.
Отговор в тема
Страница 5 от 14 ПървиПърви 123456789 ... ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 335

Hybrid View

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Има и друго.
    Когато изпитваш чувства към някого, ти е терсене да ти плаща сметките по заведенията, и в по-голямата част от времето да си на негови разноски...
    От момче, с което излизам или се познаваме по-дълго си ме е срам да ме черпи и т.н.. Докато винаги ще се намерят балъци, които парадират с парите си и с женското внимание, с което биват опсипвани. Е, такъв мъж, който залага единтвено на портфейла и външността си защо да не го точа?
    Човек с пари не може да ми предложи нищо по-качествено от човек без пари.
    Някои мъже са заблудени и много лесно такива малки п**** като мене биха могли да си ги въртят на пръста. Това ни най-малко не означава, че съм материалистка.

И ако някой смее да ми твърди, че няма безплатен обяд, нека се запознае с мен.
    Сладурче никой няма да ти плати сметката заради хубавата ти усмивка. Ще се наложи да си дигнеш краката иначе обяда макар и безплатен ще е само 1 път.

Град
    По Средата на Варна xD
    Така ето рецепта ако си над 18 да ти се лепнат поне 5 момичета под 18
    земаш си кола различна от VW Golf,Opel Tigra,Smart и Lada показваш че имаш над 50 лв в джоба и ето те ще ти се лепнат
    според повечето хора е така
    аз мисля че се лепят на по големи за нещо по опитно от кварталните селяни на тяхна възраст
    Life Is a Game
    Play Hard,Go Pr0

Re: Защо тинейджърките предпочитат батковците?

Цитирай Първоначално написано от laturka
    и могат да обичат
    xaxaxa,друго си е да търсиш някой да те изобича..

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от PrIvaTe
    земаш си кола различна от VW Golf,Opel Tigra,Smart и Lada показваш че имаш над 50 лв в джоба и ето те ще ти се лепнат
    аз мисля че се лепят на по големи за нещо по опитно от кварталните селяни на тяхна възраст
    Доста са момичетата, които не познават марките на автомобилите и въобще не им пука на какво ще ги качиш. Много лошо впечатление обаче прави "искаш ли да те изпратя до къщи с тролея".

досега не съм излизала с много по-голям от мен, защото не искам
    сега като съм на 18, не е незаконно, но нямам желание
    друго си е момчето да е на твоята възраст и на твоя акъл

а през пубертетските си години сме киснали по парковета, защото и двамата нямахме пари за кафета
    и ни беше готино, защото бяхме заедно
    Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
    Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг

Град
    По Средата на Варна xD
    Цитирай Първоначално написано от tochica
    досега не съм излизала с много по-голям от мен, защото не искам
    сега като съм на 18, не е незаконно, но нямам желание
    друго си е момчето да е на твоята възраст и на твоя акъл

а през пубертетските си години сме киснали по парковета, защото и двамата нямахме пари за кафета
    и ни беше готино, защото бяхме заедно
    +1

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Цитирай Първоначално написано от PrIvaTe
    вземаш си кола различна от VW Golf,Opel Tigra,Smart и Lada показваш че имаш над 50 лв в джоба и ето те ще ти се лепнат
    Доста са момичетата, които не познават марките на автомобилите и въобще не им пука на какво ще ги качиш. Много лошо впечатление обаче прави "искаш ли да те изпратя до къщи с тролея".
    сега едно момиче винаги ще познае един стар мосвич или лада
    въпроса е че хубавите момичета са материалисти и искат да им купуваш разни глупости , а малко са тези които търсят просто любов и не им пука за другото (мойта в момента е такава)
    Life Is a Game
    Play Hard,Go Pr0

Цитирай Първоначално написано от cooool
    Момичетата се развиват с около 2-3 години по-напред от момчетата през пубертет, нормално е да искат да разговарят с човек, който е на тяхния акъл, така че е нормално да търсят човек 2-3 години по-голям от тях. Е към 20-тата годишнина по принцип и момичетата и момчетата са що годе на един акъл (не говоря за по-бързо порастващите и бавно развиващите се).
    Napalno sam saglasna

Цитирай Първоначално написано от Jumbie483
    Цитирай Първоначално написано от laturka
    Добре кажи ми кой малък изрод на 14-16 може да ти осигуури това което искаш?
    А кажи ми, коя госпожичка на 14-16 знае какво иска ?
    същото е..
    Бе има някои госпожички,които знаят по това време...тоест осъзнават !

Най-добрата ми приятелка е на 21 и излиза с некъв дето е женен с деца и е на 34-5 и е с него, защото я глези с материални простотийки - качил я в ауди, завел я в чужбина.. Преди също ходеше с по-големите, тогава обаче беше за някакъв респект. Аз обаче не виждам какво респектращо има за 1 мъж да се хване с малка.. или пък за 1 34-5год да се влачи с 21годишна кифла

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от batko19
    Най-добрата ми приятелка е на 21 и излиза с некъв дето е женен с деца и е на 34-5 и е с него, защото я глези с материални простотийки - качил я в ауди, завел я в чужбина.. Преди също ходеше с по-големите, тогава обаче беше за някакъв респект. Аз обаче не виждам какво респектращо има за 1 мъж да се хване с малка.. или пък за 1 34-5год да се влачи с 21годишна кифла
    Като станеш на 30+ ще разбереш разликата между овчето и агнешкото. В примера ти става дума точно за това - секс.

