.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Ромънтичен подарък за моето мише? ПОМОЩ

Добър вечер значи ходя от 4 месеца с 1 сладку момиченце то е на 20 а аз съм на 17 и искам да и направя някакво малко подараче с което да и напомня че я обичкам (не че не и го казвам постоянно и тя на мен ) и мислих и случайно видях 1 снимка на 1 сърчице и искам да направя същото ето това което си го сложих на аватар (защото съм ново регистриран и не мога да давам линкове дайте десен бутон на аватара ми и View Image за да го видите в голям размер)но ще променя малко там ще пише "I LOVE YOU ANI!!Now and always !" и ще купя червен лист и ще направя на Word тези надписи и после ще ги изрежа но кака да ги направя в вид на сърце ?чудех се картон да изрежа в този вид и после как да закрепя толкова листчета моля помогнете мерси предварително ще съм благодарен и за други идей да я изненадам с нещо интересно

Супер фен Аватара на kindergarden
    сладку момиченце на 20 а ти на 17...интересна работа... и може ли да се намери по-лигав екземпляр...чудя и се кво е тръгнала с теб...

иначе идеята е добра...стига да бях разбрала какво имаш предвид

Супер фен
    Само аз ли не видях това ''ето го'' ?...
    Не се разбира за какво говориш момко... не е зле да покажеш някак.

(а, и лек съвет : Не се лиготкай толкова многичкУ,че не е на дУбре... )

Готово просто като съм ново регистриран и не мога да давам линкове сложих го на аватара си

Една романтична вечеря с една прекрасна червена роза , какво по-мило от прикараното време с теб в романтична обстановка.

Да добра идея!Даже много ми допада може и аз да направя някой път такова...на някой бъдеще гадже

Таа с картон го направи и сложи малко дунапрен ако искаш за да е меко,обаче тея надписи не ми се вярват на обикновенна хартия да издържат,това явно е някакъв плат...иначе ще се скъса много лесно и язък за подаръка...

Може да и подариш някаква гривна сребърна с различни формички или със сърчице.Късмет
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Супер фен
    Ахааммм ясно.. Ами на мен ми идва на ум да вземеш вестници и да ги намачкаш в тази форма,след това може да ги увиеш с нещо(хмм..например един цял вестник отгоре)залепваш го,за да не се разпадне иии после лепиш хилядите листченца(успех с това)

Еми копувъш едно най-обикновенно сърце,мацаш го цялото с лепило и лепиш многото листчета

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Ми за твоетУ мише...аз предлагам капан за мишки

Супер фен Аватара на galu6a
    да начи правиш от хартия сърце като го намачкаш и после го оплепваш с тиксо ама мн хубаво и върху него ги лепиш тия надписчета аз направих "101 причина поради който те обичам" и сащо тава инетересно ама ти трябва повече въображение за да ги измислиш
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Супер фен Аватара на l0lz
    Само като прочетох "РомЪнтичен", се отказах да чета..
    По темата: Хм.. Обичам крем карамел.
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Мега фен
    Подари и +че в импулсче м8

Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Цитирай Първоначално написано от l0lz
    Да разбирам че си спамерче просто но какво да те правя.... прост си ти такова възпитани лигаво са ти дали твоите малоумни родители Мерси за идеите

Цитирай Първоначално написано от maniakalen
    Да разбирам че си спамерче просто но какво да те правя.... прост си ти такова възпитани лигаво са ти дали твоите малоумни родители Мерси за идеите
    Ти пък , не се впрягай толкова

Просто взимаш едно сърце и увиваш около него надписите. Имай предвид, че ако е с хартия може да се накъсва и ще е по-трудно.

Хубава идея, хареса ми. Може това да го направиш под формата на кутийка за бижута. Сещаш ли се? Изработваш такава кутийка от подръчни материали и увиваш това нещо отгоре. Ще стане много хубаво. Може да го напишеш и на български, някак по - хубаво ще е.

Ще си бъда нараненото дете,
    чиито думи никой не разбира,
    ще изчакам да поспре да ме боде
    и в прегръдката на нежността ще се завия.

Подари и бельо и я накарай да го облече

Цитирай Първоначално написано от maniakalen
    Спамер съм, прост съм, но ПОНЕ мога да пиша, за разлика от някой хора. И не споменавай родителите ми, щото си жалък и нямаш право дори да говориш за тях, боклук недоносен.

Цитирай Първоначално написано от kindergarden
    сладку момиченце на 20 а ти на 17...интересна работа... и може ли да се намери по-лигав екземпляр...чудя и се кво е тръгнала с теб...

иначе идеята е добра...стига да бях разбрала какво имаш предвид
    Приятелю/приятелко, то наистина тук е заприличало на ника ти... )
    Ех, мъка, мъка

Нищо де.Щом младите ги избива на романтика, трябва да ги поощряваме.

ПиЕс- ромАнтичен подарЪк.
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    ++

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове