- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Защо тинейджърките предпочитат батковците?
Тъпото е, че никога не съм гледала на някое мое гадже или човек, с когото се зарибявам, излизам и т.н. като на "батко".
Просто тия шибани размишльовки ги нагаждате ви!
И тия, тъй наречени "батковци" са били на нашите години и са си имали историите, така че....
човеко си кажа сичко по темата. ключ по въпроса
Имах предвид, че и те са си имали гаджета, щуротии, ала бала.
Сега вече, че вие извъртате нещата, че момче и момиче на малка възраст не могат да създадат нещо трайно си е друго.
Окау, ама пак си имал гаджета, нали...Първоначално написано от SofiaRegularCunt
Не знам защо говорите само за 15-16 годишните...
Аз съм на 18г. и пак не бих си хванала някой около моята възраст...
Не ги бива просто...
не знам,не си се представям с некой на моите години..
Първоначално написано от cherinka
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Айде и аз да се включа малко в темата. Не само тинейджърките си падат по батковци!!! Моята бивша "приятелка", която е с 1 година по-голяма от мен сега е с човек, който е с 11-години по-голям от нея...![]()
П.С. - Аз съм на почти 23 години (без 1 месец).
Айде сега пак ми говорете, как тинейджърките си търсили батковци!!!
...Е аз сега да почна да се занимавам с 13-14 годишни ли?!?!Нищо против 13-14 годишните нямам, ама "айде не - мерси..."
![]()
не всички са еднакви.. повечето батковци по които си падате са завършили техникум по *не ме грее кво* и нямат грам акъл в мозъка си..
Еми не може, пък всички да сме завършили "Харвард"Първоначално написано от Di
![]()
П.С. - То момичетата искат пари - акъл си имат...![]()
![]()
абе кви са тия филми?Първоначално написано от AnzaRe
говорим за обикновени момчета,със средна заплата..
бившия ми е на 23 и (добре де,имаше кола) нямаше некви пари,никога нищо не ми е купувал,нито съм искала нещо материално..
тези изказвания са меко казано..смешни..
we're flying high,we're flying right up to the sky![]()
![]()
Защо за всички (почти) излизане с "батко" е равно на чукане??? Защо при разлика 3-4-5 години не допускате възможността за любов? Сами се вкарвате в разни смеяни филми...
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
ми кой да харесваме? Пъпчивия филмиран хулиган от задния блок ли?![]()
Да ми се хвали колко е изпил ,и колко е добър на оная игра с оръжията ..
Отношението е съвсем друго при по-големите![]()
Не се разбирам с наборите си. Преди имах вземане-даване с набор и разговорите ни вървяха с клизма, постоянно трябваше да го разпитвам за неща, които не ме интересувам за да почне да се увлича в собствените си интереси и да говори по - дълго. Когато не ми се занимаваше да полагам толкова усилия почвахме да се караме 'щото се оказваше, че няма к'во да си кажем. Докато с по - големите съм водила доста интересни разговори. Даже помня един... с 4 години беше по - голям от мен, нямаше кола и заради него потънах с 200 лв. Пък за половината сума бях готова да му продам гъза си...![]()
![]()
Добре,че тогава бащата имаше пари, че иначе щях да свърша зле.
аз обичам само 1 батко ама нито защото бачка,нито зарад колата(особано като се сетя каква е и как не бачка) ами щото е прекрасен ,мил и грижовен и ми е готино да си прекарвам времето с него :P
Абе автора ако беше учил в клас като тоя в който аз завърших, хич нямаше да пита. Момчетата под 17-18 /17-годишните сериозни са изключения/са някви супер лигави пубери. Няма за какво да си говориш с него, не мислите за едни и същи неща, абе изобщо то нямате почти нищо общо. На повечето пубери само долната им глава работи.
Що се отнася за колите,парите и подаръците: не е казано, че като е на 20-21 пр. искарва милиони и ще си като принцеса. Ето дава пример със себе си:
Запознах се с приятеля си когато бях на 15 а той почти на 18 /само 3 дни го деляха от пълнолетието/. Когато се запознахме и двамата бяхме още ученици, той нямаше кола, бачкаше само събота и ниделя в един сервиз.
