постнах тази тема и в друг раздел но ще я постна и тук
защо не затегнете контрола над добрия тон?
ръсят се убиди оная била тъпа оня бил идиот аз съм бил отрепка еди кой си бил тъпак
искам да попитам как може да позволявате такъв език?
едва ли е приятно на някой да бъде руган
пп
не ме карайте да копирам
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Използвам темата да добавя, че в темата модераторска помощ отдавна никой не е поглеждал, а аз и доста хора ви постваме всякакви нередности, част от които все още никой не е оправил, а са от преди дни.Поствам го тук, защото пак е свързано с контрола.
Toва се случва предимно в Кофата.За тва ни правят чистки де..![]()
Ами да момчето е право, в този сайт е пълен хаус...![]()
Ами за съжеления е вярно .. но това все пак е форум не може да се контролират абсолютно всички мнения![]()
Напротив може!Има си админастративен екип за тая работа!Първоначално написано от ByK
В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.
Това пък какво беше ? Брат, нит' си първия, нит' си последния, който реве че няма контрол. Може ли 20 човека да контролират 100 000 ? Правят го, колкото могат. И не минавай само с това, че ако си ти, форумът ще цъфне...
През август сме на тийм билдинг в Кубан, на Съни бийч. Не ни търсете![]()
Дай си акаунта тогава да въдворим хитлеров ред и дисциплина.Първоначално написано от machoka
![]()
Аз съм готов да помагам с каквото мога, ако имате нужда от помощ!![]()
Регистрираните ацц в сайта може да са милиони,но ако забележеш пишат едни и същи всеки ден,преброй ацц които влизат и разглеждат форума да видим колко са! Ще има ли 500? Едва ли!Първоначално написано от Lucho
Сега си направи сметка!
Направих си труда да преброя форумните раздели,те са 22.
Като премахнем новини и съобщения и предложения... стават точно 20.
Не знам колко са от админ екипа,но ако са 20 толкова ли е трудно да има по 1 отговорник на форум?
На мен ми трябват 20 мин да прочета всички теми за деня.
Как да го разбирам това?Едва ли сте работохолици така като гледам.Първоначално написано от machoka
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от haritov
Първоначално написано от bloodyF
haritov, искаш контрол, а дали да не бъде въведен със задна дата? Плюеш по другите, че обиждали, а ти какво прави досега в онази тема в Любов?
П.п. Относно Кубан: Мачок, не знам кой ще ти се върже, мисля, че всички са разбрали какви сте скръндзи, щом и дори по една от обещаните тениски не получихме.А тук се правиш на много щедър, то така излизат и клюките със заплатите.
![]()
В един форум, в който всеки нарочно си избива комплексите, мислиш ли, че можеш да убедиш някого да не го прави ?Първоначално написано от Battlescarred
^ http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=268278 и за такива неща,нали?айде стига сега приятелю
Е тогава защо още обитаваш тва комплексарско място?
Вие пък от friend.ipbfree. си купете домейн, тогава можете да плюете против тийнпроблем, сега сте далеч по-зле...![]()
пп - Мястото на отцепниците е там !
А я погледни колко хора пишат и търсят съвет тук..Първоначално написано от Sun4o19
От нас не зависи тва,което някой е решил да напише,а да поддържаме форума в приличен вид и да ограничаваме максимално писането на ненужни простотии. (в което и ти ме затрудняваш ежедневно) Останалото си е в главите на тийновете. А сайта е именно за техните проблеми. Каквото им е в главите - това виждаш и на монитора.
И като ти е забавно да четеш глупостите е нужно и ти да произвеждаш,така ли?![]()
А я погледни ти колко теми си заключила без нужда и колко си оставила оспамени без да се намесиш ,а дори си писала там след спама.Ти ли си най-отворената тук за да правиш каквото си знаеш.Писах няколко пъти теми ама явно така им е удобно на някои хора да не вземат мерки.Поне да ви разтулкват значението на някои думи преди да ви направят модератори ...Срамота!!!!!Първоначално написано от Punisherrr