- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Жалко ли е..?
След като сте скъсали с някой,да си преглътнете шибаната гордост и да му кажете,че още имате чувства към него.Жалко ли ви изглежда?![]()
When life gives you lemons, you paint that shit gold.
не.
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
истината може ли да е жалка?
жалка ли си като кажеш на някой че го обичаш?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
да.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
ако може да поясниш защо?Първоначално написано от fenasf
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Няма причина да е жалко.Според мен лично дори е по-добре да признаеш чувствата си отколкото да ги подтискаш![]()
0bicham te !{~}{~ [h]~
Не е жалко, аз съм го правил много пъти.Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
НО.. като признаеш на някое момиче, че тя е всичко за теб, не очаквай да се съберете (ако си момче). Почват да се мислят за велики и за недостъпни.. ;]
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
не
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Първоначално написано от tuzaro
Всеки миг е още един шанс... да се усмихнеш
Не е жалко,но аз не го направих,не си признах,че все още го обичам с цялата си душа сега нито съжелявам,нито се радвам незнам...всяко зло за добро се казва.Разбрах,че си има приятелка и просто реших,че ако е трябвало да направя нещо да сам го направила сега няма смисъл да развалям връзката им и дори да не я разваля пак ще знам,че може да съм причина да скъсат и това ще ми тежи на съвестта![]()
Така,че ако имаш на някой да признаваш някакви чувства прави го на време,защото може да изпуснеш момента![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Ако е заявила,че не иска нищо повече от теб и те е отрязала тотално,ти да ходиш да и се молиш и да и досаждаш-жалко е.
Иначе-не.
Ама аз съм момиче.![]()
Много зависи от обстоятелствата и отношенията на момчето към теб.Но иначе не е жалко.Похвално е.
ем най краткото обяснение е:Първоначално написано от haritov
ти си я отрязал - жалък си ако я поискаш пак
тя те е отрязала - жалък си ако я молиш да се върнеш при нея
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Ем значи.. Оф яде ми се мусака. ;/Първоначално написано от F_CK_all_I_need_is_U
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Жалко е, защото мъжете сме гадняри.След като си му признала, не си променила нищо, само си го погъделичкала по егото.
Кво, да не би да го правят???Първоначално написано от batty
Точно вие сте такива. Момчетата са по- благосклонни да прощават за грешките на половинката.
За да кажеш на някого какво испитвъш се иска смелост.Определено не изглеждъш жалък![]()
не..
Естествено,че не!!!![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Първоначално написано от FeelMyPain
Е точно и аз тфа си мисля.....дееба![]()
Да ти кажа и аз се чудих същото преди.Наистина ме измъчваше тоя въпрос.Но не го направих,не му признах нищо,реших,че така е правилно.
Боли ме,но не мисля,че има по-добър вариант.![]()
Иначе не,не мисля,че е унизително,но поне аз не успях да преглътна себе си..
"Аз съм това,което оцелее от мене."