.
Отговор в тема
Страница 13 от 14 ПървиПърви ... 391011121314 ПоследнаПърви
Резултати от 301 до 325 от общо 335

Hybrid View

Абе тъпанари тия каде немат 18 що постват тука? Иначе по темата то е ясно , момичетата в тая възраст са по-развити от момчетата , следователно ни мислат за идеоти, хахаххаха , ама неразбират , че уни са тъпите хахахах
    Bez dusha da byda hodesht trup , da byda vodesht kult , da byda rob smiren ili da byda robyt vodesht bunt?!

Разбирам, че има различни хора и различни мнения, но защо е нужно всеки да се меси в живота на другите и да опорочава щастието му?
    Един човек, какъвто и да е, се нуждае от любов, грижи, ласки, щастие, нежност, обич... Всеки се старае да го постигне, но някои го осъзнават късно. Има малки момичета, които не знаят какво искат и търсят въпросните "батковци" на по 18-19 годинки, които за мен са си чисти пикльовци. Мъжете умствено израстват по-бавно от жените и това е биологично доказано. Малко жени търсят стойностни връзки, които могат да им дадат повече от скъпи подаръци и возене в кола. Подаръците са жест, а колата необходимост, но празноглавите ученички не го знаят това и не го разбират. Има и свястни момичета, да. Никой не го отрича. Аз самата имам връзка с мъж, който е по-голям от мен и това не ни пречи, а по-скоро ни свързва, защото съм далеч по-разумна от всички на моите години и винаги съм била по-различна от тях. Истинската обич съм я открила и нямам намерение повече да я търся, защото намерих човека, който ме накара да спра да се замислям за всичко друго, което не е той. И, да, щастлива съм. Обичана съм и се чувствам пълноценна и завършена, защото имам половинка, която допълва живота ми.
    Да обичаш значи да страдаш!

Град
    Бургас
    Наскоро имах приятелка, която уж беше много разумна и знаеше,какво иска:искаше да се занимава с екология и сериозен приятел, който да бъде до нея, когато трябва.Нямаше проблем с облеклото ми,като повечето момичета:камуфлажни панталони и метълски тениски и анораци с 2 размера над моя.Нямаше проблем дори с това, че играя доста компютърни игри и понякога не и обръщам внимание заради това.Мина известно време и почна да ми прави проблем,че съм на 19 и още карам колело.Изрично и казах, че колелото си ми харесва и няма да го сменям с нищо.Тогава почна да ми се цупи, че за разлика от предишния и приятел не съм и подарявал нищо, за което и аз имам известна вина, защото на рожденния и ден, и подарих букет с цветя...И така, докато не ми постави ултиматум:Да сменя колелото с нещо, което има мотор, иначе ще ме зареже, при което аз се ядосах и взех, че аз я зарязох...Идеята на всичко това беше,че колкото и уравновесено и сериозно и да е момичето в крайна сметка, винаги парите играят роля особено, ако ги нямаш.
    Относно това за излизането с по-малко момиче, която още не е завършило училище ми се вижда абсурдно.Пък и,като ги гледам днешните момичета ...
    Same shit,different day .

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Мъжете умствено изсратват по-бавно от жените и това е биологично доказано.
    я пак

Аз бих казал, че възрастта няма толкова значение.. всичко е до човека. Изтъркано и банално - факт.

Супер фен Аватара на YouDontKnowMe
    ^^ Прав си .

Ама хайде, нека хората да се намират на приказка тука.

Я някой решил да оплюва т. нар. курви, я някой друг - малките момченца, бозещи цс и уоу .

Сигурно и аз съм правела така няколко страници назад.

Не мога да проумея, как тази тема има 22 страници...
    активизъм/превенция; писане; музика

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    Цитирай Първоначално написано от ladykeisy
    Мъжете умствено изсратват по-бавно от жените и това е биологично доказано.
    я пак

Аз бих казал, че възрастта няма толкова значение.. всичко е до човека. Изтъркано и банално - факт.
    *израстват*
    Извинявам се за грешката.
    Да обичаш значи да страдаш!

Мега фен Аватара на EarthShaker
    Аз правописната грешка даже не я бях видял хахаха самото твърдение е смешно

пък и няма кво да се извиняваш

щото момчетата порасват по-бавно в някои отношения...

всъщнст..в много отношения.

Дори повечето 19-23-годишните са се ококорили към по-големите с 4-5+ години просто защото са по-улегнали. Въпреки че годините не винаги са стопроцентова гаранция за улегналост, разликата в поведението обаче е зна-чи-тел-на!
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

Голям фен Аватара на dimi93
    Цитирай Първоначално написано от 0u7l1n3
    Защо ги предпочитаме ли Защото тръпката е съвсем различна, отколкото да тръгнеш с някой на твоята възраст...

