- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Защо тинейджърките предпочитат батковците?
След като изживееш момчешките си години колкото повече "ставаш мъж" толкова повече държиш не само на теб да ти е гот а и на хората с теб да си изкарват добре и всичко да им е ок.
ма не ги разбирам тея работи щото съм си още безобразно детенце![]()
....По правилния израз би бил - акъла или ти идва навреме или изобщо не го чакай! Колкото до самата тема , отговора е прост ... не че малките момичета си падат по батковци , а точно обратнотоа някои възрастни момчета са си олигофрени от по-малки...![]()
Докато хората не разберат, че годините са само една ЦИФРА...все ще са в една илюзия...Баткото ако е батко и на акъл много добре знае , че ще има пълноценна и хубава връзка с негова връстница или дори по-голяма от него , отколкото с момиче на 14 год. или на 15 например .... мерси от хубава визия ако човека до мен няма два грама мозък и си разсъждава по детски... Понеже по-големите какички се връзват по-трудно ,затова минаваме на лесното - 15 годишните.Като приказката с лисицата и гроздето
Щом е високо значи е кисело
ама ти чуваш ли се ? 16 годишна да ходи с 30 годишен ,пък бил и той асистент по нещо си там.. найс ,найсПървоначално написано от gir
![]()
Какво искаш да е нормално развиващо се момче на 16-17-18 години ? С професия и 3000 лв заплата ? БЕГАЙ БЕ !
![]()
Я първо помисли, преди да насаждаш категорични изводи, безпочвено.
пс да не почвам само да оборвам аргументите за 'неук' и 'наркоман' ,че ще излезе твоето постче бая некомпетентно
пс 2 годините нямат значение ...бла бла бла . Не говорим за жени и мъже в тая тема ,а за пъпчиви тинейджърки на по 15 дето ходят с 24-25 годишни![]()
поне за мен няма никакво значение на колко години е момчета ,защото не ме интересува колко пари взима и дали има кола все пак момчетата имат и др качества ....кво пък вместо кола предпочитам да стигам навсякъде с колело пък за паритее ще ходим лятото на къмпинг (sun)
а пък ако е неук нсаркоман ...ще пафкаме заедно докато му обяснявам уроците
![]()
и този ден се будиш
объркан се чудиш
какво ще вземеш а какво ли ще загубиш
пътя начертан е на карта
но за него си сляп
това не е моя свят каза
червеното вино и късчето хляб
спомени в сърцето си пазя
боже господи 16 страници исписани за този предъвкван казус отново и отново.. Ето едно обобщение: Искат батковци 'щото е модерно и искат да се издигнат в обществото (или очите на някой). Друг е въпросът, че дори и да умират за сладура по-малък набор, ще пренебрегнат себе си защото в днешно време е срамно да си с по-малък (смъква респекта) хаха. но ако си достатъчно отворен и широко скроен няма да ти обегнат каките![]()
"IF Pacman had affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms munching magic pills and listening to repetetive electronic music"
Защото са видяли повече от нас и може да научим нещо от тях....
am
Със залеза пристига от утроба нероден, проклет да си замине от нищо непленен. Огън от безкрая очите му гори, болката е страшна, но и тя не го боли...
Ще ме извиняваш, но на колко си години, че да го казваш това? Аз лично не ти давам повече от 16. Най-малкото защото ако беше по-зряла щеше да знаеш, че опита не се гради само с години, но и с постъпки, правене на избори, жертви и т.н. . И честно да ти кажа това беше най-глупавото извинение което съм чувал през целия си живот.Първоначално написано от naia
По мое мнение, малките момиченца си харесват батковци, поради няколко причини ( Някои от които бяха изброени по-горе от други съфорумници) но аз ще ги повторя.
1- Големият батко има кинти
2- Големият батко има голямо саламче
3- Големият батко е Голям и щом си с него, значи си " царицата на квартала и никой, нищо не може да ти каже "
4- Големият батко може да те вози в колата си
5- Големият батко може да те влачи по магазините и да ти копува " Гъзарски " дрешки по 200лв.
Ама вие въобще откъде знаете въпросния " Голям Батко " с какво се занимава, с какви хора се среща, и по какъв начин си изкарва парите? Няма значение, да си дойдем на въпроса.
