- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да го накарам да..
Скапания ми проблем и на мен е, че не мога спра просто така..
Трудно е да притъпиш по какъвто и да е начин чувства..
Ужасно гадно!![]()
Pain is inevitable. Suffering is optional.
Трудно е, но заслужава ли си да стигаш до там? Някакъв идиот ще се прави на много интересен и ти още ще го мислиш и ще го търсиш? Я си гледай живота и не се занимавай.Няма да е първия нито последния глупак. Каквото повикало - такова се обадило.. Според мен ще стане по-зле ако го 'хванеш на тясно'. След като не иска да ти каже какво става значи не иска. Просто забравяш за него и това е. И не си мисли, че е толкова трудно.
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
+10000Първоначално написано от Kukumqvka
Ако съдбата ти е обърнала гръб,просто я изчакай да се наведе!!!
http://www.nahrani.com/
Благодаря на всички!![]()
сложи силикон майна, 95% успеваемост ше имаш
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
бита карта!![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Ем дано съм проумяла!![]()
не се занимавай
опитай се да поговорите ако не му тегли една дълга и широка![]()
аз мисля,че има някаква причина,която крие...иначе нямаше да те отреже така рязко
може и така да е, но мамка му каква ли е причината..Първоначално написано от KykLe
![]()
Ти сама каза,че сте от едно училище.Тогава 100% ще можете да се срещнете след месец и ще поговорите независимо дали му се иска или не.Иначе относно реакцията му-типично пубертетска е,не се учудвам.Просто те разиграва,личи си че си му безинтересна.Първоначално написано от bathory
Не се занимавай с него загуба на време и нерви.
^Странно, че се прави на големия и зрелия..
На 17 и да се лигави така е наистина пуберско, но негова си работа..
Отказвам се да си хабя нервите и времето.. Не му пука и това е!
Но така или иначе както Sh@d0w 100% ще говорим и видим из у-ще.
Благодаря на всички!![]()
Оу... Хлътнала си. Защото се самонавиваш, че ти трябва точно той. Не е така. Трябва ти тръпката, която можеш да изпиташ с всеки друг. Намери му заместител.
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.
Не знае какво иска и той, макар че е на 17 години се държи като на 12. Има два варианта - единия е някой да му е наговорил лоши работи за тебе, другия е да иска да му се молиш. Който и да е от двата не си заслужава. Ако иска нещо повече от теб ще те портъси сам, а няма да те блокирва.Не се занимавай повече с него - съвета ми.