- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Защо тинейджърките предпочитат батковците?
gergan4itoOoOOOOooOOooOOoOoOOoOOOO ли ми го казва ?.. сладуран
Виж ся аз ги карам да мислят малко Smile не съм убидл никого лично . Ако някой се разпознава в описанието дето съм дал горе ,много жалко за него . Гегито явно се разпозна Cool
пс Пише се сладур ,майна . И да сладур съм Cool Cool![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Убдил Убдил Убдил![]()
![]()
![]()
пише се Обидил, с "О" пък ще ми казва как се пишело сладур![]()
Господи, прости му той не е виновен, че е прост! Хайде вазирай селчо![]()
След този неграмотен пост не върви да правиш забележка на момичето за това, как се пише сладур.Първоначално написано от Diam0nD
"Виж ся аз ги карам да мислят малко" - помисли малко ти. Мацките не са виновни, че не те харесват. Не злобей . Може пък някоя и да ти обърне внимание. Всичко с времето си.
Ще дойде ден , в който те ще си кажат "Абе, защо не си бях седнала на задника да си уча уроците, нямаше да съм продавачка/сервитиорка сега + 2 отрочета родени на 16/17".
Бъди едно ниво над тях- не им обръщай внимание , преследвай си целите.
Нека всички да сме живи и здрави.
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
хахахаха мен ли не ме харесват ахахаха![]()
аз ако исках да ме харесват некви курвенца ся щях да се контя и довечера в плаза или ориент 33 и се прибираm с 1,че може и с 2
Мен ми обръщат достатъчно внимание ,недей се безпокой
![]()
Да, кажи "толкова неграмотен" след като имам само 1 грешка и то нз как така съм я допуснал ,но е факт де![]()
пс нали знаете за приказката "гузен негонен бяга" . Геги недей така ;( ся как ще живея като една проста кифла ми каза "селянче" ;(
Харесват ги, понеже са по-зрели, мислят по-трезво и са отговорни. Каква ирония е, че аз почти винаги съм излизала с по-малки от мен.![]()
Kun min
Все пак разликата не трябва да е много голяма. Аз например не бих погледнал жена по-млада от 25. Реално разлика до 10 години приемам за нормална в случая когато по-младия е минал 21 годишна възраст.
Когато аз бях тийнейджър не се питахме защо момичетата тъсят батковци, а действахме. Не че мъжете се развиват по-бавно, а се развиват повече от женитеАми да, Жените имат основна функция да се грижат за семейството си, а мъжете да вадят хлаба. Затова при жените жизненият опит се трупа с по-зрели мъже.
Аве не всички. Има си момичета, които си падат по чичковци направо, щото те пък още повече имат пари, по принцип.Първоначално написано от laturka
А има и момичета, които си падат по връстници, че дори и по по-малки от тях.
А! Да не забравяме за категорията на тези, които не се занимават с години, ами се съобразяват с други "важни" неща като например дали приличаш на главния герой от Оная сапунка или пък на любимия й певец.
Всякакви ги има...
Good luck, Bad luck, Luck...
Разликата между мен и мъжът ми е 12 години. Аз бях на 18 като се запознахме (заедно от деня, в който се запознахме), а той на 30. Не си и помисляйте, че е заради пари. Няма нищо такова. Той беше съвсем обикновен мъж, а не някой богаташ. Вече 3 години по-късно всичко, което имаме е постигнато с много труд и лишения. Имаме кредити, които си изплащаме. Работим и двамата.
Първоначално ме впечатли със външния си вид- никой не би познал на колко години е. Впечатли ме и със това, че знае как да се държи с мен- не беше нужно да му обяснявам това така се прави, това онака. Знаеше какво иска от живота. Знаеше как да говори- възпитано, а не да вика така, че и глухите да разберат. Да не кажа голяма дума, но от първият ни ден заедно, разбрахме, че сме си един за друг. Два месеца след запознанството ни се преместих при него. Жилището му нямаше много мебели, просто защото до тогава не са му били необходими. След време започнахме да си обзавеждаме. И двамата сме давали пари- не съм си живяла наготово.
Пожелавам на всички да си намерят правилната половинка в живота. Това дали е по-възрастна, по-малка или на годините ни- няма значение. Важно е как ни кара да се чувстваме.
