- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко време отделяте на външния си вид?
Реших да ви попитам защото аз стоя пред огледалото около 15 минути.![]()
Не съм засичала, но на ден сигурно се събира час и нещо. Тука спадат почистването на лицето , козметиката, дрехите, прическата и маникюра разбира се... Все пак не прекалявам, макар че тати постоянно повтаря, че съм се лакирвала по 3 пъти на ден
![]()
![]()
Сешоар- 10мин.
Преса- 40 мин.
Грим-20мин.
Дрехи-30мин.
Всеки божи ден!
Нокти-40мин. (не всеки ден)
"Властта е мощен афродизиак" - Хенри Кисинджър
Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
Час и 40 минути всеки ден?!леле
Иначе аз около 15-20 минути абсолютно всичко (((коса, дрехи, грим))
Имам чувството,че са косата си отделям най-много време(освен когато не я връзвам).Сигурно отиват 20-30 минути дневно.Гримирам се за 5 минути и се обличам пак за 5-10.Ммм не се лакирам всеки ден,а ако го правя обикновено е вечер и не ми отнема особено много време...
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Дрехи - 5 мин![]()
Грим - 5мин - една пудра и спирала,дори гланц не слагам
Коса- зависи къде отивам,подготовката може и да е още от нощта
а обикновено по 10мин
Лакирвам се 1-2 пъти седмично,но винаги съм с лак
Години - 14![]()
Животът е като огромно виенско колело - върти се,нови хора качват се и слизат. Първо си долу, после горе. И изпитваш страх от височините, и от долините. Но въпреки всичко винаги носиш тръпката и желанието за живот в себе си. <3 (h)
Първоначално написано от meche95
Различно към 1 час общо сигурно се събират.. суета хах ;д
Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
Боже ти си луда ... От какъв зор всеки ден си изправяш косата 40 мин и я гориш - ВСЕКИ ДЕН !?!?Какво , ако излезнеш с начупена коса - ще те върнат ли ?! Луди хора .. После пускате теми :
" суха ми е косата , изтощена ми е , пада ми - какво да правя ? " ...
Феята с магическата пръчка ще дойде и ще ти я оправи , пък ти по 50 минути я изправяй всеки ден ...
Ако не броя къпането,маските за лице и т.н..;д
Дрехи-5 мин.
Грим-около 15 мин...
Прическа (ако я изправям или къдря с преса..) -15-20 мин.,ако бързам мога и за 5![]()
А за ноктитее-всеки път различно![]()
30-40 мин
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
ми ако ще излизам, отделям повече време:
изправяне на косата- 20 минути
избор на дрехи + обличане- 10- 15 минути
грим- 10 минути макс.
а иначе, даже и да не излизам никъде, всеки ден по 20 минути отделям за измиване на лицето, маски и т.н. + още по 30 минути за къпане![]()
значи максимум по около 120 минути на ден, т.е. 2 часаама тва включва абсолютно цялата грижа, която полагам за себе си през целия ден
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Аз си изправям бритона и само след къпане,а то това отнема 2-3 минути,така че тях може да не ги броим.Като си мия зъбите постоянно се гледам,като си почиствам,тонизирам,матира м кожата на лицето пак се гледам общо - 15 минути.Много обичам сутрин като стана да си съблека пижамата и да си гледам тялото...(какво да се прави обичам си се
),това го правя и периодично през деня,та общо всичко е сигурно 15-20 мин.Сега лятото изобщо не се гримирам - само молив и балсам за устни - за 2 минути си ги слагам
.Като се обличам амиии 10 минути,но ако съм си купила нови дрехи дълго седя пред огледалото с тях
.Но ако пресметна ежедневното "оглеждане" то излиза около 40-45 минути
.
ми към 30 мин![]()
не се задържам повече от 5-6 минути
/ това включва и избора на дрехи../
много сте бавни бе аз ако бързам се гримирам за две минути![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
и аз такаПървоначално написано от devolution
![]()
Running is my drug and I am overdosed ..
само,че съм на 13Първоначално написано от joannalof
![]()
![]()
О,аз съм бърза.![]()
30-40 мин. всичко![]()
еми при мен различно,защото зависи с коко вр разполагам..иначе отделям повече вр зак осата си отлкото за дехи и гримове..обикновено гримирането ми отнема 5 мин,а за косата от 20 до 30 мин..![]()
Еми зависи, защото примерно понякога се гримирвам, друг път не, понякога си правя коста друг път не.Но ето за кое колко време отделям:
Обличане-15 минути
Пирческа- 50-60 минути/но рядко съм с прическа, тъй като косата ми мн лесно се изтощава/
Грим/ по принцип слагам само спорала и гланц/ и тва ми отнема 10-15 мин.
Нокти- ми ако не ги рисувам а само ги лакирам 10-15 минути , но ако ги рисувам 30-40 минути.
Обезкосмяване-е тва вече ми взима мн време.На краката по 1 час, понякога малко повече.На интимните части по 20-30 миути щото действам с кола маска, на мишници тре 2 мин щото действам с бръснач,на мустачките 5-10 минути, а на веждите 10-20 минути.
Ми другоо- мазане с лосион ми отнема 10 минути и така , за друго не се сещам.
НЯМА определено време , много е ;д .. всеки път като минивам през огледалото се оглеждам ;д .. а да не говоря като излизам , 100 пъти се преобличам , докато не намеря нещото дето най - много да ми хареса ;д , косата само я оправям през две минути ;д .. абе всичко отнема супер много време ;д![]()
![]()
![]()
![]()
Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.
Излизам всеки ден и около 2 часа са ми достатъчни да се проготвя.![]()
+1Първоначално написано от Biskfitka
![]()
![]()
Make Some Noise ... ;]]]