.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44
    Супер фен Аватара на bathory
    Град
    У Цецови..

Как да го накарам да..

Така.. ами историята е следната: Запознах се с едно момче, преди около месец/имам предвид лично/. А иначе си пишехме в скайп. Изведнъж както искаше да сме приятели, ми написа да не го занимавам, че му е писнало от мен. Стоях и гледах и не можех да повярвам. По никакъв начин, не съм го наранявала и не съм се опитвала да го правя. Чувстава, които изпитвам към него са наистина странни, но истински. По-голям с една година от мен, от едно у-ще сме. Дори не знам защо ми е сърдит, не казва и не ми пише та чак ме блокира. Как да го накарам да се видим и да се изясним, а ще мога ли изобщо!?
    P.S.: Мм знам, че е леко тъпо но не мога да опиша всичко това е в размер от около година ..

O,Боже !
    И ти продължаваш да се занимаваш с него???...Я,му тегли една и го зарежи...Егати лигльото .. Тоя да не е на 12 години,бе ?!
    Спипай го някъде , обясни му 2-3 изречения ( та да съжалява как се е държал ) и го зарежи..

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    дам най-добре го хвани в даскало в някой ъгъл и го накарай да си признае,защо се е държал така
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Голям фен Аватара на RaZzer
    ем ако ти не си му направила нищо, най-вероятно някой му е наприказвал разни неща... ако искаш да оправиш нещата или поне да получиш обяснение (за което напълно имаш право) - няма начин освен да го "хванеш на тясно"!

Еби го в гъза ... като не те ще кфо ше му се молиш ...вярно може да го искаш но яяя по-добре не се подценявай ...като тръгнете на училище виш кфо ше направи и как ще се държи! Аман от такива глупави момчета!

Град
    ВаРнАаАа
    Според мен някой му е наприказвал някакви филми за теб. Най-добре поразпитай приятелите му, ако той отказва да се срещнете. Ако бях аз, щях да си продължа живота и да го забравя.

Супер фен Аватара на Amateur
    Детски истории,бас ловя че някои от "приятелите" му са наговорили някакви работи за теб!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Цитирай Първоначално написано от 8992LIGHTER
    е** го в гъза ... като не те ще кфо ше му се молиш ...вярно може да го искаш но яяя по-добре не се подценявай ...като тръгнете на училище виш кфо ше направи и как ще се държи! Аман от такива глупави момчета!
    +++

Град
    ЛофЛандия
    принципно мъжете не са по разговорите и надали ще се получи така както искаш ... понякога просто им писва да обсаждате проблемите на единия и ан другия ... не са по прости същества обсъждат проблемите си по един път или се опитват д ане мислят за тях .. а ние можем с месеци да говорим за тях ид а тъпчем на едно място ... това ги отблъсква..!

Аз и всичко в мен

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Остави го!Не си заслужава да го молиш,щом той не иска ..

Любовта, чувствата, връзките са избор... щом не те избира .. явно не те иска... не можеш да изискваш от някой това, което искаш ... примири се и продължи напред.

Град
    У Цецови..
    О не знам вече, но благодаря на всички които писаха.. Ще се опитам да го накарам да говорим, някъде или на градска или в у-ще

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от bathory
    О не знам вече, но благодаря на всички които писаха.. Ще се опитам да го накарам да говорим, някъде или на градска или в у-ще
    той ти казва, че му е писнало от тебе, ти го гониш.. странно ;д
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

...

ми няма смесал да му се м0лиш егати и лигли0т0 0стави г0 кат0 му мине пак ще те п0търси...

Виж имам едно предположение по въпроса и то ми изглежда логично. Малко се безпокоя, че може да те нарани обаче.
    Та моето предположение е:
    Той не те харесва и е излизал с теб само от учтивост. Неговите приятели са ви видели и са го избъзикали. Започват подмятания. Случайни, но той се засяга от тях. Така постепенно си изгражда мнение на базата на околните, че си ужасна и че след като всички се бъзикат с теб и той трябва да го прави. Тегли ти майната по ужасен начин и така след това може да се похвали пред всички "Вижте ме къв съм пич, защото тъпча грозните или различните"
    Кеф. Той печели точки от теб вместо да губи докато го бъзикат.
    Перфектното решение.
    Така на базата на натиска на общтността той взима решение за да трупа позитиви на базата на негативи.
    Погледнато така и ако допуснем, че наистина не му пука. Решението е повече от лесно.
    Ако му е пукало. Вече решението се е усложнило. Но да ти призная - много са малко хората, които могат да издържат дълго време в опозиция на мнозинството, а който твърди, че го може нека се постави не в същата, а в ситуация в която знае, че ще му пука и ще разбере какво имам в предвид.

