- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Защо тинейджърките предпочитат батковците?
Като са с по големи се имат за такива ...Плюс това-Пари,Кола това онова..Но не при всички е така при някой има и любов![]()
Оффф пари кола ?.
Аз поне съм на 14 и си имам приятелка колкото мен ,но това не е въпросаи има някой дето ходят с по 20годишини..
Та кфо коли , кола ? На пример ( не се хваля просто казвам ) аз се обличам по хубаво от тях кво една кола като има ? като всичко друго мое е по хубаво и дето е с 5 год. по голям от мене ? и кфо една кола ли праи сичко![]()
емм не всичко е материално.. ако ти е някво тъпо момчетата на твоята възраст да се държат като хлапета да се дразнят и да се правят на голямата раота кво ше направиш? естествено ще искаш да излезеш с някой по зрял който ги е минал тея неща и се е осъзнал и знае как да се държи... независимо колко пари има![]()
You are sooooo pathetic.....
„След два дни утре ще бъде вчера !“ – Димитър Пенев
защото са тъпи малки путки![]()
20 страници тема. Баси и активните дет сте,ибасиии змята.![]()
Всички са активни, щом става въпрос за т.нар. хейтване.Първоначално написано от strave
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Нее конкретно тази тема не я хейтвам.По-скоро като потребител,който е от доста време не съм очаквал толкова много мнения и точно за тази тема. Общо взето в тези страници се е казало основното,но хубавото и е че повечето говорят от някакъв личен опит.Първоначално написано от YouDontKnowMe
напълно правилноПървоначално написано от cooool
+
awerw♥
Защо ги предпочитаме лиЗащото тръпката е съвсем различна, отколкото да тръгнеш с някой на твоята възраст...
Един психясал се разхожда и хвърля пясък след себе си. Друг психясал го среща:
- Абе ей, що хвърляш пясък?
- Ми за да не ме гонят духове.
- Ама то няма духове...
- Ем да де, щот` хвърлям пясък...
Ти не я хейтваш деПървоначално написано от strave
Ама другите как се нахвърлят ..
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
По-различно ти е материалното състояние,напълно права си.А и е по-различно еб-нето,което ще ти осигури т.нар "батко" или "чичко".Между "батковците" и "връстниците" разликата е в мисленето и в държанието спрямо теб.Защо ги предпочитаме ли Защото тръпката е съвсем различна, отколкото да тръгнеш с някой на твоята възраст...
П.С.Има изключения за всичко и всеки.
Не е само да парите, колите и т.н. , но не отричам, че има и такива..освен, че по-бързо се развиват, момичетата са подластни на природата - хормони бушуват и на подсъзнателно ниво търсят, някого достоен, да бъде баща на децата им.. И кво ако е само до секса..трудно ще намериш момче на 15-16, което да те удовлетвори и духовно и физически. Но знам, че има и такива чудесни момчета, които пък ще си хванат още по-малки и лигави пубертетки.
ей това е по тематаПървоначално написано от machine
добре казани неща
![]()
Така.........какво иска жената?
1.Мъж,който я привлича,който я кара да "гори от страст"
2.Мъж,който да и показва,че я цени и държи на нея
3.Мъж,който я кара да се чувства единствена,неповторима и обичана
4.Същият този мъж да умее да я разсмива и да я кара да бъде щастлива,да сияе от щастие.
5.Мъжът да има добър външен вид-визия,излъчване,тяло и прилично облекло
6.Мъжът да бъде себе си,да не се преструва.
7,Мъжът да бъде нежно агресивен,но не нахален
8.Мъжът да бъде в добро финансово положение
9.Да кара кола за поне 20 000 лв.
10.Да не показва с държанието си интерес към други жени
П.С това е мъжът,който търси една жена. 8 и 9 не са задължителни за 10-20 %,а за останалите сори,ще трябва да се търси любовта.![]()
Евалата.Първоначално написано от machine
8 и 9 ги изключвам, ама останалите- нормално е.
Кво искате, да сте малки горили, необуздани и неориентирани и да си имате гаджета.
Имала съм връзка с "батко" 2,5 години. Той беше с 6,5 години по-голям от мен. Фейлнахме, защото той беше неозъзнато бебе , което имаше мераци да си тунингова колата.Не му пукаше много, когато му обяснявах задачи по математика за изпита на който исках да отиде. Не ме оцени, въпреки, че му бях единствената морална подкрепа и че при всяко желание за самоубийство/побой и при всяко едно начинание - нова работа, курсове. Можех да му покажа с пръст кой му е приятел и кой го използва, защото при тези момчета се личи от километри,както се казва. Но той в крайна сметка продължаваше да се държи като дете и ми писна. Аз бях детето, не той . Бях на 13 , бяхме на един акъл. Станах на 16 - опа, не успях да го накарам да еволюира поне малко и той.
Сегашният ми приятел - на 16 е, с 23 дни е по-голям от мен (даже сме една зодия и в един клас), заедно сме от 8-9 месеца - е, хиляди пъти по-зрял е, знае къде се намира и какво иска от живота. Заедно се опитваме да правим планове за постигане на духовно израстване, планове за образованието ни нататък и т.н.Не ми се налага да го уча как да се държи.
