- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Жалко ли е..?
Не, не е.
П.П. FeelMyPain, как можа да си смениш аватара?? ;/
Не е жалко ... казваш каквото чувстваш по-добре е отколкото да го държиш в себе си и да те измъчва. Кажи му го ..щом искаш да знае после да не съжаляваш ... а той нека си мисли каквото иска!![]()
Напълно съм съгласна.Първоначално написано от bog4eto
За жалко не е но ако той те е резнал честно не виждам смисъла да го правиш.Ако да кажем той съжалява и има все още чувства той да си оправя тъпотиите не стига че ти си била наранена ми че и ти да се блъскаш да му оправяш глупостите.А ако ти си го резнала действай докато не е късно![]()
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
жалко е! недей да правиш тая грешка, кажи му че е боклук и си се примирявала с това докато сте били заедно само щото си мислила че може да се промени, че е гола вода в леглото и си спала с други дето оная им работа фурга повече, че му миришат краката, че няма кьорав лев, грозен и тъп е. ако му кажеш така, той ще си помисли че е жалък, а не ти и ще се метне от някъде и ще си ок
Жалко е ... ще получиш един презрително въпросителен проглед: Защос е правиш на глупак ? ... и няма да промениш абсолютно нищо
Не е жалко .. кажи му каквото изпитваш .. повярвай ако той има чувства няма да съжаляваш : )) късмет : ))
За раzlиka 0т вsiчкi dруgi,аз imам akъл v gлаваta,и сreщу dvе в0дki nе си 0tvаряm kраkaта...[!]
Абослютно :fact:Първоначално написано от l0lz
Не.Ако наистина осъзная,че съм сбъркала ще се опитам да поправя грешката си.Може пък и да успея.Нищо не губя.
Зависи от човека ..![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
+1Първоначално написано от Nellynka
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
не изглежда жалко .. изкрено е![]()
Не е жалко това, че ти имаш чувства към някого. Жалкото е, че тя или той няма такива към теб
Жалко е,и то много.Ако през цялото време си харесвал този човек,би трябвало да направиш всичко възможно да не късате.След като сте скъсали такива опити изглеждат най-малкото което е смешни.Да не си имал сливи в устата та да не го кажеш по-рано това...![]()
така е .. но си е гадно, защото си отрязанПървоначално написано от bog4eto
Opitvam se da ne mislq,
no tvoqta celuvka dqvolski mi Lipsva
Obi4am te tova boli,
obi4am te vsi4ko e salzi
no znai,4e poslednata salza
6te kapne ot tvoite o4i
za6toto bez da znae6
OBI4A6 me i TI!!!