- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Колко пари бихте отделили за дреха, която много ви харесва?
500.
Дадоха ми 200 лв наще да си зема разни неща за даскало и аз се върнах само с едни кецове на адидассмятайте колко бих дала
после не съжалявах щот са супер удобни и издръжливи,но ми беше кофти за наще
![]()
Не обичам да давам много пари за дрехи.
Хубавото е,че има магазини с ефектни, модерни и евтини такива.![]()
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
зависи колко ми харесва за обувки сам давал мн... за дрехa мисля че най скъпата ми е 65лв в общ размер за дрехи пф мн на месец ако не си купа тениска немогаиначе бих дал да речем 150лв най мн за някое якенце за др дреха не бих дал повече от 100
150 за дънки
100-120 за зимно яке
блуза-50
тениска- 30-40
потник-30-40
т`ва са цените където за наще са г/д добре...биха ми дали повече,но все пак не съм единствено дете..
...а тези,които дават по 1000 лева за дреха са луди....никога!![]()
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
не са луди хората, просто имат кинтиПървоначално написано от bubinkaa
Просто родителите им имат кинти.Първоначално написано от lovememore
И ти каква заплата трябва да изкарваш, за да позволиш на детето си да даде 1000лв. за ЕДНА дреха?!
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
аз сама си ги плащам, мама няма нищо общоПървоначално написано от LovelyGirl
![]()
зависи какво е и дали си струва ако е неква глупост нема смисъл
Ако зависи от мен и 1000 ще дам,ама нещте едва ли ще ми купят до скъпа дреха от 100 лева.За обувки към давала и над 100.
Имам дрехи и по 200, които един път не съм облякла и то заради манията на мама да ми купува дрешки, които много хареса...
Първоначално написано от Beautyful
не се изказвай неподготвен,прасе
вярвай сиПървоначално написано от Ufff
не се изказвай неподготвен,прасе
До 100 лева най - много, зависи и от дрехата, де.За кецове бих дала 150. (:
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Колкото отделят нашите, ако все пак не успея да ги убедя, че си струва, аз ще доплатя![]()
Някой може ли да обясни какъв е смисълът от тези скъпи дрехи - да се покажеш колко си фрашкан с пари или какво?
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
аз също съм на това мнение.... Който има възможност може да дава и по 5000 за дреха или обувки. След като почнете сами да си изкарвате парите ще видите колко бихте дали за глупости..и по-скоро колко пари ще ви останат, след като платите всички сметки...Замислете се как родителите ви изкарват тези пари и как вие ги харчите с 1 замах..Първоначално написано от TeenSpirit
Абе, какво обсъждаш, като не знаеш? Момичето е пълнолетно и си работи => сама си изкарва парите. Ееее, да ви еба и в селските клюкарки.Първоначално написано от Di
ако мн ми харесва бих си похарчила вс с което разполагам в момента![]()
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
не става въпроса за това че са скъпи а за това до каква степен би стигнала когато 1 дреха ти хареса ноо е над това което даваш по принцип смисъла от скъпи дрехи ( не винаги) е това че вместо целия град да ходи с обувки като твоите ще имаш само ти най -много още 1 2Първоначално написано от gia_sena_mono
![]()
^не е важно колко хора имат като твойте дрехи,от къде са ги купили,колко пари са дали за тях...
важното е как ги съчетаваш,защото ако нямаш вкус и 3000 лева да дадеш за дреха пак ще е грозно ....
And when your fears subside..and shadows still remain..We still can find a way.. because nothin' lasts forever
^Тъпо ти е мисленето.
Прочети заглавието на темата. Не е за фукане, не е за нещо такова. АКО ти харесва дрехата, колко най-много би дала. Зацепи ли?!Първоначално написано от gia_sena_mono
Иначе, ами аз не давам по особено много пари за някоя дреха.. Но, ако наистина съм харесала нещо МНОГО бих дала НАЙ-МНОГО -
за дънки - 80лв
за блузка/тениска - 50лв.
за потник - 30лв.
за обувки - 130лв.
за яке - 130лв.
И това е макса. Тоест, ако не съм влюбена в дадената дреха, няма шанс да ги дам.
хаха не мисля както и да ги съчетаваш не е същото да гледам сандали с кожа които всички носят ... а като мойте да няма 2ри във града окръга ии може би бг ( нищо че са стари )Първоначално написано от bubinkaa