.
Затворена тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 82

Тема: контрол

Мега фен Аватара на haritov
    Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Аз пък виждам някой с претенции и никакво покритие, затова можеш да спреш да се правиш на много велик..

Второ - форумът е такъв, какъвто го направят потребителите му, ако очакваш, че някой модератор или администратор ще си играе на пъдар и възпитател всеки път, когато някой селяндур си прокара интернет и реши да сподели това велико събитие с всички, като започне да пише дивотии - еми не става. Просто си даваш сметка, че малко или много форумът е някакво отражение на реалния свят и фактически сме заобиколени от неграмотни селяни, които нямат никакво възпитание, култура или морал.
    Имам покритие с гаранция,и то в реалния живот!
    Имам въпрос към теб! Админите за какво са?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Град
    системата дегоба
    Покритието с гаранции, дипломи, грамоти, удостоверения и т.н. в реалния живот... са си за реалния живот. Тук съдим за хората по техните мнения, мислите, които обличат в думи и това си ти в нашите очи - един аватар, един никнейм и много буквички, ако си различен от реалния свят - направи си сам изводите, дали и ти не си поредната маска в интернет, удобно скрил се зад привидната анонимност.

Админите са хората, които осъществяват и осигуряват нормалното функциониране на форума - това не означава да се правят на милиционери и да преследват потребителите, а да поддържат и изграждат форума, да се справят с технически проблем и т.н.
    Може би!!!
    Та относно за админите прочете ли подписа ми?
    Той е от точка 2 по правилата на форума.Ето тази точка бива системно нарушавана,и за това реших да постна тази тема.А ти ми тръгваш да обесняваш,че на админите това не им влиза в работата.
    Ако съдим хората по мнението,какво мнение бих си изградил за теб,след като си крайно неинформиран и некомпетентен?
    В живота си нивга не бях се надявал на толкова мил комплимент:покани ме Дявола — старият Дявол — в дома си на чашка абсент.Свещта очертаваше острия профил със ивица златни лъчи и пускайки кръгчета дим,Мефистофел ме гледаше с влажни очи.Наля от абсента,сърдечно се чукна със мен, и пускайки пушек на синкави ленти, прониза ме с поглед зелен.

Мега фен Аватара на machoka
    Чакай сега, не разбрах... ти се чувстваш лично засегнат от нечие словоизлияние по твой адрес, или просто мислиш за благото на народите?

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Чакай сега, не разбрах... ти се чувстваш лично засегнат от нечие словоизлияние по твой адрес, или просто мислиш за благото на народите?
    За мен за народа и за останалия свят.

Обичам идеалистите )

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от haritov

Може би!!!
    Та относно за админите прочете ли подписа ми?
    Той е от точка 2 по правилата на форума.Ето тази точка бива системно нарушавана,и за това реших да постна тази тема.А ти ми тръгваш да обесняваш,че на админите това не им влиза в работата.
    Ако съдим хората по мнението,какво мнение бих си изградил за теб,след като си крайно неинформиран и некомпетентен?
    Ами съдим по мненията - факт.
    В твоите очи може и да съм неинформиран и некомпетентен, но аз лично не смятам, че мнението на човек, който не може да схване, че работата на администраторският екип не е да дърпа ушите на всеки, който му е казал нещо, което го е засегнало. Може би ако същият този потребител имаше достатъчно реална самооценка и не му пука дали при някакъв словесен спор някой се е изпуснал леко, то тогава нямаше да има мрънкане, сълзи и сополи?

Все пак не са малко разделите, активните теми и потребителите, за да може всеки да следи дали някой не се е отнесъл непочтително с височайшата особа (с покритие и гаранции в реалния свят!!)...
    Невероятно си нахален!
    Това е нарушение,на точка 2 от правиалата!
    Работата им е да следят за спазването на правилата,независимо от размера на нарушението те трябва да се намесят!
    ЗА ТОВА ИМ ПЛАЩАТ ЗА ТОВА СА ТУК!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Както каза те трябва да подържат форума,а това е част от подръжката.

пп
    Писна ми да пиша едно и също нещо два пъти!Напънете си мозъка малко,и не ме карайте да повтарям!

