Цитирай Първоначално написано от therichbitch
Цитирай Първоначално написано от PurpleDream
Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
Проблема е, че може и да има умни чалгари, ама не го показват...
да така е, защото те слушат чалга само когато са в компания и искат да се забавляват, но за някои хора всички са прости, просто защото не слушат стила който те слушат........според мен!
а пък според мен самите текстове са безкрайно безсмислени и просташки в голямата си част,а щом на някого харесват такива текстове /преполага се,че една стойностна песен има и хубав текст, а не само музика/,значи не е от най- умните и не може да оцени други прекрасни песни по достойнство, ами е седнал да ги слуша тия там как грачат
ами и на мен не ми харесват някои песни, защото наистина са много тъпи, но както вече казах чалгата не е единствения стил в който се срещат песни които нямат грам смисъл в текстовете си
NamelessRomantic, аз пък до сега не съм срещала хора които да се мислят за нещо повече само защото слушат чалга, но съм срещала хора които се мислят за много повече от всички останали именно защото НЕ слушат чалга...е при теб сигурно е обратното и разбирам да се ядосваш на такива хора, ама и при мен е същото положение