- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- въпрос за връзките
Чистата истинаПървоначално написано от Kukumqvka
![]()
Ем дууд и аз това се чудя не ми се получават много много нещатаНай-много съм изкарала 1 месец и 2 седмици с един пич но.. Бе кфо се прай..
Още сме малки и неосъзнаваме какво искаме ..
Имна неща в една връзка без който неможе да продължи дълго..За съжаление хора на нашата възраст немога да ги дадът..
(Е някой успяват ма.. Аз съм малко против тези неща
) Затова ще чакаме да удъртеем и да узреем че тогава да ни провърви
![]()
П.С. Не е задължитено да си на 1000 години за да имаш хубава връзка ..Важно е да си щастлив с човека с който си..Да се разбирате и чувствата да са взаимни
![]()
Зависи от много неща.Имам приятелка,която е колкото мен и е с приятеля си от 3 години.Имам и приятелки,които не са имали и 1 сериозна връзка.Не е от това на колко години си,а как мислиш и т.н.Аз лично съм ЗА сериозните връзки.Вярно,че сега ми е времето да си живея,но не виждам смисал от краткотрайните връзки.Имах сериозна връзка във 5 - 6 клас (колко сериозна може да се нарече де,ама ... ) и от тогава нищо сериозно,докато не срещнах сегашния ми приятел.И да си призная ... съжалявам много за краткотрайните си връзки.Научила съм доста неща от тях,но и са губене на време (за мен).
Ми то си зависи от самите хора, а не от годините, но все пак на тая възраст (14-16) те са си още деца... и не осъзнават някои неща, за които ще се замислят чак като станат примерно 18+... Първата ми дълга връзка беше 2 години и бях на почти 16 като я започнах, но да ти кажа сега като се замисля какви глупости съм правила тогава... и как не съм осъзнавала доста нещаТака че не воже да се очаква от едно 14-15 годишно дете да разсъждава правилно и да умее да крепи дълга връзка...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
зависи от нагласата на човек,не от възрастат му...и аз съм на 16,но искам дълга връзка с човека ,който ще е до мен..не съм за тези еднодневките както им викатПървоначално написано от executor313
![]()
моите вързки са тънки на панделка ги връзвам ма ся лято с чехли ходя
оф, тва си зависи от човека. и на тая възраст надали всички са готови за супер сериозните връзки.![]()
То пък като си на 19-години да не мислиш, че ще имаш супер-дупер турбо сериозната връзка. То това да не зависи от годините?
Още си малък, за да осъзнаеш откъде духа вятъра. Но и на този етап не ти и трябва. Аз като по-малка си мислех, че като стана на 20-22-3 и веднагически, моментално ще се омъжа. Дръжки.Още ме вее вятър на бял кон.
![]()
Тъй че да не ти пука - не се замисляй за края на връзката преди изобщо да си започнал някаква.![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
Тук мисля, че не са важни годините. Важно е как мисли човека и дали е готов за сериозни отношения. Поне така аз мисля.
опитват от вс по малко с вс ,зависи и от човека и това колко е израстнал,някои на 16 искат само секс а други искат нещо по стабилно
love is gone!