- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко време отделяте на външния си вид?
Зависи.. може за 5 минути да се облека да изведа кучето, може и 5 часа да си правя маски на косата и лицето![]()
Средно 30тина минути
You got to work hard
For your dreams to come true
Got to keep the flame alive...
О, Боже.
Какво толкова си гримирате, че толкова време ви отнема...
Ако се къпя... половин час + още 15 минути за лосиони и бла-бла. И в същото време се обличам.
Косата... ако я оставям да съхне, ми трябват около 3 часа, но това време не го броим.
Ако ми е суха и се харесвам къдрава - 10 секунди за една фибичка и готово.
Ако не се харесвам, я изправям за 20-тина минути маааксимум.
Грим и аксесоари някакви - 5 минути.
А ако не се къпя... взимам един душ, обличам се, оправям си малко косата евентуално, гримирам се и това е към 40 минути.
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Първоначално написано от SuMmEr_KiSS
Пфф преди година,две бях същата работа а сега разбирам колко тъпа съм била.Ще ти омръзне.. не ти трябва толкова мн време а и само се хабиш.После мн ще съжеляваш
![]()
О, зависи.
Да си взема душ - 10 мин.
Обличам се за 5.
Гримирам се г/д 20 мин.
Това е ако косата ми е направена още предната вечер.
Иначе за нея, поне един час ако е суха. Ако съм я къпала - поне час и половина. ( сушене, изправяне и вафлички )
Общо взето, ми трябва 1 час преди излизане. ( ако не броим косата )
може ли да обясните какви са тези ВАФЛИЧКИ и как се правят?Sorry,за тъпия въпрос,но просто искам да знам.
Вафлички викат на онези приставки от пресата които ти правят косата да изглежда като на малки вълнички един вид Оо ^_^ Някой ги използват и за обем в корените...и аз преди правех тоя номер ама много гори косата ^^Първоначално написано от bekhama
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
ааааа мерси,че ми обясни.И аз по едно време много често тъка си правех обем.още веднъж благодаря.Първоначално написано от ShtrudeL
по 30/40 минути
баня-20
дрехи-10
косата-5
лек грим-5
so what do you want from me (music) http://www.vbox7.com/play:e6942aca
Еми всеки път различно.Ама попринцип нито отделям супер много време,нито не се поддържам.Нормално..
![]()
аз не оби4ам да кисна много пред огледалото или пък да се мацам с много грим затова ми отнема около 10 или 15 минути
пресаПървоначално написано от bekhama
![]()
you say im going nowhere
and thats what keeps me dreaming
you wish i would just shut-up
and thats what keeps me screaming ;d
Боже!![]()
![]()
![]()
Какви са тия простотии 1-2-3 часа ?!?!?!?!
После що момичетата били кукони
Нямам думи ... момиченца на по 13 години ми се гримират и оправят по 2 часа
С 2 грим и с тея преси по 1 час всеки ден .... после без грим момичетата мязат на плашила * някои от тях и с грим пак са такива * и се оплакват защо косата им била еди каква си .... Радвам се, че съм момче !
По темата: 15-20 мин са ми предостатъчни ... и то в най-лошия вариант ...
попринцип всяка вечер отделям по 15-20 минутки за коса,лице,ала-бала,иначе като излизам специално лятото 30 минути макс (: ако ще се изправям става час![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Ако се къпя ми трябва поне 1час, заради лосионите, да си среша косата, а и тя съхне към 2-3часа, но не я изправям.
Иначе ми трябват по-малко от 5минути да изляза от нас
обличам се - 1мин
слагам спирала - 1 минута
слагам пяна по крайщата на косата + парфюм и стик да си сложа - 1-2минути
Ае schoolgirl с извинение ама ти тряа си доста грозничка че за 1 смяна да ставаш в 4:30![]()
Пък за темата..ами половин един час съм готоваче даже и за по малко :P [/b]
tAke a dIrty pIcture![]()
ami az si izpravqm kosata dwa puti v sedmicataza okolo 40 min prosto moqta kosa e kudrava i izsikwa mnogo wreme .. zashtooto e mnogo gysta
grimiram se za 5-6 min
i izlizam taka che pred ogledalote na den sedq po 15 nai mng min zaedno s oblichaneto ....
..
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Стигат ми 10-15 мин щото за разлика от накви побъркани аз си имам естествена красота колкото и нескромно да звучи хахахаНе ми е нужна да се мацам по 2 часа всеки ден за да изглеждам добре ;]
phah
Различно мога да се оправя и за 10-15 минути, но в повечето случаи към 30-40.![]()
ОЛЕЛЕ!!!Егати...Някои от вас направо ме изумиха...Както и да е де...Някой ден ще осъзнаете,че само сте си си губили времето за нещо,от което няма смисъл...
Иначе ми отнема 30 минути всичко...
-къпане,миене на зъби и лице-20 минути
-дрехи-4мин
-грим(само един молив и гланц набързо)-2 мин
-коса-1мин
-чистене на обувките и обуването им-2мин
-стик и парфюм-30 сек
-цялостен поглед за последно преди тръгване-3 сек
-останалото време е докато си намеря ключовете за вратата и заключвам
Всичко е с точност до секундата...![]()
![]()
МОМИЧЕ СЪМ!!!