Значи или някой му е наприказвал нещо за теб(разбирай глупости) или просто му е писнало.За мен по-верочтно е първото

Повече от фен
    да не би да си го тормозила и да си му писала постоянно в skype заради това
    ~•Inlסּwэ wIth yסּu •~·

Град
    In Your Memories
    О да знаеш - махай го!

Щом нещем да са занимаваме с някое момиче, значи сме прекрачили някаква граница и нещем да задълбочаваме нещата..
    There is no good either bad, only thinking makes it so.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от 8992LIGHTER
    е** го в гъза ... като не те ще кфо ше му се молиш ...вярно може да го искаш но яяя по-добре не се подценявай ...като тръгнете на училище виш кфо ше направи и как ще се държи! Аман от такива глупави момчета!
    Съгласна съм Но пък никой не се замисля ,че всъщност може би просто като си му показала 'странните' (както ти ги наричаш) си чувства, може да се е стреснал и да е решил да прекрати всякакви отношения, защото не иска да имате нищо общо.С една дума остави го, а ако той не потърси, тогава се изяснете Но ти не бива нищо повече да правиш Не се унизявай

Случайно да е зодия дева

Цитирай Първоначално написано от TomR
    Виж имам едно предположение по въпроса и то ми изглежда логично. Малко се безпокоя, че може да те нарани обаче.
    ...........
    За първи път срещам из подобен изпаднал форум такова интелигентно и изчерпателно мнение, цинично, но искрено. Евала на такива момчета. Като тебе де.
    Иначе оня е простак. За предпочитане е всичко да се казва в лицето, а не да разкарваш така момичето. Много момичешка постъпка. Оставяй го.

Град
    У Цецови..
    Цитирай Първоначално написано от TomR
    ................
    Не изобщо не ме нарани.. Ние не сме ходили, а бяхме просто приятели. Знаеше за чувствата ми, но се бяхме изяснили да няма нищо повече от приятелство. Но нали казах изведнъж ми написа това по скайп и край.. И аз се съмнявам да не са негови приятели, а и дори ме излъга че си имал приятелка и че тя нямало да се очарова като види какво му пиша /да той ще и' дава чата ни |-(/ А то нищо особено и не съм го тормозила в скайп, да сме си писали 2-3 пъти в седмицата за по 1-2 ае 3 часа. На 17 е, а аз на почти 16. хD
    P.S.: Не мисля, че съм грозна Странна да, но и не и другото

Момчетата могат да бъдат много глупави. И даже те самите да не знаят защо.
    Най-напред си задай въпроса дали наистина изпитваш нещо към него или дали интересът ти не е засилен от факта, че нещата не се получават.
    Ако наистина у него има нещо специално, което не откриваш у никой друг, какво е то? Ако успееш да си отговориш и на този въпрос, може би си заслужава. Но дали самото момче заслужава твоите усилия?

Град
    У Цецови..
    Сигурна съм напълно, че не е засилено от факта че не ме иска. Откривам много неща в него, а и е единствения след най-добрия ми приятел с който мога да разговарям нормално за всичко без да се притеснявам. Не се страхувам да му споделя какво мисля и винаги получавам ценен съвет-отговор. Той ме промени по някакъв нягов си начин, за което съм му благодарна.
    P.S.: А гадното е че не съм единствената на която е правил ей този номер, само че само на мен не иска да ми говори.

пфф миличка няма никакъв смисъл да се занимаваш с него...от личен опит казвам че щом едно момче каже да не го занимаваш и да се "оправите" той или ще си прави тшк с тебе или няма да е същото не се занимаваи повече с тоя

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си