- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за или против?
Аз съм за идеята на 3-ката, стига, ако го правиш с партньора си, да си имате достатъчно доверие, и да има либералност, а ако си в позицията на 3-тия да знаеш положението си, дори и ако другите 2-ма не са двойка. Не се кефя и на момчета, които искат тройка с 2 момичета, но не са навити на 3-ка с 2 момчета... все пак ако се прави едното, то е добре и другото, затова съм на мнение, че е най-добре да се намери друга двойка с която да има игра с размяна на партньори...
Нали знаете 2-ма са малко, 3-ма са много![]()
Напално съм съгласна . Гласувам с две ръце за тройките![]()
![]()
удоволствие от това, че усещаме насладата на останалите, а те са повече,следователно и въздействието ще е по-силно.
![]()
Аз лично бих избрала мъж и жена..![]()
![]()
Против всякакви групови секс-изпълнения,that's just not my cup of tea.
+1Първоначално написано от Extremescream
wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !
За .. не знам кво лошо има![]()
А и както е казал един велик мислител : Колкото повече , толкова повече![]()
ААААААААА!
Навлизаме в опасни води. Аз съм "ЗА" и сме го обсъждали с мойта, ама само с 2 жени..
МЪЖЕ НЕЩА! Щото може докато спокойно си лашкам жената, оня да ми го ръгне.. и затва ме е страх..
There is no good either bad, only thinking makes it so.
Против ...![]()
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
с още едно момиче може би бих се замислила но с две момчета ЪпсурТ
Как може да си против нещо което не си и опитвал/а някога!
За!
+1Първоначално написано от eikichi
![]()
![]()
![]()
![]()
Насилието никога не е решението,но е добра алтернатива
Никога не яж жълт сняг
Винаги помни ,че си уникален точно като всички останали
за
Първоначално написано от Alexandra93
![]()
Направо
Всяко едно момиче е любопитно какво е с повече от един. В даден момент от живота този интерес е по-силен или по-слаб. В студентските си години често се случваха, а и като пубер съм правил тройки с приятелките си. Както 2 мъже, така и 2 жени... но това е по-скоро заради самия опит, а не е стандартна практика. Твърдо съм ЗА, понеже това стимулира връзката както нищо друго!!!
съгласна съмПървоначално написано от Ilikeliljon
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
Не отговорих ,защото се колебаяЕдва ли бих пробвала тройка някога, но не искам да отговарям с против ,защото не зная какво да очаквам от себе си
)
Ми не мисля, че бих правиля тройка , но знае ли човек какво му предстои, може да ми се прииска да поекспериментирам по някое време.![]()
![]()
![]()
cuz I swear, I don't care ... ;]]
аз съм против
ЗА. Тройките са хубаво нещо стига да няма ангажиране , правил съм с 2 момичета и ми беше супер яко. Нищо лошо няма в това според мен.
Първото ми гадже ме навиваше да го направим с нея и 1 нейна приятелка. Така и не се навих. Сега като съм с повече опит, бих пробвал.
ЗА
Може би за, всичко трябва да се опита, но аз на този етап не бих..![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()