.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Тема: ТОЙ

Повече от фен

ТОЙ

Мили момичета , как бихте реагирали ако се запознаете с момче и се случи ЛЮБОВ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД , обаче се окаже че той е от друг град и си заминава утре и имоте шанс да се видите само още веднъж и единственият начин е скайп и телефон .... питам съвсем хипотетично ... добре де не е хипотетино , запознахме се днес , а той си тръгва утре и настоява да се видим пак

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    имаш два избора
    1да продължиш с него по тела или скайпа и ако се получи нещо ще имаш адски трудна връзка

2да го забравиш
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Ми кво праиш на компа? Ако бях на твое място,щях да се съглася да се видим... Неангажиращо е,щом човека ти харесва и ти е приятно с негоне виждам защо не... Ставай от компа бързо!

Мега фен
    Кофти е.Имах подобна случка, само че момичето заминаваше за др държава.

Иначе по темата:Помисли си ще съжаляваш ли ако не дейвстваш?Вероятно да.Тогава дейвствай.

Ако имате възможност да се виждате ( градовете ви да не са толкова далече и можете да пътувате,за да се виждате.. ) , възможно е да бъдете заедно...
    Ако,обаче,любовта ви ще е само чрез скайп и телефони..почти е невъзможно...И двамата трябва да си имате едно на ум-че може да си изневерите,да срещнете по-подходящи хора или просто да ви писне тая връзка от разстояние,поради факта,че знаете,че там някъде обичате някого,а не може да го видите и ви липсва..просто ще ви е по-трудно..
    Това е моето мнение..

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Според мен е по-хубаво да забравиш за него .. щото аз си мисля,че връзките от разстояние са гадни,но избора си е лично твой ! Ти решаваш .. дали искаш някво ''скайп обвързване ''

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Според мен е по-хубаво да забравиш за него .. щото аз си мисля,че връзките от разстояние са гадни,но избора си е лично твой ! Ти решаваш .. дали искаш някво ''скайп обвързване ''
    Скайп> реален живот.
    Тва импулсче разби представите за любовна връзка.Ох какви драми само.

Чакайте бе,ква любов,ква болка,ква връзка? Те днеска са се запознали

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    ами излезте нищо не губиш,но споле го забрави,за да не ти е гадно...
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Голям фен Аватара на F_CK_all_I_need_is_U
    Град
    Jamaicaa
    Хах,с ПЪРВАТА ми любов беше любов от пръв поглед.Просто от първия миг Видяхме се месец преди да замине за Италия хД.И щеше да се върне чак след година о.О.След тфа ходихме по скайп ииии скъсахме.Бяха големи драми,уж не се понасяхме после.И ето ни сега,2 години по-късно пак сме заедно,без дори да съм подозирала Странно нещо е живота...
    Ехх,какво беше на младини
    тааа,по темата - направи си кефа на момента така,че да си стува после дори и да плачеш ;дд
    When life gives you lemons, you paint that shit gold.

Град
    Бикини-Ботъм
    Ми вижте се,нищо не губиш и така ще ти е по-лесно да прецениш какво искаш.
    Успех.
    "Аз съм това,което оцелее от мене."

Повече от фен
    мерси на всички за отговорите ! утре ще се видИм остава само голямата дилема КАКВО ДА ОБЛЕКА

Голям фен Аватара на RaZzer
    Цитирай Първоначално написано от sulley
    Ми вижте се,нищо не губиш и така ще ти е по-лесно да прецениш какво искаш.
    Успех.
    +1

тате винаги ми казва " Никога не отказвай на душата си" не че го разбирам ... но след като ти го искаш не се отказвай дори да не се получи кфо толкова поне си опитала ... стискам палции

Град
    ВаРнАаАа
    Цитирай Първоначално написано от ivana0895
    мерси на всички за отговорите ! утре ще се видИм остава само голямата дилема КАКВО ДА ОБЛЕКА
    Според мен правиш грешка, но щом имате само 1 ден, едва ли ще се задълбочите така ,че сигурно няма проблем.

Супер фен Аватара на Amateur
    Квото и да е само не си лягай с него!

Имах същия случай и веднага се навих да излезем (т.е. да ходим на плаж ) обаче той ми се обади и ми каза,че ще заминава тоя ден дето искаме да излизаме и не се видяхме,подържахме връзка по скайп и телефони дъра бъра обаче вече нищо не е същото Може би ако го видя пак ще се възвърнат старите ми чувства но мисля че нямам голямо желание,прекалено трудно е да подържаш връзка по скайп.. Излез с него изживей хубавите моменти,после забрави за него намери си друг
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Излезте направете си кефа и ако живее в град на близо ще се виждате ако не го забрави
    ----> Real Dream For a Real Man ;]

Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
    Имах същия случай и веднага се навих да излезем (т.е. да ходим на плаж ) обаче той ми се обади и ми каза,че ще заминава тоя ден дето искаме да излизаме и не се видяхме,подържахме връзка по скайп и телефони дъра бъра обаче вече нищо не е същото Може би ако го видя пак ще се възвърнат старите ми чувства но мисля че нямам голямо желание,прекалено трудно е да подържаш връзка по скайп.. Излез с него изживей хубавите моменти,после забрави за него намери си друг
    +1
    А пък и може да не е любов , а просто силно моменто влечение.Има го и този момент

Голям фен Аватара на Stan4o123
    Град
    Sofia
    ами... безнадеждно е... можете да сте си приятели,евентуално ако нещо се промени,обаче не виждам,каква читава връзка ще осъществите от разстояние...

Мега фен Аватара на Hilary_
    Дааа и къф е смисъла да се вижда с него след като после само ще го мисли ??? Авторке прецени сама дали ако го видиш няма да ти стане по-зле след това ... и дали една ИСТИНСКА връзка може да се поддържа от скайп и телефон ...

Повече от фен Аватара на YourPoison
    ами вижте се ..
    второ ако не сте много далече един от друг ..пак можеш да го посещаваш..но такива връзки са много трудни
    и.. другия вариант е да го забравиш ..ти си прецени дали има смисъл

Голям фен
    Излезте
    Струва си даже заради озни гъдел в корема,когато видиш човекът който те привлича И дано да се получи и нещо повече

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Цитирай Първоначално написано от scanadal
    Излезте
    Струва си даже заради озни гъдел в корема,когато видиш човекът който те привлича И дано да се получи и нещо повече
    Нее!По-хубаво е да не се получи нищичко ..

ама да .. ако е скайп маниачка и и се пътува често вярно няма проблем

Повече от фен Аватара на smiLexaga1n
    Град
    in y0ur dreams xdd
    Зависи какво ще стане на тази среща. Според мен е по-добре да опиташ, защото после винаги ще се чудиш какво е можело да стане, ако си отишла. После по скайп и телефоните можете да продължите да поддържате връзка, но ще е доста трудно. За т'ва излез прекарайте няколко страхотни часа заедно и после се всеки от където е.

Loko Sofia
    Manchester United

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си