+10000000000000000000000000000000000000000000000
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

Голям фен Аватара на dimi93
    Цитирай Първоначално написано от machine
    Защо ги предпочитаме ли Защото тръпката е съвсем различна, отколкото да тръгнеш с някой на твоята възраст...
    По-различно ти е материалното състояние,напълно права си.А и е по-различно еб-нето,което ще ти осигури т.нар "батко" или "чичко".Между "батковците" и "връстниците" разликата е в мисленето и в държанието спрямо теб.
    П.С.Има изключения за всичко и всеки.
    Ами не! В начина на държание, в това че не ти чупи фасони, не се прави на важен. Знае какво иска, не лети в облаците. Начина му на държание спрямо теб също. Може да ти бъде опора и подкрепа.
    Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!

всеки си има различно виждане.... ноо лошото е че има много момичета 14-15 където си търсят по-голям 18-19 само защото е батко и един вид са се изфукат вижте ме .. ала бала... но си има момичета които не са така просто едно момиче вижда сигурност и опора в по-голямото момче.. имам приятелка която като беше на 14 ходеше с 23 годишен питам я защо ?? има толкова момчета а тя защото е по-яко ... ходи с него точно 2 седмици и скъсаха а причината беше че не се е била целувала до сега и я е било страх какво ще си помисли ТОЙ ... ( тогава какво правиш с него забога при условие че е на 23 няма да иска само целувки) всеки си избира ... но сега има толкова ****** които търсят само с какво да се изфукат/подаръците/парите както споменаха по-горе съжалявам че повтарям.... но си има и свестни момичета които не търсят това...

Цитирай Първоначално написано от dimi93
    Цитирай Първоначално написано от machine
    По-различно ти е материалното състояние,напълно права си.А и е по-различно еб-нето,което ще ти осигури т.нар "батко" или "чичко".Между "батковците" и "връстниците" разликата е в мисленето и в държанието спрямо теб.
    П.С.Има изключения за всичко и всеки.
    Ами не! В начина на държание, в това че не ти чупи фасони, не се прави на важен. Знае какво иска, не лети в облаците. Начина му на държание спрямо теб също. Може да ти бъде опора и подкрепа.
    Ахам, за да може в замяна въпросният младеж да получи същите фасони и тъпо държание на недорасли моми, нали? Или наистина "момичетата съзряват по-бързо"? Булшит...

Мерси, изживях го вече този филм и силно окуражавам момчетата да не влизат в него, докато е възможно.
    активизъм/превенция; писане; музика

omg Ама че тема! Всичко е индивидуално! Може и да има такива връзки, всъщност- на времето беше модерно.Явно за фукня, самочувствие или и аз не знам...

Сега е модерно да е напълно обратно Хвани си кака и не се занимавай с 14 годишни

(Да си призная, не мога да разбера момчетата които се връзват на децата, на акъла им, но техен си проблем )
    Пишете грамотно, на кирилица!
    Пийте си млякото редовно!
    Слушайте мама и тате!

Мега фен Аватара на DarkTemplar
    Цитирай Първоначално написано от mitternacht
    ) Хвани си кака и не се занимавай с 14 годишни

(Да си призная, не мога да разбера момчетата които се връзват на децата, на акъла им, но техен си проблем )
    Точно това щях да кажа и аз.

vIKToriYa, и аз съм на 23, но определено НЕ бих се хванал с някоя 14-15 годишна.

За мен материалното не е от значение.Не е важно колко голям подарък ще ти подари,а важет е жеста,че се е сетил да го направи.Всички го разбират по различен начин.Но чесно да кажа за големите батковци си има време.Една приятелка си има гадже на 18 години и тя направо се побърква да се хвали и т.н.Незнам зависи от човека.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от cooool
    Момичетата се развиват с около 2-3 години по-напред от момчетата през пубертет, нормално е да искат да разговарят с човек, който е на тяхния акъл, така че е нормално да търсят човек 2-3 години по-голям от тях. Е към 20-тата годишнина по принцип и момичетата и момчетата са що годе на един акъл (не говоря за по-бързо порастващите и бавно развиващите се).
    Може и да се развиват момичетата физически по-бързо от момчетата, но умствено са 2 - 3 години по- бавни.
    И зависи от човека много ясно. Обаче акъла на момичетата доста повече закъснява.