тоя пък:Д:Д:Д
    като станеш на 30+ да не ти идва всичко свише?:Д

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sham
    тоя пък:Д:Д:Д
    като станеш на 30+ да не ти идва всичко свише?:Д
    Тц. Ти ставаш висшето и не чакаш от някъде да ти идва, а 19 годишните се чудят защо съученичките им предпочитат да излязат с теб, а не с тях и не искат да чуят аргументите.

//нямам думи:Д

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Първо големи батковци не се занимават с пикли по на 13-16 години, ако го правят, значи имат някакви педофилски наклоности или просто нямат достатъчно мозък!Второ и аз си падам по по-възрастни от мен.Трето дължи се на това, че си търся улегнал мъж, а не недорасло гимназистче/колежанче, така де човека до мен трябва да има ясни цели в живота и да мисли с главата си .

Цитирай Първоначално написано от Rebirthing
    Първо големи батковци не се занимават с пикли по на 13-16 години, ако го правят, значи имат някакви педофилски наклоности или просто нямат достатъчно мозък!Второ и аз си падам по по-възрастни от мен.Трето дължи се на това, че си търся улегнал мъж, а не недорасло гимназистче/колежанче, така де човека до мен трябва да има ясни цели в живота и да мисли с главата си .

да тва е интересно мнение мила ама си зависи от средата в която се движиш какъв човек ще си намериш,ако си на 25 не значи че мислиш с главата си и че имаш изобщо некви цели да не говориме пък за ясни....улегнал мъж да не би да означава богат в последно време сички така го разбират май....мн се дразня на хора дето чакат всичко да им е наготово в тоя живот смисъл на жени де.....(тука вече не се засягаи не говоря за тебе)ама ако може да е млад,красив богат и известен,по възможност футболист..........е*и му майката,дай от мама и тати да се прехвърлиме на бати,та ако може да не бачкаме щот нали вчера си сложихме ноктопластиката а в събота сме на диско и ще ни се излющи лака.....деееба заради такива кифли на всички жени ни излиза име,к*рвенска история
    :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P

Град
    София
    Знаеш ли къде е проблема на една такава кифла? Че баткото футболист ще я търпи до към 30. Ако до тогава не го е излъгала да се ожени и не е станала фолк звезда или плейбой модел, ще е просто бивша хубавица с увиснали цици и задник. Такава остане ли без спонсора си на такива години я пиши бегала. Познавам и такива. За възрастта си изглежда добре, има 1 или 2 ремаркета (оставени на баба и дядо, че тя не може да ги гледа) и седи и се чуди от къде да я подхване. Мъжете вече не я търсят толкова

Цитирай Първоначално написано от dimitar_ak
    Знаеш ли къде е проблема на една такава кифла? Че баткото футболист ще я търпи до към 30. Ако до тогава не го е излъгала да се ожени и не е станала фолк звезда или плейбой модел, ще е просто бивша хубавица с увиснали цици и задник. Такава остане ли без спонсора си на такива години я пиши бегала. Познавам и такива. За възрастта си изглежда добре, има 1 или 2 ремаркета (оставени на баба и дядо, че тя не може да ги гледа) и седи и се чуди от къде да я подхване. Мъжете вече не я търсят толкова
    абсолютно съм съгласна с тебе =D> една подобна кифла не може даже да прецени че живота и е скапан,почива на стари лаври и не може даже да се опита да поправи нещо от миналото си,за съжаление от тая работа не страда тя а ремаркетата както казваш....а между другото се съмнявам че баткото и до 25 ще я търпи,нищо че е футболист не са толова прости мъжете че да не надушват меркантилноста в една помия..

димитър_ак осъзнат педофил ли е, простете? или просто повърхностен меркантил над 30?
    //просто питам

Град
    София
    димитър_ак осъзнат педофил ли е, простете? или просто повърхностен меркантил над 30?
    //просто питам
    Толкова ли не можеш да попиташ директно мен, за да получиш най-точния отговор? Отговарям ти директно. Посещавам тийн форум защото ми е забавно. Интернет е свободна зона. И за да отговоря на въпроса ти. Не излизам с жени под 21 и по-големи с повече от 2 години от мен. Дано любопитството ти да е задоволено.

ПС: Тактиката да наричаш педофил всеки по-голям, който ти отмъкне готина връстничка няма да те направи по-пич в очите й.

ха нещо изпуснах нишката тая тема не беше ли за тва защо дрислите харесват батковци??как се преживяват подобни нападки

провери си значението на думата "нападка", Румка;
    ясно, неосъзнат.
    ПП: момиче съм;

Град
    София
    провери си значението на думата "нападка", Румка;
    ясно, неосъзнат.
    ПП: момиче съм;
    Вземи се образовай малко.
    Педофилията е сексуално влечение, трайно насочено към полово незрели индивиди (деца).

PS: Не разбирам какво търси една полово незряла в раздела за пълнолетни.

Град
    София
    Вече ми се заформи фен клуб. Чувствам се поласкан. Обадете ми се за значка или тениска със щампа

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Battlescarred
    Охо, опит за ирония... прекрасно, все пак трябва да се придържаме към клишето
    Ето ти сега още едно клише. Това, че не търпиш различно мнение от твоето и аргументите ти са нападки на база възраст, показва само това, че си още много,много незрял. Това е последното което ще ти напиша в този форум.

еееееееее.....изпокарахте се за глупости..... стига деееееееееее

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си