мислите за певицата Андреа?
Задавам въпрос към слушащтите поп-фолк какво мислите за певицата Андреа?![]()
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Прави много добри песни..почти всички стават абсолютни хитова,но мисля,че с пеенето на живо е тотално скарана!Иначе като визия не е нищо особено
![]()
кво мисля ли? мисля че е тъпа к***а. Дразни ме, пее ужасно, бе отвратителна ми е.![]()
![]()
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Има хубави песни.
01001000011000010110100001100001001000000111000001 1100100
11001010110001101100001011010110110000100100000011 1001101100101
Куха лейка,както всички останали чалга простит...певици!
ами попринцип не ги слушам ама бях чела статия в която имаше снимки на който тя беше без професионален грим и приличаше на травестит![]()
![]()
![]()
^
а ти знаеш ли чалга певица ,която и с грим и без не прилича на травестит![]()
защото аз не![]()
http://vbox7.com/play:4ef5e483![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
http://vbox7.com/play:a0279ff6
Интересното е , че сега без грим е ужасяваща.
А преди да стане пълна , чалгарска , на заплата к*рва е била много красива И без грим.
Наистина има много хубави песни , но това не се дължи на нейния 'талант' , а на хората които правят музиката и текстовете й.Попринцип не може да пее кой знае колко.А на визия ми е много противна , просто от където и както и да я погледнеш си и личи колко струва и от къде можеш да си я 'купиш' , прекалява последно време с перверзните си снимки и голота ..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
ами май си прав/а май и аз не съм виждала ужасно натруфени саПървоначално написано от teenems
![]()
![]()
..оууу колко е смешнаааааа
![]()
![]()
![]()
Ами има много готини и слушани песни.. Като например Употребена !
![]()
Любовта е това нещо,което те кара да летиш в небесата,но колкото по на високо се носиш,толкова по-жестоко пaдош.
Ужасно е красива! На живо е още по-хубава.
Много често я засичам в едно заедение с Кости и Ленокс Браун да си хапват, даже последния път ми седеше зад гърба и ми наприви страшно впечатление. Страшни хубава е. По-хубава от колкото в клиповете.![]()
напълно съм съгласна...а тия които не слушат чалга за кво се обаждат не ми е ясно, никой не ви иска тъпото комплексарско мнениеПървоначално написано от Beautyful
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Еми първо много е сладка, второ няма песен която да не е станала ХИТ, и трето колкото и да я плюят всички АНДРЕА СИ ОСТАВА НОМЕР ЕДНО![]()
Каквито хората, такива и певиците. Само едно болно общество може да издигне на върха подобни идеали и ценности.
Дълбоко Лилавата спермия да си спомни кой първи започне да "изказва" мнение, в тоя ред на мисли
Май ти тече нещо по крака..![]()
GORA EUSKAL HERRIA ASKATUTA!!!
GORA EUSKAL HERRIA SOZIALISTA!!
GORA GU TA GUTARRAK!!!
GORA EUSKADI!!!
Песните и са горе-долу добри, но без грим е малко плашеща,
пък и грачи почти като гардже на живо..![]()
“Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”
-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3
Не можеш да забраниш на никой да си изкаже мнението.Това е основното предназначение но форумите -.- .По темата - елитна курва като всички.Наистина,по клипове изглежда красива,но ако махнем дебелия слой фон дъо тен и килограмите грим изглежда по-зле от майка ми която мина 50-те отдавнаПървоначално написано от PurpleDream
.Не знам,не уважавам поп фолк изпълнителките понеже те не правят нищо за музиката освен да я изпълнят на някакво ниво.Текстовете,музиката и оформлението им е направено от други хора.Всичко е комерсиална машина за пари.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
Не можеш да забраниш на никой да си изкаже мнението.Това е основното предназначение на форумите -.- .По темата - елитна курва като всички.Наистина,по клипове изглежда красива,но ако махнем дебелия слой фон дъо тен и килограмите грим изглежда по-зле от майка ми която мина 50-те отдавнаПървоначално написано от PurpleDream
.Не знам,не уважавам поп фолк изпълнителките понеже те не правят нищо за музиката освен да я изпълнят на някакво ниво.Текстовете,музиката и оформлението им е направено от други хора.Всичко е комерсиална машина за пари.
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
"..само,само,само тяло ще ти даам.."
![]()
тая Андреa едно изречение не може да свърже като хората...ужасяващо беден речник...като дава интервю така се излага,че не е истина....![]()
...не казвам,че аз съм умна и че имам богат речник,но не мен гледат толкова хора по телевизията и т.н....![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
тя е наи якото пар4е![]()
![]()
и пове4ето песни ми харесват
![]()
![]()
![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни.
разбирам да си пишете коментарите, ама някои сигурно не знаят коя е, не са чули една нейна песен и бързат пак да скачат, разбрахме че всички сте умни и мразите чалгата, не е задължително докато видите тема за чалга и да започвата с коментарите срешу чалгата, не ви харесва - не я слушайте...колко пъти сте видели някой чалгар да пише в тема за метъл и то единствено с целта да плюе по него...Първоначално написано от NamelessRomantic
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Андреа? Не я знам коя е.![]()
Ама се басирам, че е с дълги крака и огромни силиконови бобми?
![]()
Омг, по-добре че не я знам коя е.
![]()
~Kyo~
кво да мисля за нея ? да мре ... тва чалгата е много гнусно нещо ... кат гледам лапетата кви простоии научават от там ...