- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Проблем с окосмяването по лицето?
Значи аз съм на 17г. и проблема ми е , че все още нямам брада и дори малки белези да заимам имам само мустаци които си разтат съвсем нормално на два дена трябва да бръсна. Никой от роднинитеми не е кюсе , питах бащами кога е започнал да се бръсне и той ми каза че в казармата се е бил бръснел (18г.).Според него аз съм бил късметлия , че неми се налагало да се бръсна всяка сутрин но според мен не е нормално. Та има ли шанс да ми порасне брада в скоро време или ще съм си кюсе?
Благодаря предварително за помоща
След като имаш мустаци е въпрос на време. Как ще си кюсе, пък в някои части на лицето ще имаш - в други не? Споко.![]()
Ти си бавноразвиващ бе![]()
А и споко , има време
И наистина се радвай , че не трябва през 2 дена да се бръснеш
![]()
Станислава
Абе радост радост ама ... щом казвате че ще порастне - мерси за обнадеждаващия отговор
Абе не е така друго си е мъжко с набола брада![]()
Искрено се надявам скоро да ти порасне брада
Аз познавам момчета с мустаци и брада само около брадичката.Споко.
на 18 години. Не сега.
Прав е баща ти. Аз се бръсна от 13-годишен и да ти кажа никак не ми е приятно вече!!Първоначално написано от bbbsheva
П.П. Ще пораснат. Не може да имаш само мустаци! Има време.
Don't tell me what I can or can't do !
Споко ве,аз съм на 16 и всеки ден се каня да се обръсна но чакам да порасне още малкоИмам косми по лицето които се виждат но не личат много,мустаци имам но не ми се бръсне още.Аз пък мисля,че съм още малак да почна да се бръсна
![]()
+1Първоначално написано от t0d1t0
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Няма аномалии при тия положения... Аз познавам 2-3 момчета на 20+ години,които още нямат брада...че и единия и мустаци няма... Не е проблем,ако беше обратното щеше да има "Ужасно е всеки ден трябва да се бръсна..."
Затва радвай се на положението такова,каквото е... : )