Зависи.
Сутрин, като ставам да се глася за училище, съм дразнещо бавна, защото или не съм спала, или съм спала 3-4 часа, и ми е супер мързеливо, раздразнено, едва движа, въобще се мотая. Ъм, всяка сутрин ставам в 5:00 и съм готова до 07:00. Два часа гласене и мотаене, в повечето случаи е повече мотаенето от гласенето, но както и да е. През тези два часа работата ми е да се изкъпя, да се изсуша(то тая коса лесно ли се суши, ебаси), да изпия някое друго кафе, да си избера дрехи и да се облека, да си направя прическа и да се гримирам.
Ако стана в 5:50/6:00 и реша, че ще се наглася за толкова време, ще мога. Пак ще си свърша абсолютно същите работи, но за по-малко време, но се чувствам по-доволна, като знам, че съм се помотала, тропала с крак как нещо не ми е наред, и няма да излизя и тнт.
За обикновените ми излизания ми стига час-час и нещо.
А ако трябва да се глася за нещо важно(събиране за някъде, рожден ден, срещи)... пф, отиде половината ден.
И в крайна сметка в повечето случаи на излизане се погледам в огледалото, и все намирам нещо, което не е наред.
Яко зле съм, хахах.