Супер фен
    Плаща им се, а?

Да взема да си дам CV-то и аз и да поизкарам малко парички...
    Е как бе... купих си едно имение в Мало Бучино с последната МОДска заплата

Както и да е...да оставим възнагражденията (които се изразяват най-често в теми като тази ) hari.. виж извиняваме се,че някой те е нагрубил и се е изплъзнал безнаказано някъде там из някоя си страница в някоя си тема и знай,че се опитваме да работим по въпроса с контрола и ще се мъчим да ходим по гъзовете на колкото се може повече спамърчета. Така добре ли е?

Цитирай Първоначално написано от Punisherrr
    ще се мъчим да ходим по гъзовете на колкото се може повече спамърчета.
    внимавай с т. 2

Супер фен Аватара на ElinoOor
    Град
    Варна
    ^ не че нещо се заяждам /моля,не ме бий / ама и ти си мери думите
    Kaname senpai <3
    Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
    Цитирай Първоначално написано от FapFapINC
    Обичам Елинор :с

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    haritov,едва ли някои черпи модовете дори и едно голо кафе ти за заплати говориш.Както бяха писали в една тема и по една тениска нямат.И все пак никой не е длъжен да гледа само теб,все пак света не се върти около теб.Правилата са за да бъдат нарушавани.Вече ми писна от тебе и мрънкането ти.Като не ти оттърва лек ден...."сърдит Петко празна му торбата".
    И колко още нарушения ще има и е имало.Така ,че се навирай вече в дупката от дето си излезнал или пък се примири с нещата тук.Мисля,че бях достатъчно красноречива.Айде сега пак се оплачи с точка 2 или еди коя си и почвай с мрънкането от начало!!!
    Тогава наруши някой закон,например открадни нещо и да видим какво ще кажат в полицията''ба те законите да се нарушават''!
    И не съм само аз нагрубения.Има и други,но някои хора си вършат ''добре работата''и са го забелязали.
    И плащат или не поели сте отговорност...
    Имам един въпрос мачок ако ти тегля една дълга,какво ще направиш?
    Ще ми се кефиш и няма ме бутнеш нали?

пп
    Alexandra93 като ти е писнало от мен,лек ден както ти каза

Град
    системата дегоба
    Уместна аналогия да сравниш законите на една правова държава и една точка от правилата във форум, която може да бъде тълкувана по множество начини... Затова и си направих труда да поразгледам малко мненията ти, които са изключително и само в раздел любов (има и няколко в секс, девственици а?) и стигнах до няколко извода:

1. ти наистина пишеш обиди с У - има го из мненията ти там

2. Ти си няма такъв индивид. Ще се въздържа от коментар, защото ще наруша т. 2, но май е време да си дадеш сметка, защо някой може да се е изгаврил с теб. Ако не се подвизаваше само в Любов, а се вясваше в разделите, където аз пиша отдавна да съм те взел за мезе.

Затова стига си пискал на модераторите, а се стегни и се дръж като мъж!

Пак си прочел всички мои постове личи ли !

Град
    системата дегоба
    ПОВТАРЯМ КАТО ПАПАГАЛ

Не засяга само мен а и други хора.Може да съм всякакъв ок,но това не им дава право да ме ругаят мен или някой друг както става в случая!

ПАК ПОВТАРЯМ

Не ругаят само мен,мене който ме е ругал сега е в кучи гъз,и не ми пука за това!

Не разбирам,как може да загряват толкова бавно,някои хора!?

Не ме карайте да обеснявам,като идиот два пъти едно и също нещо!

И това какъв съм не те интересува!Може да съм всякакъв,но не ругая,като някой селянин!

Ха сега си направи сметка кой е по-големия звяр, тия дето псуват,като чобани или аз!

Град
    системата дегоба
    Уместна аналогия да сравниш законите на една правова държава и една точка от правилата във форум, която може да бъде тълкувана по множество начини... Затова и си направих труда да поразгледам малко мненията ти, които са изключително и само в раздел любов (има и няколко в секс, девственици а?) и стигнах до няколко извода:

1. ти наистина пишеш обиди с У - има го из мненията ти там

2. Ти си няма такъв индивид. Ще се въздържа от коментар, защото ще наруша т. 2, но май е време да си дадеш сметка, защо някой може да се е изгаврил с теб. Ако не се подвизаваше само в Любов, а се вясваше в разделите, където аз пиша отдавна да съм те взел за мезе.

