.
Затворена тема
Страница 1 от 4 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 82

Тема: контрол

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба

контрол

постнах тази тема и в друг раздел но ще я постна и тук

защо не затегнете контрола над добрия тон?

ръсят се убиди оная била тъпа оня бил идиот аз съм бил отрепка еди кой си бил тъпак

искам да попитам как може да позволявате такъв език?

едва ли е приятно на някой да бъде руган

пп

не ме карайте да копирам
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Използвам темата да добавя, че в темата модераторска помощ отдавна никой не е поглеждал, а аз и доста хора ви постваме всякакви нередности, част от които все още никой не е оправил, а са от преди дни. Поствам го тук, защото пак е свързано с контрола.

Goddess Мега фен Аватара на LovEsIckk
    Град
    Навсякъде, по всяко време
    Toва се случва предимно в Кофата.За тва ни правят чистки де..

Ами да момчето е право, в този сайт е пълен хаус...

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    Ами за съжеления е вярно .. но това все пак е форум не може да се контролират абсолютно всички мнения

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от ByK
    Ами за съжеления е вярно .. но това все пак е форум не може да се контролират абсолютно всички мнения
    Напротив може!Има си админастративен екип за тая работа!
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен
    Това пък какво беше ? Брат, нит' си първия, нит' си последния, който реве че няма контрол. Може ли 20 човека да контролират 100 000 ? Правят го, колкото могат. И не минавай само с това, че ако си ти, форумът ще цъфне...

Мега фен Аватара на machoka
    През август сме на тийм билдинг в Кубан, на Съни бийч. Не ни търсете

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Дай си акаунта тогава да въдворим хитлеров ред и дисциплина.

Аз съм готов да помагам с каквото мога, ако имате нужда от помощ!

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Това пък какво беше ? Брат, нит' си първия, нит' си последния, който реве че няма контрол. Може ли 20 човека да контролират 100 000 ? Правят го, колкото могат. И не минавай само с това, че ако си ти, форумът ще цъфне...
    Регистрираните ацц в сайта може да са милиони,но ако забележеш пишат едни и същи всеки ден,преброй ацц които влизат и разглеждат форума да видим колко са! Ще има ли 500? Едва ли!

Сега си направи сметка!

Направих си труда да преброя форумните раздели,те са 22.

Като премахнем новини и съобщения и предложения... стават точно 20.

Не знам колко са от админ екипа,но ако са 20 толкова ли е трудно да има по 1 отговорник на форум?

На мен ми трябват 20 мин да прочета всички теми за деня.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Как да го разбирам това?Едва ли сте работохолици така като гледам.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от haritov
    Цитирай Първоначално написано от Lucho
    Регистрираните ацц в сайта може да са милиони,но ако забележеш пишат едни и същи всеки ден,преброй ацц които влизат и разглеждат форума да видим колко са! Ще има ли 500? Едва ли!

Сега си направи сметка!

Направих си труда да преброя форумните раздели,те са 22.

Като премахнем новини и съобщения и предложения... стават точно 20.

Не знам колко са от админ екипа,но ако са 20 толкова ли е трудно да има по 1 отговорник на форум?

На мен ми трябват 20 мин да прочета всички теми за деня.
    Цитирай Първоначално написано от bloodyF
    олиооо моШно

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    haritov, искаш контрол, а дали да не бъде въведен със задна дата? Плюеш по другите, че обиждали, а ти какво прави досега в онази тема в Любов?

П.п. Относно Кубан: Мачок, не знам кой ще ти се върже, мисля, че всички са разбрали какви сте скръндзи, щом и дори по една от обещаните тениски не получихме. А тук се правиш на много щедър, то така излизат и клюките със заплатите.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Яко убиди, яко драми...

и четене на всички нови теми за 20 минути, намалете празните приказки и мрънкането и увеличете употребата на мозък, докато сте във форума..
    В един форум, в който всеки нарочно си избива комплексите, мислиш ли, че можеш да убедиш някого да не го прави ?

На екипа не му пука за форума, за нищо не си дават зор...
    Цитирай Първоначално написано от Sun4o19
    Гледам, че в някои отговори на д-р Тийн има и правописни грешки...Ина със статиите да не е тя доктор тийн?

Супер фен
    ^ http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=268278 и за такива неща,нали? айде стига сега приятелю

еми нормално е да пускам тъпи теми, то тука нищо умно не виждам освен комплексирани хора в това число модове, админи, потребители и аз
    Гледам, че в някои отговори на д-р Тийн има и правописни грешки...Ина със статиите да не е тя доктор тийн?

Супер фен
    Е тогава защо още обитаваш тва комплексарско място?

Забавно е, обичам да чета глупости..не случайно този сайт нашумя с глупостта - правих свирки, бременна ли съм? Напишете го в гугъла, пък после казвайте колко хубав би бил сайта...

Мега фен
    Вие пък от friend.ipbfree. си купете домейн, тогава можете да плюете против тийнпроблем, сега сте далеч по-зле...

пп - Мястото на отцепниците е там !

Ни най малко пък претендирам, че форума ми е нещо повече смотаняко..и не ми казвай какво да правя. И без домейн има 2500 регнати и над 50000 мнение..с тази разлика, че няма спам и флууд и тъпи теми като тука

Супер фен
    Забавно е, обичам да чета глупости..не случайно този сайт нашумя с глупостта - правих свирки, бременна ли съм? Напишете го в гугъла, пък после казвайте колко хубав би бил сайта...
    А я погледни колко хора пишат и търсят съвет тук..
    От нас не зависи тва,което някой е решил да напише,а да поддържаме форума в приличен вид и да ограничаваме максимално писането на ненужни простотии. (в което и ти ме затрудняваш ежедневно) Останалото си е в главите на тийновете. А сайта е именно за техните проблеми. Каквото им е в главите - това виждаш и на монитора.
    И като ти е забавно да четеш глупостите е нужно и ти да произвеждаш,така ли?

Еми не може аз да съм по назад от Наско Кауц или там къф беше

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    А я погледни колко хора пишат и търсят съвет тук..
    От нас не зависи тва,което някой е решил да напише,а да поддържаме форума в приличен вид и да ограничаваме максимално писането на ненужни простотии. (в което и ти ме затрудняваш ежедневно) Останалото си е в главите на тийновете. А сайта е именно за техните проблеми. Каквото им е в главите - това виждаш и на монитора.
    И като ти е забавно да четеш глупостите е нужно и ти да произвеждаш,така ли?
    А я погледни ти колко теми си заключила без нужда и колко си оставила оспамени без да се намесиш ,а дори си писала там след спама.Ти ли си най-отворената тук за да правиш каквото си знаеш.Писах няколко пъти теми ама явно така им е удобно на някои хора да не вземат мерки.Поне да ви разтулкват значението на някои думи преди да ви направят модератори ...Срамота!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си