Аз тогава бачках само лятото. През това време не сме пропускали празник без да си подариме нещо и почти всяка вечер бяхме някъде. Лятото задължително се ходеше някъде. Това беше за около 2 години.
След това той стана на 20 баща му му подари неговата кола и си купи нова /не са богати колкото и странно да звучи/. Приятеля ми почна работа всеки ден, приеха го в университет.
Аз също порастнах почнах да бачкам само вечер,защото още ходех на училище, но все пак и двамата работехме и искарвахме някакви доходи. Вече 1 година нещата са така, излизанията вече не са толкови чести, подаръците също, това лято си бяхме в София.
ТАКА ЧЕ ГОЛЕМИТЕ БАТКОВЦИ НЕ СА САМО ЗА ПАРИ,КОЛИ И ПОДАРЪЦИ.
А колкото до колата, ми да прибира ме понякога от работа, но и това вече не е толкова често, както преди, когато уж учехме и нямахме пари. Всичко материално можеш да го намериш и в 1 пубертет на 15, но чувството не.
Все пак и той ми е батко, но не ми пука за материалните неща, с него съм от 3 години, защото го ОБИЧАМ и не ми пука колко пари или подаръци ми дава.Парите мога да си ги искарам и сама, нещата мога да си ги купя и сама, а мога и да си ходя с гратския транспорт /както всъщност и правя в 90% от случеите/.
Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!
Пълна глупост, просто не можех да не взема отношение към това изказване. От думите ти излиза, че бедните момчета нямат връзки, всичко се разпада, щото нямат кинти.Първоначално написано от Sun4o19
![]()
Аз не искам скъпи дрешки, не обичам да се возя, а предпочитам АЗ да карам, мразя напомпаните фитнес маниаци, по кафенета не ходя и нямам нищо против да излизам с момче на моята възраст.
Вярно, че познавам момичета, които мечтата им е като пораснат да се омъжат за богат, красив и умен и да работят пръскане на пари и клатене на крака, обаче процента им е доста малък. Нито едно момиче от обкръжението ми не ходи с батко или с някой заради това, че той има кола и т.н. Кво става, да не би да живеем в различни светове?
искам да има какво да ме научи
какво да си дадем един на друг
да го чувствам ценен
да го усещам щастлив, вървящ, не тичащ, не спрял
с мечти, цели, стремежи, минало, бъдеще
да е сега
не харесвам батковци заради парите или колите им ,а защото мислят зряло ,знаят какво искат и са 100000 пъти по галантни от един 15-16 годишен
love is gone!
Вие сега за коя група момичета говорите, че казвате батковци.
Ако е с няколко години по-голям от мен , той си отива директно в категорията "мъж за женене".
А сега да ви отговоря
Както знаете, момичетата се развиват по-бързо (научно доказан факт) , така че ще търсят момчета с по-зряло и осъзнато мислене
Оставете материалните облаги - те не зависят от възрастта.
Предпочитат батковци , защото те са по- зрели , по наясно с нещата , с по - ясни представи какво искат и т.н . Някой го правят , заради материалните облаги .. Зависи си от човека ..Въпреки , че има мъже на по 30 , които се държат като на 17 и обратното..
Жестоко е сред бурени да бъдеш цвете!
Тук в квартала има едно полицайче на 45 години, който кара BMW и има парички, а да, и ебе всяка под 18.... еее к'фо..на това ли казваш любов?!...Материална любов?!....Първоначално написано от laturka
Има жени, които твърдят, че всички мъже са еднакви. Не е ли това твърде богат опит?!?
Песимистът казал:
-По-лошо не може да бъде!
А оптимистът отговорил:
-Може, можеee!
Трима от най- близките ми приятели (момчета) приятелките на двама от тях са хора от класа им, а на третия момиче от горния випуск. Не е казано, че е задължително да е така![]()
Обаче това става след 10-11 клас някъде, когато момчето почне да се интересува от тея неща и му дойде акълът![]()
А и съм забелязла, че много батковци са склонни с авторитета си да зарибяват по- малки момичета, за да могат да излизат с по- хубави момичета.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!