Затова стига си пискал на модераторите, а се стегни и се дръж като мъж!
    И не ме сравнявай не си ти човека! Много си малък земи да пораснеш дете!

Град
    системата дегоба
    Нещо започна да си изпускаш нервичките, защо правиш така?

Да не би да ти се пропука цялата концепция на мрънкане - това е форум, като пишеш глупости е нормално някой да те постави на място, а не да ти се възхищава безгласно. Чобаните, които псуват и си позволяват много биват наказани, остава само сополивото мрънкане на няколко пеницилина, които едновременно са тънкообидни, но и уж раздават словесно правосъдие, което успява да събуди единствено съчувствие.

И не ме сравнявай не си ти човека! Много си малък земи да пораснеш дете!
    До тук ли се простират възможностите ти?
    Така спокоен съм и не знам защо помисли,че се нервя!
    Има си начини да ме поставят на място,но не и чрез псувни надявам се си достатъчно развит за да го знаеш!

Поне веднъж ми прочети,постовете и спри да пишеш глупости!

Като ги пишеш тия неща и мислиш,че правиш нещо показваш колко си некомпетентен!

До господа админите,днес 13 Август 2009г при първото ми влизане в една,тема видях как двама се ругаха супер яко,надяван се знаете за това!

Тук влизат деца и на какво ще ги научим да ругаят по улицата ли?

Замисли се малко!

Мега фен
    Цяла тема в която човек казва че иска да стане модератор и на всичкото отгоре, спори, че е досостоен... ти ме разби, човек, евала !

Град
    системата дегоба
    Има си тема за модераторска помощ, където да подадеш сигнал за нарушаване на правилата и модератор ще го погледне. И понеже хората от екипа НЕ са на заплата, въпреки твоите твърдения, когато някой от тях влезе ще погледне първо онази тема и ще вземе мерки.

Това с децата и драмите, можеш да го спестиш, защото няколко псувни в един форум няма да ги научат на нищо ново, което да не са чували вкъщи, в училище, в градския транспорт, на улицата, по светофарите и т.н.
    Прочети един преден пост!Там ще видиш,че вече съм ти отговорил.

Няма да пиша,ми писна да повтарям.

Супер фен
    До господа админите,днес 13 Август 2009г при първото ми влизане в една,тема видях как двама се ругаха супер яко,надяван се знаете за това
    И сега понеже случайно с първото ми влизане днес не съм влязла точна в тази тема (дано ме извините) можеш да дадеш един линк в темата за модераторска помощ и тогава вече ще знаем за това събитие.

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    haritov,ти на колко си години?Ако не си тийн какво правиш в тийн форум?Търсиш някоя малка мацка май да издъниш ,понеже си толкоз задръстен,че другите не могат да ти вържат в рийл тайма?И като си се опитал да се правиш на интересен с твоите плоски изказвания са те поставили на мястото и ся ревеш като ученичка в мензис.
    Оплакваш се за една Убида срещу тебе ,а колко още ще има...И никой няма да те изтърпи следващия път да ревеш толкоз време.Ако бях на мачока да ти бях ударила кръста до сега и да си излетял от тук свита опашка като безпризорен пес!
    Наруших точка 2 почвай да се оплакваш!!!
    Смешник,всички вече те подиграват заради тая точка две!
    на 18 съм а ти си едвам на 16 и много ти знае устата порасни малко де ся зако ми спамиш темата

я и ти ми прочети постовете и кажи нещо смислено

Град
    системата дегоба
    Прочел съм цялата тема, за да пиша тук и знам какво уж си отговорил...

