- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Защо тинейджърките предпочитат батковците?
По-скоро то да е само сексуално, но не и умствено. Истина е, че момчетата на 13 си мислят, че им се ебе, а въщност им се пикае...
щот не знаят кво искат и им пускат по-лесно.Първоначално написано от huksy
тва е пълна глупост .. момичетата съзрявали по-рано, дрън-дрън. като ги гледах в гимназията мойте съученички кви бяха, просто не ми се говори... а не знам за вас, ама аз въобще не мога да търпя някоя лигла да ми се разциври за щяло и нещяло от що не знае къде се намира![]()
![]()
![]()
ай със здраве - другото не е важно
Според мен въпроса не се хващат с "батковци" заради материалното - е може да има 10% истина при някои лигли или заради това, че се развиват с 2-3 години по бързо от момчетата. Те просто искат да пораснат по - бързо, да се покажат на своите приятели/приятелки ,че вече са големи и заслужават големи мъжаги.
Много просто момичетата предпочитат бадковцитепо простата причина че те са пораснали и са зрели и могат да ги разбират повече от момчетата на тяхната възраст които си играят на игрички
това че имали коли и т.н. са си само материални неща и не всички момичета се интересуват от тва на кой му е по-дебел протфейла.
Пък и по-големите батковци вече не са чак такав тип момчета като по-малките тип "дебна да ебна".
заблудаПървоначално написано от radiss
[quote="radiss"Пък и по-големите батковци вече не са чак такав тип момчета като по-малките тип "дебна да ебна".[/quote]
Това няма общо с възрастта.Той може и на 25 да е, и на 35 да е, и пак да си е*е наляво и надясно.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Баш си гледат материалното иначе щяха да ходят с връстниците си
Ентусиазиран НЕпукист™
"Господ на небето , OPEL на шосето ! "
Пълнолетен ...таа .. не материалното колкото ... факта че момичетата вървят напред .. и за да си намерят на акъла и потребностите момче то е с 2 3 год по голямо
Точно обратнотоПървоначално написано от radiss
![]()
това показва че и ти си една от тези дето не знаят къде се намиратПървоначално написано от radiss
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ай със здраве - другото не е важно
По-скоро отчаяните батковци предпочитат малките момичета,защото най-лесно им се връзват на щуротийките..И по-големите мацки не им обръщат внимание,защото ги знаят що за стока са...А тези на по 11-13-14год. се кефят,че такива големи и готини момчета им обръщат внимание точно на тях и следователно лесно се навиват..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ае няма лошо да ходят с батковци по големи от тях с 2 до 5 г. примерно ама лошото е че ТЕ (момиченцата) почнаха да ходят с ЧИЧКОВЦИ на по 26-32г.![]()
=)
По-интересно е,защо батковците предпочитат малки мърли?![]()
nuff saidПървоначално написано от SoStarstruck
асдф
Хахах. Мила, това ти мнение показва, че теб все още те дебнат.Първоначално написано от radiss
Че как да не са т.нар. "по-големи" батковци. Не знам ти на колко си, но ако излизаш с 20-годишни - вярвай ми, връстниците ми не са по-малко похотливи от 14-17-годишните, просто са се понаучили да го скриват.![]()
А по темата : на 20 съм, но не ми се занимава с хора, които само мислят още за дискотечки и кафенца. Все си мисля, че има и други неща в живота.Та затова предпочитам "батковци". (ама само как звучи...)
Това, което е лесно, не е интересно.
напълно съгласна. (bow)Първоначално написано от Claudette
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
"Батковците" си падат по по-малки кифли, щото още не са ги е*али така че да са станали отдолу като пещерата Леденика. Моите набори момичета - 20-22 годишните са правили толкова много секс, че като го вкарваш все едно вкарваш игла в геран!!! Няма я тръпката, а тясното в малките е направо побъркаващо![]()
Искат батковци защото незнаят какво искат и се надяват че някой батко който знае ще им каже![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
xD mali mali kvi filosofski vazgledi.. abe takaf e jivota dnes
Jivota e edna dobre zamotana lainqna suvkupnost ot kurvi , pederasi i hora kato nas . I loshoto e che ne se vijda varqnt za opraviq ..
Аз не мога да се съглася с това.
И аз мислех така, също така мислех и че ако някога карам лъскава кола също ще ми се лепят много, но явно не е така.
Пример : в момента карам хубава кола ( няма значение каква, не искам да звучи като хвалба ) и имам възможности. Не мисля, че съм особено грозен, и не ми се лепят особено много, даже никак.
Просто предполагам, че някои "батковци" имат подход, а момиченцата на тази възраст още не са добре ориентирани.
Т`фа са моите 50 cents по темата.
Имаш кола и възможности, но нямаш поведението на зрял, а момичетата търсят точно това. Самочувствие, но и с покритие.Първоначално написано от yavortopchiev
Не е точно така. Ходих с едно момче на 20, което нямаше кола, не беше особено красиво и не ми купуваше скъп подаръци, но намен просто ми харесваше и исках да съм с него.
™°ە•°•ە°ەٿ Mņ0°0°_کlĀdК
Чисто и просто може да ти усигори това което искаш ..
брей:ДПървоначално написано от nelink1