Не ми пука, че през лятото не можем да се виждаме всеки ден, защото няма кола . Нали си говорим денонощно.
Идеята ми беше, че възрастите на душата и на характера имат значение. Не на тялото.
И пак , съгласна съм с написаното горе^
Жените харесват мъже (сиреч израстнали умствено момчета) - не богати, не красиви. Просто да са мъже, да могат да поемат всичките отговорности които трябва, да могат да предложат подкрепата си на жена в труден момент.
Миличка, казваш, че младежът бил 6.5 години по-голям когато си била на 13. Това си е 19 годишен пикльо с късен пубертет. Не виждам какво сериозно отношение си очаквала от него.
E, човека стана 22 и си беше същият . Надявах се да се оправи. Пък и претенции имаше, че е много разумен, а караше със 180 и се правеше на велик.Първоначално написано от dimitar_ak
Инак сравнително по-нормален беше от типовете в онова населено място - поне се издържаше сам, ходеше си на работа стрикно, всички роднини и приятели можеха да разчитат на него. Ама в други отношения ^^ Пък и неговите "приятели" бяха хем прости, хем безотговорни , добре че ги остави.
Идеята ми беше че не е задължително да е "батко" за да се държи мъжки.
Много по-мъжки се държи сегашният ми приятел, който ме убеждава да игнорирам хората които се опитват да ми създават "проблеми" , а не "баткото" - той се оправяше само с псувни и бой, и се опитваше и в моят живот да намеси практиката . Е, факт е, че никога не ме е защитил пред приятелите му и селските неуки девойки.Така де, все едно ми беше. Поне си знаех, че е прекалено некадърен за да свали някоя друга^^ Пък и не му се искаше да го прави, държах го прекалено изкъсо. По всяко едно време можех да се развикам и той да ми ревне - нее, нее . Така де.
Сега,мили мои.Нека ви дам един пример-с мен.На 17 съм.Приятеля ми е на 28.От 11 месеца сме заедно.И да,ОБИЧАМЕ СЕ.Има си хора и хора,не слагайте всички 15-16-17 годишни под един знаменател,защото е адски глупаво.Може ли да попитам този който е създал темата на колко годинки е?Защо си мислите,че всички момичета на тази възраст са малки курви които ходят с по-големи БАТКОФФФЦИ,само за едното чукане,заради парите и т.н.Вярно,95% е така,но в тези другите 5% има нещо наистина истинско,наречено ЛЮБОВ,казвам ви го от опит.Вие нямате късмет(сигурно повечето,каквото и да говорите)не плюйте щастието на други!![]()
![]()
Първоначално написано от freziq
СТО процента съм съгласна~ Напълно вярно.
Всичко е възможно~``
Вярата и убеждението на хората правят чудеса~
Първоначално написано от NailGunAssasin
![]()
Продължавам да се радвам на любовта и щастието в живота ми!
Е ко ш рячеш че оня на 20 знай повече от мене и нии неможем да разговаряме като големи хора ли или си игрем още с играчки и ръцаме игри като зомбита ли??Първоначално написано от cooool
П.П
И като се събуди какво станакато са събуди двата крака в лигена двата пръста в контакта и са мисли за бързовар
Наистина всичко е относително,всичко зависи от човека,от отделната личност.Да,има доста хора,които са просто прекрасни-като начин на мислене,но тук говорим за масата,за преживяното от всеки-личния опит.Иначе БРААВО на наистина свестните хора
Абсолютно съм съгласна!Първоначално написано от machine
Не мога да го обясня,не ме разбирате защото не сте го преживели,но няма значение,всеки с късмета си!
![]()
Повечето момчета на 15 16 17 18 са някакви неосъзнати, неориантирани не знаещи каде се намират.... делят се на няколко типа: зубари които не обръщат внимание на външния си вид, нямат хобита и т.н. и единствената им цел е да зубрят и да изкарват високи оценки, Gameri: хора чийто живот е изцяло посветен на CS, WOW, LineAge и т.н. "Надути" фешани: повърхностни богати и разглезени момчета, които се мислят за голямата работа но всъщност са супер комплексирани и нямат на какво друго да залагат освен външния вид (напълно подхдящи за кифлите). лигавета: инфантилни момчета, които се държат като 4 - 5 клас деца, правят се на интересни, мислейки се за много оригинални. Много малко се срещат интелигентни, трезвомислещи, нормални момчета на тази възраст, които биха обичали истински (още повече, че мислят само с долната си глава)... Много малко от тях биха уважавали дадено момиче, биха я карали да се чувства специална, биха я обичали и т.н. Зависи и от момичетата разбира се тях може да ги остройват такива момчета. Момичета за които гажето е просто като скъпа маркова рокля - нещо с което да се изфукат. За момичетата усъзнали се на 15 - 17 г, които търсят подкрепа, любов, разбиране, уважение и т.н. в едно момче е малко вероятно да го получат от техен връстник!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!