.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Проблем с окосмяването по лицето?

Значи аз съм на 17г. и проблема ми е , че все още нямам брада и дори малки белези да заимам имам само мустаци които си разтат съвсем нормално на два дена трябва да бръсна. Никой от роднинитеми не е кюсе , питах бащами кога е започнал да се бръсне и той ми каза че в казармата се е бил бръснел (18г.).Според него аз съм бил късметлия , че неми се налагало да се бръсна всяка сутрин но според мен не е нормално. Та има ли шанс да ми порасне брада в скоро време или ще съм си кюсе?
    Благодаря предварително за помоща

Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София
    След като имаш мустаци е въпрос на време. Как ще си кюсе, пък в някои части на лицето ще имаш - в други не? Споко.

Мега фен Аватара на t0d1t0
    Ти си бавноразвиващ бе А и споко , има време И наистина се радвай , че не трябва през 2 дена да се бръснеш
    Станислава

Абе радост радост ама ... щом казвате че ще порастне - мерси за обнадеждаващия отговор

Супер фен Аватара на Zaharinka
    Абе не е така друго си е мъжко с набола брада
    Искрено се надявам скоро да ти порасне брада

Голям фен Аватара на one
    Аз познавам момчета с мустаци и брада само около брадичката.Споко.

Супер фен
    на 18 години. Не сега.

Град
    София

Re: Проблем с окосмяването по лицето?

Цитирай Първоначално написано от bbbsheva
    Значи аз съм на 17г. и проблема ми е , че все още нямам брада и дори малки белези да заимам имам само мустаци които си разтат съвсем нормално на два дена трябва да бръсна. Никой от роднинитеми не е кюсе , питах бащами кога е започнал да се бръсне и той ми каза че в казармата се е бил бръснел (18г.).Според него аз съм бил късметлия , че неми се налагало да се бръсна всяка сутрин но според мен не е нормално. Та има ли шанс да ми порасне брада в скоро време или ще съм си кюсе?
    Благодаря предварително за помоща
    Прав е баща ти. Аз се бръсна от 13-годишен и да ти кажа никак не ми е приятно вече!!

П.П. Ще пораснат. Не може да имаш само мустаци! Има време.
    Don't tell me what I can or can't do !

Споко ве,аз съм на 16 и всеки ден се каня да се обръсна но чакам да порасне още малко Имам косми по лицето които се виждат но не личат много,мустаци имам но не ми се бръсне още.Аз пък мисля,че съм още малак да почна да се бръсна

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от t0d1t0
    Ти си бавноразвиващ бе А и споко , има време И наистина се радвай , че не трябва през 2 дена да се бръснеш
    +1
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Няма аномалии при тия положения... Аз познавам 2-3 момчета на 20+ години,които още нямат брада...че и единия и мустаци няма... Не е проблем,ако беше обратното щеше да има "Ужасно е всеки ден трябва да се бръсна..."

Затва радвай се на положението такова,каквото е... : )

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си