- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- въпрос
за6то не мога да си намеря гадже.Ве4е станах на 15 а през живота си съм имала само 1 гадже![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ако аз те питам защо не мога да си намеря гадже какво би казал?
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
оххх, убивате ме с такива теми ... на 15 си (не те знам мъжко ли си женско ли си) та ти тепърва започваш да се занимаваш с такива неща ... смисъл има още мнг време. раздавай го полека и нещата ще си се наредят ...
сигурно си грозен/а
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Хигиена имаш ли?
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
'Щото изглеждаш отчаяна.
Вземи се в ръце и спри да насилваш събитията.
Така ти е струва,защото явно по цял ден се чудиш дали не си сбъркана и къде ли и кога ще намериш гадже... е тъй няма да стане![]()
+ тва...на 15 колко гаджета искаш да си имала???Не разбрахте ли,че бройката е нищо,ако изживяването не е било истинско.
Аз като съм на 16 и съм имала 2 гаджета ..едното, от които за седмица от скука и от чудене ''кога ще ме сполети и мен'' като теб... та кво? Ти на 16 може да си минала вече 10, ама ако са ей така,за да имаш > по-добре си остани с едно
![]()
щото не си курва и те няма с момчетата или просто си смотанаПървоначално написано от teeddyy
+ нещо по-сериозно - ТИ СИ НА 15 КОЛКО ГАДЖЕТА ИСКАШ ДА ИМАШ?! АПФ , а и знам толкова момичета на по 18 станали вече и 1 приятел са си нямали![]()
Станислава
Не се стараеш достатачноНо си прекалено малка за да ги сменяш сяка седмица
![]()
Първоначално написано от Punisherrr
![]()
Предвиждам отговор от авторката:
Е да ама полувината ми съученички са правили секс, а 90% имат гаджета.
Май нещо съм сбъркана!![]()
Оф... стига бе! Я се стегни и осъзнай. Животът е пред теб...
(и тук ще замълча, щото ми идват доста простотии по твой адрес)
това беше гадноПървоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
за това пък нямам думи...Първоначално написано от l0lz
ццц
съгласна съм с теб ... +1Първоначално написано от Punisherrr
Аз пък съм на 17 и още нормално "нещо" не съм намерила ти за кфо се вайкаш. На 15 си бе мамка му имаш толкова много време за да намериш някой дето като му говориш ще те изслушва и няма да те гледа като теле.
Знаеш ли колко много хора има на тоя свят все някъде те чака и твоя човек. Има и други варианти ако се държиш като психически изостанала не всеки ще е в състояние да те търпи. Не трябва да приличаш на кукла Барби за да се харесаш на някой естествено едно момче трябва да се поддържа ... а може би още не ти е дошло времето! \/
Взе ми думите от клавиатуратаПървоначално написано от kindergarden
Голям праз- нямала гадже. На 15 какви искаш? Брак и 3 деца?
ЗАКРИТО