Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
Забиване на главата в земята е да се самонавиваш, че имаш чувства към някой. Това е което правят повече от половината хора... просто не ми се води тази дискусия за Н на брой път. Предпочитам, да имам връзка в която си знаем и 2мата къде сме, и как реално стоят нещата отколкото да съм във филма.
това самонавиване по-скоро го има при разни недорасли дечица, при които 'връзките' траят от порядъка на месец максимум. един зрял човек минал този период, не виждам какво има да се самонавива - или върви с дадения човек или не.

Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
Добре, ще се опитам да не се изразявам толкова грубо.
Имах в предвид , че любов е субективно понятие и повечето хора сами не си го дефинират за себе си . Заради това не го използвам , пък и твърде висока стойност му се придава, циник съм и няма да продължавам.
Т.нар. съжителство по любов не винаги трае дълго в днешно време. Познавам много хора, които се шашкат от факта, че гаджето им ходи до тоалетната , има косми, когато не ги бръсне, сутрин е подута , той понякога не мирише толкова добре, колкото след баня и т.н.
това е вярно и не го отричам. да се виждаш с някого за 1-2 часа на ден е едно, да ставате и лягате заедно е съвсем друго, и там не всичко е розово.

За мен е направо съкровище. Никога не ми е повишил тон, никога не ми е отказал нещо, когато съм у тях съм глезена като принцеса .
Както и да изглеждам - с разтекъл се грим , напълняла със 7кг - той не спира да ми повтаря колко съм красива.

Както казах, не мога да кажа, че го обичам .
Но само той безусловно ме подкрепя , помага ми каквото и да стане, слуша ме даже когато критикувам родителите и роднините му ( които се държат несправедливо с него ) .
Даже родителите ми не го правят.
ами не знам какви ТОЧНО са ви отношенията, не се обиждай, но отстрани казано по този начин изглежда сякаш си се качила на главата му и си правиш квото си искаш, ма той нали е влюбен е готов да застане винаги с/у техните заради теб. в резултат - ти си щастлива и го смяташ за съкровище, и как няма - той се държи като послушно кученце.
един ден може да му изневериш, тъй като ти реално няколко пъти каза, че нямаш чувства към него и не можеш да кажеш, че го обичаш - и каква ще бъде неговата реакция, ако въобще разбере? пак ще ти прости.
ама ти не си виновна. явно той се чувства добре да е в тази роля. хора всякакви.

В сексуално отношение - на периоди сме, ту е бурно, ту го няма , но това няма значение. И сме свободни , макар, че никой няма време за секс, какво остава за секс с други хора.
интересна връзка наистина, щом за секс нямате време даже? да не сте на по 40 години? така де, тва си е лично, няма да коментирам повече, но го спомена и нямаше как да не забележа. а интереса му към шимейл и некрофилия... еми няма лошо, щом е споделен и от теб. той сигурно и за това си те 'пази'. къде ще намери момиче, което да споделя подобни интереси :д ... предположение в кръга не шегата

Имала съм достатъчно връзки, поглед над чужди такива, познаваме се с човечето ми достатъчно добре , достатъчно време сме прекарали заедно къде ли не , че да преценя, че мога да разчитам на него, че е сериозен и отговорен човек.
супер, но човек остава с убеждението, че по-скоро вашата връзка.. е с някаква чисто консуматорска цел.