Проблема е, че ти не осъзнаваш колко тежи модераторската колона, а тропкаш сърдито с краче и искаш нещата да се случват по твоята свирка. Веднага, както ти кажеш и без право на лично мнение от страна на останалите. Все пак ти изказа абсурдното съждение, че хората от екипа взимат заплата, за работата, която вършат и си очевидно неспособен да разбереш, че един форум се прави от неговите потребители (това го писах и аз вече, върни се да прочетеш), а екипа са хората, които да се намесват в най-крайни случаи, а не всеки път, когато някой нискоинтелигентен субект не е съгласен с мнението на друг такъв и двамата се впускат в малко по-остра размяна на реплики.

Второто ти съждение, че можеш да прегледаш всички нови теми за 20 минути пък беше конкретната причина да започна да пиша в тази тема, защото е просто абсурдна и показва колко си далеч от реалността.

ПРЕДЕН ПОСТ

а за времето на четене на мен толкова ми отне

Град
    системата дегоба
    Явно вече няма какво да кажеш, защо не позамлъкнеш и не спреш да се правиш на умен батко? Вече се изтърка това...
    надявам се знаеш кога философа се испотил
    човек вече сумати време дъвчем едно и също написани по различни начини какво ново да ти кажа като едно и също ми пишеш

Харитов,като конска муха си вече.Само погледни с кого си спамите темата.Двама човека и няколко други дето ти казаха истината в очите и млъкнаха ,щотот си дървен философ и радиото ще надговори човек ама тебе не.Не постигаш нищо друго освен да трупаш омраза и неприязън към себе си.Мисля,че ще те изтърпят още малко и ще ударят ключа на тая безсмислица тук.Иди си пий хапчето и се успокой вече.
    Абе ти сигурно си от оея в даскало дето като ги Убидят ,ходят и се крият зад на госпожата полата и се оплакват ..."Госпожо ,тоя ме Убиди,накажете го"хахахахахахаахаха.Аре смотаняк направо ставай и се махай,си ми толкоз смешен ,че не може си представиш дори!

Град
    системата дегоба
    Цитирай Първоначално написано от MrBig
    Харитов,като конска муха си вече.Само погледни с кого си спамите темата.Двама човека и няколко други дето ти казаха истината в очите и млъкнаха ,щотот си дървен философ и радиото ще надговори човек ама тебе не.Не постигаш нищо друго освен да трупаш омраза и неприязън към себе си.Мисля,че ще те изтърпят още малко и ще ударят ключа на тая безсмислица тук.Иди си пий хапчето и се успокой вече.
    Абе ти сигурно си от оея в даскало дето като ги Убидят ,ходят и се крият зад на госпожата полата и се оплакват ..."Госпожо ,тоя ме Убиди,накажете го"хахахахахахаахаха.Аре смотаняк направо ставай и се махай,си ми толкоз смешен ,че не може си представиш дори!
    смешна е майка ти че те е родила

предполагам това няма да те засегне нали си пич

Град
    системата дегоба
    Явно вече няма какво да кажеш, защо не позамлъкнеш и не спреш да се правиш на умен батко? Вече се изтърка това...
    надявам се знаеш кога философа се испотил
    човек вече сумати време дъвчем едно и също написани по различни начини какво ново да ти кажа като едно и също ми пишеш
    Аз може и да съм на 14, ама вече се попиках от смях на мненията ти...
    Не знам какво точно дъвчеш, след като само повтаряш да ти четем предишните мнения, а аз ти отговарях на тях. Ако не можеш да проведеш нормална дискусия, където да изслушаш позицията на опонентите си и да придадеш някакви аргументи в подкрепа на твоята, то по-добре да спреш да сипеш неграмотни мнения и да си затраеш...
    няма да споря повече с теб едва ли ще ти се набие нещо в камбаната

Град
    системата дегоба
    кво стана бре нали съм грешал а ко искаш сега нещо се ядоса а ама ай ще си замълча пич ми бил

Супер фен

Добре вижте кво... дайте да започнем от начало,защото почнахте много да се ебавате с точка 2 в момента ... Haritov - казах ти вече,че правим и ще правим колкото можем,за да има по-малко нарушаване на светата точка 2. Обаче ще трябва да се съгласиш,че не може да сме навсякъде по всяко време и да трием и ходим по задника на всеки,който се е заял с някой... Като се види,че става грубо се прави забележка/трият се ненужните мнения и life goes on.
    Не знам какво повече искаш да ти се каже?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си