Ако всяка малка пикла хукне по големи батковци, то какво остава за момчетата на по 15-17 години?! Да ходят да си забиват лапенца от 1ви клас или от яслата? Абе момичета я се вземете в ръце и помислете малко разумно! Вие си мислите, че големия батко ви обича, ама той е с вас само защото сте лесно податливи и може да ви вкара в леглото само като ви каже " Обичам те "... Повечето момичета на възраст 14-19 години са толкова заблудени в днешно време, че направо не е истина. Нито знаете какво, нито кого искате. Лично аз на ден виждам по 15 теми " Ама обичам единия, ама и другия ".... Само не ми казвайте че лъжа. Я се осъзнайте! ПАРИТЕ И КОЛИТЕ НЕ СА НАЙ-ВАЖНОТО В ЖИВОТА, това трябваше да сте го проумяли вече, ако не родителите Ви е трябвало да ви го обяснят. Но аз съм сигурен, че повечето от тях са го направили, но вие сте дървени и правите това което на вас ви харесва, без да мислите за последствията. Не можете да мислите само за себе си, това не е начина по който един човек трябва да мисли.
Аз бас ловя, че ако попиташ няколко момичета какво биха избрали: Голям батко с кола, кинти, яка къща, и голям пенис или момче на 17-18 години, което може да няма кинти и кола, но може да ти предложи любов, то 70% ще изберат първата опция. Ако ли не, ще изберат 2рото само за да се направят на много добри, но вътрешно ще се пръснат от яд! Това мое мнение се базира на натрупан опит в тази посока.
Айде Довиждане!
Така да си кажем нещата направо, по-молките момиченца си падат по по-големи батковци единствено когато баткото е с парички.Друга основателна причина НЯМА, спорете ми колкото си искате но е така, знам че може би някои момиченца които си имат голям батко ще се убидят, но което си е така си е така.Така че не си биите главите защо ето една разкрита женска тайна, ето защо. P.S.Не говоря за разлика в годините до 5,6 а фрапираща разлика към 20 години (например)
Със залеза пристига от утроба нероден, проклет да си замине от нищо непленен. Огън от безкрая очите му гори, болката е страшна, но и тя не го боли...
[i]Имам чувството, че повечето в са писали в темата само за бройка на постове ...
Замислете се ... нямате ли познати... приятелки на посочената възраст,чийто принципи не са да хванат баткос кола и пари?
Ще кажете да имаме ама те са различни ....Добре що вашите познати да са различни пък всички останали под общ знаменател.
Сякаш някое момченце е било изоставено заради по голям от него и за да изхвърли цялата ярост върху света - дай да ругаем всички момичета от 14 до 19 годишна възраст.
Точно заради това харесваме по-големи - могат да понесат раздялата и това, че вече не са желани, а не като някой малък дето само няма да захленчи на рамопто на мама...
Не ги харесваме заради парите и колите...
Не отричам,че им и такива момичета,но не мога да разбера защо е останало това мислене в главите не пошечето?
@BlackyBerry, защото не им изнася реалността и гледат да обвинят другите.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Аз съм на друго мнение от тези на по горните но съм против и това на блакбери.Сам се обедих защо малките обичат по големи.
1-во не им се занимава с хора които не знаят какво искат точно като тях.
2-ро Големия "батко" както вие го наричате има не само пари коли и скъпо жилище ами дава и един вид сигурност която момче на 15,16,17 години не би могло да даде по простата причина,че и той не знае какво точно иска.
3-то По-големият има за цел да намери някой на неговото емоционално ниво и тук идва и теорията,че нежния пол се развива по бързо от силния.
Накрая ще дам прост пример със самия себе си.
На 18 се запознах с една,тя точно влизаше в мойто даскало тругнахме тва онова една голяма любов.Като тръгнах да завършвам(всички знаят как е-не се явяваш мн мн в даскало,ходиш по кафета,заведения,дискотеки и тн).Тя ме преследваше навсякаде,прецака ми целия бал с негативни емоции.След всичко това започна да реве от това,че съм щял да вляза в университет и да забравя за нея и за да й докажа колко много ми пука за нея(колко съм тъп нали)спрях да уча и да мисля за това казах й,че ще я изчакам и тя да завърши.Ходхме по морета насам натам извеждах я по нощни(на които плащах 20 лева отгоре за да влезе)насам натам всичко беше ток и жиьа.Малко след това тя започна да се отдрупва нали все пак порастваше.В един прекрасен момент точно когато бях най-привързан когато създавах нещо за нея тя започна да ми се качва на главата да ми казва,че има нужда от време и тн.В крайна сметка месец преди да я поканя да живее при мен тя ме скъса,разказа ми играта на сърцето,после точно вече бях тръгнал да се оправям и тя ми прозвъня с думите,че и липсвам и какво аз глупака обичащ я все още не чаках друго.Продължи се така 2 седмици и край тя пак побегна искала да види света САМА като не разбира,че може да го види с човек като мен.Не се искарвам жертва сам съм си виновен,че обикнах момиче на което исках да оформя характер.Извода какъв никога ама никога не се доверявайте на тези пикли те само те ползват до време и в крайна сметка оставаш с пръст в устата.
