.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Kukumqvka
    Цитирай Първоначално написано от Priceless
    Ами да ти кажа не зависи от годините, а от нагласата и характера на самия човек. Щото може и на 30 години да си, ама като не си готов за сериозна връзка никой не може да ти помогне
    ++ .. нещата са строго индивидуални според мене
    Чистата истина

Ем дууд и аз това се чудя не ми се получават много много нещата Най-много съм изкарала 1 месец и 2 седмици с един пич но.. Бе кфо се прай.. Още сме малки и неосъзнаваме какво искаме .. Имна неща в една връзка без който неможе да продължи дълго..За съжаление хора на нашата възраст немога да ги дадът.. (Е някой успяват ма.. Аз съм малко против тези неща ) Затова ще чакаме да удъртеем и да узреем че тогава да ни провърви

П.С. Не е задължитено да си на 1000 години за да имаш хубава връзка .. Важно е да си щастлив с човека с който си..Да се разбирате и чувствата да са взаимни

Супер фен
    Зависи от много неща.Имам приятелка,която е колкото мен и е с приятеля си от 3 години.Имам и приятелки,които не са имали и 1 сериозна връзка.Не е от това на колко години си,а как мислиш и т.н.Аз лично съм ЗА сериозните връзки.Вярно,че сега ми е времето да си живея,но не виждам смисал от краткотрайните връзки.Имах сериозна връзка във 5 - 6 клас (колко сериозна може да се нарече де,ама ... ) и от тогава нищо сериозно,докато не срещнах сегашния ми приятел.И да си призная ... съжалявам много за краткотрайните си връзки.Научила съм доста неща от тях,но и са губене на време (за мен).
    Обичам те <3 !!!

Мега фен Аватара на GossipGirl89
    Град
    София
    Ми то си зависи от самите хора, а не от годините, но все пак на тая възраст (14-16) те са си още деца... и не осъзнават някои неща, за които ще се замислят чак като станат примерно 18+... Първата ми дълга връзка беше 2 години и бях на почти 16 като я започнах, но да ти кажа сега като се замисля какви глупости съм правила тогава... и как не съм осъзнавала доста неща Така че не воже да се очаква от едно 14-15 годишно дете да разсъждава правилно и да умее да крепи дълга връзка...
    Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!

Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi

Re: въпрос за връзките

Цитирай Първоначално написано от executor313
    искам да попитам защо при повечето тийнеджъри (говоря за 14-16 годишните) връзките продължават малко време...максимум няколко месеца...братовчедка ми е на 19 години и има 3 годишна връзка...имам един приятел на 19, който също има дълга връзка...защо при по малките не се получава така и доста често се налага да страдаме (поне аз)...защо рано или късно краят идва?! аз съм готов да бъда с едно момиче години без да ми омръзне...а в момента ме е страх...харесвам едно момиче и ако нещата се получат ще съм на 7мото небе, но мисля че все някак ще и омръзна и ще ме зареже (дори да не е тя) след най-много няколко месеца...чудя се дали въобще има момичета, които мислят като мен...
    зависи от нагласата на човек,не от възрастат му...и аз съм на 16,но искам дълга връзка с човека ,който ще е до мен..не съм за тези еднодневките както им викат

моите вързки са тънки на панделка ги връзвам ма ся лято с чехли ходя

Супер фен Аватара на KoRnFlAkE
    Град
    candy mountain :>
    оф, тва си зависи от човека. и на тая възраст надали всички са готови за супер сериозните връзки.

То пък като си на 19-години да не мислиш, че ще имаш супер-дупер турбо сериозната връзка. То това да не зависи от годините?
    Още си малък, за да осъзнаеш откъде духа вятъра. Но и на този етап не ти и трябва. Аз като по-малка си мислех, че като стана на 20-22-3 и веднагически, моментално ще се омъжа. Дръжки. Още ме вее вятър на бял кон.
    Тъй че да не ти пука - не се замисляй за края на връзката преди изобщо да си започнал някаква.
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Тук мисля, че не са важни годините. Важно е как мисли човека и дали е готов за сериозни отношения. Поне така аз мисля.

Голям фен
    опитват от вс по малко с вс ,зависи и от човека и това колко е израстнал,някои на 16 искат само секс а други искат нещо по стабилно
    love is gone!

Цитирай Първоначално написано от smileforyou12
    Тук мисля, че не са важни годините. Важно е как мисли човека и дали е готов за сериозни отношения. Поне така аз мисля.
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си