Момичетата по-бързо израстват и имат по-богат избор от мъже,защото една 16 годишна е атрактивна за мъже от различни възрастови групи,а един 16 годишен е интересен само на малка част от момичетата на неговата възраст.За това една 16 годишна на практика може да си осигури почти всеки мъж(ако е красива),за това при жените,които искат неангажиращи неща-го правят най-вече от 16 до към 22-3,и след това гледат да мислят за бъдещето си
    А при мъжете,в началото е по-зле,обаче след време-като мъжа стане на 35-40 години,нещата се променят,мъжете са тези които имат по-богат избор,един 50 годишен може спокойно да има жена на 25-30 години,докато една 50 годишна...едва ли може да има някой млад добре изглеждащ мъж(освен ако той няма странични интереси за да е с нея)

Град
    стара загора
    ам аз съм на 16 и последните 2 години съм излизала със сякакви индивиди +18 с изключение на 1-2 които бяха на моята възраст
    +18 :
    -някои имаха пари
    -някои имаха коли
    -някои имаха и двете
    -някои нямаха нищо
    но все на втората седмица макс и късахме , зашото нямахме общи интереси, нямаше кво толкова да му кажа..
    а моите набори още на третия ден ми казваха, че много ме обичат,че съм всичко за тях .. дрън дрън , а дори не ме познаваха ..и с тях беше за по 1-2 седмици
    после за всички мои приятели бях сърцеразбивачката, защото винаги аз ги зарязвах .. тръгнах с момче '94 - колкото мен и почти през цялото време слушах за фитнес ( кво е праил , кви упражниения, колко пъти , каде го боли..), за коли ( коя колко вдига , за сякви изториики кадето някои за малко не се е отрепал или той карал няква кола и се блъснал някаде..) или че са набили някъв, или че са целили с камъни някво кученце или че сяка вечер ходят да пият някаде... и тем подобни .. направих грешката да му задам въпроса : коя е послената книга която си прочел " а той се смя сигурно 10тина минути .. когато го питам за хубав филм ( имам предвид нещо от сорта на ''Schindler's List" пр.),а неговата представа за качествен и смислен филм е "голямото напушване" .. и мъчих се ама не вървеше.. само 1 път попаднах на момче което да ме харесва и да можем да си кажем много неща, беше на около 20 , излязохме веднъж и после по скайп веднага : после с кого беше, каде ходи , кого видя.. и т.н. и това беше задължителна вечерна процедура .. дразнещо любопитен ..
    за мен възрастта няма значение зависи от човека
    7 клас се чудех как да си зема изпитите , а 'баткото' ми говореше,че трябвало да се задомява вече..
    преди исках да си хвана батко да ми е сладко и под 'батко' нямам предвид 1-2 години по голям,а 3-4-5-6 което в момента ми изглежда много глупаво
    познавам едно момче на 20 - в момента е без работа , кара някава таратайка и ходи с момиче 5-6 години по малка от него , и са си щастливи заедно .. абее .. всичко е до човека
    “Обичта е лукс, който можеш да си позволиш едва когато всичките ти врагове са
    унищожени. Дотогава всеки, когото обичаш е заложник, който саботира куражът ти и
    покварява преценката ти.”
    - Орсън Скот Кард, "Империя"

ами значи , според мен много по-хубаво е да си с мъж над 25 години защото отношението е съвсем различно (не говорим за пари,коли и така нататък да на всяко момиче му е приятно да е глезено а момчетата престанете да се заяждате това че не всеки от вас може да го осигури не е повод за мърморене) но вече израсналия умствено мъж знае как да те глези как да те накара да се чувстваш добре и така на татък да те ревнува но не прекалено а и в леглото е много страстен това е моето мнение P.P за модератора и мен ме шокира момичето с тройката )))
    <3

a nikoi li ne pomisli che mejdu edna po burzo razvila se , porasnala i osaznala jivota tinedjarka i edno zrqlo momche na 19 - 23 24 godini moje da ima LUBOV i RAZBIRANE ) (izvinqvam se za kirilicata no sum v chujbina i nqmam bg bukvi )

Aми аз на 13 се захванах с един батко на 19 (всъщност аз от малка съм си по-едра,смисъл по-висока от моите връстници и изглеждам по-голяма) та "баткото" яко се заблуди с мен отначало всичко вървеше ок,но постепенно ставаше все по-интересно и по-интересно и накрая въпросното момче си поиска,това което търси едно голямо момче не стигнахме до споразумение и той ме заряза,след което яко ме намрази и не иска да ме погледане Направих грешка,но все пак още си искам батко :P

Град
    Кембридж
    ПРОСТ НАРОД СЛАБА ДЪРЖАВА ...

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Цитирай Първоначално написано от laturka
    Добре кажи ми кой малък изрод на 14-16 може да ти осигуури това което искаш? Та него още родителите му го хранят и няма дори собствена кола. А любоВ? Момчетата са уроди които не изпитват любов.
    Кво прайш ти в секция над 18 ... тъпа ли си ква си ???

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Цитирай Първоначално написано от cooool
    Момичетата се развиват с около 2-3 години по-напред от момчетата през пубертет, нормално е да искат да разговарят с човек, който е на тяхния акъл, така че е нормално да търсят човек 2-3 години по-голям от тях. Е към 20-тата годишнина по принцип и момичетата и момчетата са що годе на един акъл (не говоря за по-бързо порастващите и бавно развиващите се).
    Ето я и тази бисерка... "убавци" мамини

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си