А относно коментара на блакбери бих могъл да кажа че има нещо общо и вярно в това което каза.Но знай,че ние колкото и да сме мъже имаме чувства и нас ни боли като ни забиете нож в гърба след като сме ви се доверили.Така,че момичета на по 14 повече не да се отглеждат сами или от мама и тате,а ако не слушат мама и тате да си вдигат чукалата и да се опитат сами да видим дали ще им е толкова лесно колкото си мислят.
Относно женското мислене мога да кажа,че и зряла жена на 25 не знае какво иска понякога(нали все пак е жена)![]()
Vaprosa 4esno da vi kaja spored men e kolko ti e golqm h*q
Разбира се, как още не сте го прозряли, тц тц.Първоначално написано от nasekaa
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
вие момчетата си мислите,че ние искаме само момчета с пари,коли,но не е така..не казвам ,че няма такива момичета,но не всички са така .... и вече ни изкарахте от 14-19 пикли,к**ви,използвачки
това е все едно ние да кажем,че вие ни искате,само за да ни е**те .. има такива момчета и момичета,но определено не са всички така
![]()
Защото 80% от 14-18, че и нагоре още, са ограничени откъм мозъчна дейност и не знаят какво искат.
n00bs
Съгласен съм с последния пост.Ако знаехте какво ви трябва нещата щяха да са други![]()
Първо, защотото ''батковците'' са по напред с материала и второ, защотото имат по големи ...... тай си го обеснявам аз![]()
I love my girl <3
Именно, да , напълно си прав.Първоначално написано от johnnybravo
![]()
Първоначално написано от Spoken
Ама виж сегааа не мога да кажа,че съм била с много момчета ама съм била с доста повече сиг от повечето тук на моята възраст ...
Такива като тебе са изключение дето ще разрешат с извинение да им се качат на главата, за 5 години аз съм срещнала само едно такова момче ...
Така,че и ти си прав ... ама нека всички да признаят с ръка на сърцето,че са готови да напрашят всичко за едно момиче и че са го правили ... ама всичко не ... да им купите парцалки марцалки и т.н.
и тогава ще се съглася,че ние сме виновни...
блекбери,тук не става въпрос само за парцалките а и за чувствата които отдаваш,нервите които късаш.Как може ти да разкриеш света за една консерва дето знае само живота в квартала и в къщи къв е и накрая тя да ти каже "ми сорри ти нищо не си ми дал и на нищо не си ме научил"как да стане.Не че нещо ама на такава пикла ми идва да и набия шамар(ако не я обичах дори сега).Можеш ли самата ти да кажеш че с тия момчета(по големите от теб)не са ти давали онова усещане за сигурност и за по интересни емоции от повечето ти приятели от училище например?И ти самата би ли избрала дечицата от твоя клас(ако си примерно 10 клас)да се забавляваш с тях и да излизате,пред момче което работи,мисли и живее заради теб и те води на места кадето знае че ще се чувстваш добре?Можеш ли ти да ми кажеш кое от двете би предпочела
Хах предпочита ме батковци, защото са много по-интересни и пекани от малките лайна на по 14 / 15 да и аз сам на 15 ама едно моми4е е по-разлино от едно мом4е... мислят се за големи пък още незнаят дали им се сере или им се пикай! Пък и големите имат колички,парички различно е... но не само заради това сме с тях може би , защото преди всичко те могат да обичат![]()
![]()
! Малките мислят само с коя да си напраят севтето големите са минали по тоя път ... И от секс им е умразнало поне с моя е тъка.
![]()
На твоя му се е отщяло явно поради други причини.Но ето ти сама си каза има пари коли и всичко е различно.Ако искаш да се е**ш дай се на малките за няколко дни и на теб да ти писне.Щото вие идвате при нас загорели и подивели е то нормално като няма кой да ви помогне истински.И от там се тръгва той е по голям за тва с него,опа ама той и парички вади супер.Тъкмо ще съм по добре сложена като седя до него.Мирелче бих те сложил под общ знаменател но ти дори не си точно от този вид.Няма да коментирам щото само като си помисля и храната е събрана![]()
![]()