.
Отговор в тема
Страница 7 от 14 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 340
    Фен Аватара на dominating
    Град
    София
    По-скоро то да е само сексуално, но не и умствено. Истина е, че момчетата на 13 си мислят, че им се ебе, а въщност им се пикае...

Цитирай Първоначално написано от huksy
    А.. защо батковците предпочитат тинейджърки ?
    щот не знаят кво искат и им пускат по-лесно.

тва е пълна глупост .. момичетата съзрявали по-рано, дрън-дрън. като ги гледах в гимназията мойте съученички кви бяха, просто не ми се говори... а не знам за вас, ама аз въобще не мога да търпя някоя лигла да ми се разциври за щяло и нещяло от що не знае къде се намира
    ай със здраве - другото не е важно

Според мен въпроса не се хващат с "батковци" заради материалното - е може да има 10% истина при някои лигли или заради това, че се развиват с 2-3 години по бързо от момчетата. Те просто искат да пораснат по - бързо, да се покажат на своите приятели/приятелки ,че вече са големи и заслужават големи мъжаги.

Град
    sofia
    Много просто момичетата предпочитат бадковците по простата причина че те са пораснали и са зрели и могат да ги разбират повече от момчетата на тяхната възраст които си играят на игрички това че имали коли и т.н. са си само материални неща и не всички момичета се интересуват от тва на кой му е по-дебел протфейла. Пък и по-големите батковци вече не са чак такав тип момчета като по-малките тип "дебна да ебна".

Цитирай Първоначално написано от radiss
    Много просто момичетата предпочитат бадковците по простата причина че те са пораснали и са зрели и могат да ги разбират повече от момчетата на тяхната възраст които си играят на игрички това че имали коли и т.н. са си само материални неща и не всички момичета се интересуват от тва на кой му е по-дебел протфейла. Пък и по-големите батковци вече не са чак такав тип момчета като по-малките тип "дебна да ебна".
    заблуда

[quote="radiss"Пък и по-големите батковци вече не са чак такав тип момчета като по-малките тип "дебна да ебна".[/quote]

Това няма общо с възрастта.Той може и на 25 да е, и на 35 да е, и пак да си е*е наляво и надясно.
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Баш си гледат материалното иначе щяха да ходят с връстниците си

Ентусиазиран НЕпукист™
    "Господ на небето , OPEL на шосето ! "

Пълнолетен ... таа .. не материалното колкото ... факта че момичетата вървят напред .. и за да си намерят на акъла и потребностите момче то е с 2 3 год по голямо

Мега фен Аватара на ZipFail
    Точно обратното

това показва че и ти си една от тези дето не знаят къде се намират
    ай със здраве - другото не е важно

Град
    million miles away (:
    По-скоро отчаяните батковци предпочитат малките момичета,защото най-лесно им се връзват на щуротийките..И по-големите мацки не им обръщат внимание,защото ги знаят що за стока са...А тези на по 11-13-14год. се кефят,че такива големи и готини момчета им обръщат внимание точно на тях и следователно лесно се навиват..
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Ае няма лошо да ходят с батковци по големи от тях с 2 до 5 г. примерно ама лошото е че ТЕ (момиченцата) почнаха да ходят с ЧИЧКОВЦИ на по 26-32г.
    =)

По-интересно е,защо батковците предпочитат малки мърли?

Цитирай Първоначално написано от SoStarstruck
    По-скоро отчаяните батковци предпочитат малките момичета,защото най-лесно им се връзват на щуротийките..И по-големите мацки не им обръщат внимание,защото ги знаят що за стока са...А тези на по 11-13-14год. се кефят,че такива големи и готини момчета им обръщат внимание точно на тях и следователно лесно се навиват..
    nuff said

Junior Member

асдф

асдф

Град
    Варна
    Хахах. Мила, това ти мнение показва, че теб все още те дебнат.

Че как да не са т.нар. "по-големи" батковци. Не знам ти на колко си, но ако излизаш с 20-годишни - вярвай ми, връстниците ми не са по-малко похотливи от 14-17-годишните, просто са се понаучили да го скриват.

А по темата : на 20 съм, но не ми се занимава с хора, които само мислят още за дискотечки и кафенца. Все си мисля, че има и други неща в живота. Та затова предпочитам "батковци". (ама само как звучи...)
    Това, което е лесно, не е интересно.

Град
    million miles away (:
    Цитирай Първоначално написано от Claudette
    Хахах. Мила, това ти мнение показва, че теб все още те дебнат.

Че как да не са т.нар. "по-големи" батковци. Не знам ти на колко си, но ако излизаш с 20-годишни - вярвай ми, връстниците ми не са по-малко похотливи от 14-17-годишните, просто са се понаучили да го скриват.

А по темата : на 20 съм, но не ми се занимава с хора, които само мислят още за дискотечки и кафенца. Все си мисля, че има и други неща в живота. Та затова предпочитам "батковци". (ама само как звучи...)
    напълно съгласна. (bow)
    "A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."

Фен Аватара на dominating
    Град
    София
    "Батковците" си падат по по-малки кифли, щото още не са ги е*али така че да са станали отдолу като пещерата Леденика. Моите набори момичета - 20-22 годишните са правили толкова много секс, че като го вкарваш все едно вкарваш игла в геран!!! Няма я тръпката, а тясното в малките е направо побъркаващо

Град
    Targovishte
    Искат батковци защото незнаят какво искат и се надяват че някой батко който знае ще им каже
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

xD mali mali kvi filosofski vazgledi .. abe takaf e jivota dnes
    Jivota e edna dobre zamotana lainqna suvkupnost ot kurvi , pederasi i hora kato nas . I loshoto e che ne se vijda varqnt za opraviq ..

Аз не мога да се съглася с това.
    И аз мислех така, също така мислех и че ако някога карам лъскава кола също ще ми се лепят много, но явно не е така.
    Пример : в момента карам хубава кола ( няма значение каква, не искам да звучи като хвалба ) и имам възможности. Не мисля, че съм особено грозен, и не ми се лепят особено много, даже никак.
    Просто предполагам, че някои "батковци" имат подход, а момиченцата на тази възраст още не са добре ориентирани.

Т`фа са моите 50 cents по темата.

Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от yavortopchiev
    Аз не мога да се съглася с това.
    И аз мислех така, също така мислех и че ако някога карам лъскава кола също ще ми се лепят много, но явно не е така.
    Пример : в момента карам хубава кола ( няма значение каква, не искам да звучи като хвалба ) и имам възможности. Не мисля, че съм особено грозен, и не ми се лепят особено много, даже никак.
    Просто предполагам, че някои "батковци" имат подход, а момиченцата на тази възраст още не са добре ориентирани.

Т`фа са моите 50 cents по темата.
    Имаш кола и възможности, но нямаш поведението на зрял, а момичетата търсят точно това. Самочувствие, но и с покритие.

Не е точно така. Ходих с едно момче на 20, което нямаше кола, не беше особено красиво и не ми купуваше скъп подаръци, но намен просто ми харесваше и исках да съм с него.
    ™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК

..

Чисто и просто може да ти усигори това което искаш ..

Re: ..

Цитирай Първоначално написано от nelink1
    Чисто и просто може да ти усигори това което искаш ..
    брей:Д

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си