- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво мислите за певицата Андреа?
и Six Feet UnderПървоначално написано от endless07
![]()
тъпа коза - as always![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Оу, ама стига... тая тема не мога да я гледам повече! Тука няма ли правила като например да не се пускат толкова тъпи теми? Едва ли има мн хора, които са написали тук, че я харесат, да го признаем, галгата е тъпа и ако всеки почне да пуска теми с всяка една чалгарка тук на какво ще заблирича? Ха, то и аз ще почна да си пускам теми просто ей така тогава. <_<
~Kyo~
Докъм 500 пъти.Харабия.Виж,разбирам да си имаш своя собствена позиция,но това да изкарваш хората които не слушат чалга комплексари - еми това е вече хейтърство.Не разбирам защо хората,които не харесват чалга биват заклеймени като тесногръди,задръстени и комплексари.Глупости.Първоначално написано от PurpleDream
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
добре, съгласна съм, а защо хората които слушат чалга са тъпи,прости и така нататък?защо когато някой който не слуша чалга като види тук такава тема веднага се нахвърля върху хората, това се опитвам да разбера и за това се ядосвам ама колкото и да се опитва м да го обясня на някои хора те просто упорстват, че не било така... а ето тази тема го доказва и не е само тая де...както и да е... пак лично мнениеПървоначално написано от NamelessRomantic
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
ето още 2 примера, после да не кажете че си измислям или че не е вярно, СПОРЕД МЕН НЯКОИ хора просто са прекалено злобни...Първоначално написано от casualhooligans
да така е, защото те слушат чалга само когато са в компания и искат да се забавляват, но за някои хора всички са прости, просто защото не слушат стила който те слушат........според мен!Първоначално написано от Battlescarred
ми ддз красива е ... а и всичките и песни стават хит , но за съжеление не може да пее
![]()
ужс . . .
не слушам чалга но нямам лошо мнение за нея . . и все пак харесвам само някой определени певици като индивиди
за съжаление андреа не фигурира из списакът им![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
айц . . че културно се изказахПървоначално написано от gabi7u
![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
1. тъпа е, не може да свърже 2 приказки на кръст, зат'ва и певачка е станала
2. за грозна не знам, по- лошо е- безлична и невзрачна, изтрита с гума, като й махнеш грима и дрехите- олеле, ще има"мамо, спокойно аз съм"![]()
![]()
![]()
![]()
3. не може да пее, както повечето де, но тя е сред най- бездарните, кой знае колко се е ебала, за да я вземат в пайнер /тя като я гледам за друго не става, тъй че.../
и какво? тъпа + грозновата + бездарна = 0,01 /едната стотна, заради това, че все още е млада и сравнително свежа въпреки тоновете грим/ ,но след 10 години, не ми се мисли на какво ще прилича, тогава вече трябва скалата да е в отрицателните стойности![]()
![]()
![]()
![]()
а пък според мен самите текстове са безкрайно безсмислени и просташки в голямата си част,а щом на някого харесват такива текстове /преполага се,че една стойностна песен има и хубав текст, а не само музика/,значи не е от най- умните и не може да оцени други прекрасни песни по достойнство, ами е седнал да ги слуша тия там как грачатПървоначално написано от PurpleDream
На мен проблема ми е с тези хора които се смятат за повече от другите понеже слушат чалга.Както виждаш не съм се изказал просто ей така за дразгата срещу хората слушащи чалга.Първоначално написано от PurpleDream
Ако има нещо - свиркай на ЛС.
ами и на мен не ми харесват някои песни, защото наистина са много тъпи, но както вече казах чалгата не е единствения стил в който се срещат песни които нямат грам смисъл в текстовете сиПървоначално написано от therichbitch
NamelessRomantic, аз пък до сега не съм срещала хора които да се мислят за нещо повече само защото слушат чалга, но съм срещала хора които се мислят за много повече от всички останали именно защото НЕ слушат чалга...е при теб сигурно е обратното и разбирам да се ядосваш на такива хора, ама и при мен е същото положение
нищо лично, но моля минете на ЛС,или скайп конфетентен ...Първоначално написано от PurpleDream
Значи Андреа в момента е много скандална личност има много хитове и то от последните и песени стават хит след хит . Повечето не я харесват че се разголва много в клиповете си не можем да я опрекваме . Аз и пожелавам само успехи и това е .
Първоначално написано от AutumnTears
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
Ами има визия, гас колкото Бог дал, прави хубави песни и на мен лично ми е любимка.![]()
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Почти всичките и песни стават хитове,ама си остава к***а![]()
Am I invisible because you ignore me?
Андреа Опулева ли ?
.. нещо не съм и фенка,но незнам дали е защото е тъпа или защото е грозна.![]()
Тъпа, невежа, грозна, мръсна курва, дето се вре навсякъде и не става за нищо. Добре че е богатия й 'тати'.
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов