- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- СПЕЩНО искам отговори плс
Неска ходих на басеин и мн гадно изгорях по лицето ако знаете не6що от което да предотвратя да ми излязат лунички да ми кайе плс.мн се страхувам да не ми излязат лунички.
asdfasfasdfasdfasdadsadsfasodifhasoidyhfuaiosudfoi asdfhoasjksahfwaoiononficaoiasoofsdo
Лунички не излизат от изгаряния. Кой те излъга? Ще почервенееш, после ще почернееш и накрая ще се обели, но лунички, ако нямаш принципно, един тен не би трябвало да повлияе.![]()
мажа се с крем но дано не ми излязат луничкики както каза амк933
asdfasfasdfasdfasdadsadsfasodifhasoidyhfuaiosudfoi asdfhoasjksahfwaoiononficaoiasoofsdo
аз пък мисля че лунички могат да се появят от слънцето но само ако си мн бял ... както освен лунички петна по когата и червени тоици но само ако си сиренце .. иначе ше се обелиш
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
Луничките нямат нищо общо с изгарянето. Трябва да е доста изгоряло лицето ти, за да почне да се бели. По принцип се люпи кожата. И да се мажеш с кремове, изгорялото си е изгоряло и не можеш да го предотвратиш.
Don't tell me what I can or can't do !
може би не ти помагам , но аз имам лунички (те почти не се забелязваха)
и като изгорях лицето ми почна да се бели и луничките се махнаха.
Като се появиха не беше от слънцето , а постепенно. Не мисля , че ще ти се появят , но се мажи с крем. УСПЕХ!![]()
Ако нети отговарям.. Това е защото не искам да те слушам! (H)
Мале, кукличке, бегай!
Ти си се вкарала в голЕм филм!
There is no good either bad, only thinking makes it so.