По-големите са по-уверени,лъжат повече,умеят да омагьосват...А на малките момичета им харесва да бъдат омагьосвани,това им вдига самочувствието и ги прави "щастливи"
След това отворете в този форум "Любов" и ще видите развръзките :P
"Той ми каза,че ме обича,ама....прави секс с негова колежка"
"Обича мен,но живее с друга?!?"
"Обича ме,но ми поставя ултиматум- секс или раздяла"
"Заряза ме,защото съм малка за него,а той иска сериозна връзка?!?"
А аз не смятам,че малките момчета са бездарници,каквито ги изкарвате.Много са си готини даже,просто ги е срам да изразяват чувствата си и да показват себе си.
Човек трябва да бъде достатъчно голям, за да признае грешките си, достатъчно умен, за да
спечели от тях, и достатъчно силен, за да ги поправи!!!
много просто един батко знае как да те накара да се чувстваш като истинска зряла жена... хахадокато един сополанко може само да реве, че те обича, а всъщност да не знае какво е значението на думата любов и до там...
за тва "Хвани си батко, за да ти е сладко!"
![]()
И как ще бъде възприето едно момче, мислещо сериозно и трезво от връстниците си? Не защитавам нито една от позициите, но някои порасват по-бързо, други по-бавно.. хора сме и сме различниА темата с момичетата, знаещи само "ДАЙ" и "ИСКАМ" и свикнали всичко да бъде на тяхното не възнамерявам да коментирам, защото всеки ден се въртят около мен и ми пискат
![]()
Първоначално написано от laturka
Не всички. Писали сме много по темата ейджизъм. Накратко - има си момичета, които смятат батковците за "стари" и не искат. А си има и реалистки-момичета, които не гледат годините, а търсят други неща.
Колкото до материалистките - те си намират богати и сред пъпчивите. Класата на богаташите е сред всички възрасти, а не само сред батковците. Не всички батковци имат коли и могат да купуват скъпи подаръци.
Така че от тийнка до тийнка и от батко до батко има разлика.
По осталото - също. Донжуанизмът не зависи от годините...
имаш ли парички обичан си от всички...пари кола по-развит полов орган...
а сега сериозно може би наистина по-възрастните момчета знаят къде се намират какво искат и как да го постигнат. друг е въпроса, че някой притежаваме горните качества от по-малки.
Първоначално написано от Outlaw87
а някои възрастни момчета са си олигофрени от по-малки...![]()
Докато хората не разберат, че годините са само една ЦИФРА...все ще са в една илюзия...
predpo4itat golemi batkovci za6toto si mislqt 4e 6te nau4at ne6to novo ot tqhUvi ni6to ne moje da se nau4i ot edno porasnalo bebe
![]()
Със залеза пристига от утроба нероден, проклет да си замине от нищо непленен. Огън от безкрая очите му гори, болката е страшна, но и тя не го боли...
Зависи каква е специалността на баткото. Ако е лекар, а ти искаш да научиш от него нещо за Ръсел, може и да не стане...Зависи какво искаш да знаеш.Първоначално написано от nadeto0o91
НННННЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕе
Със залеза пристига от утроба нероден, проклет да си замине от нищо непленен. Огън от безкрая очите му гори, болката е страшна, но и тя не го боли...
Първоначално написано от nadeto0o91
"Не", а? Значи няма, според теб, принципна разлика между един безработен, неук наркоман и един главен асистент по политология?
Я първо помисли, преди да насаждаш категорични изводи, безпочвено.
Хеййй я по-кротко мислех че се забавляваме.Съжалявам![]()
Няма кротко, аааааааа! Подскачаме и правим предно салто, придружено с викове "Повече наука - повече забавление!" Йооо ! (В смисъл "Yo-o-o-o!")Първоначално написано от nadeto0o91
Не съжалявай, просто темата ме кара да подхождам сериозно!
Всички знаят за теорията, че момичетата се развиват по - бързо от момчетата, нали? Еми можеби заради нея.. тийнейджърките започват да мислят по - зряло, търсят любов, докато момчетата се интересуват от съвсеем други неща. Е момичетата търсят сходни интереси може би![]()
mqy baby
обещавам вече няма да спамя и ще пиша на кирилица ..![]()
Как така, защо? Защото искат по-голям да им го ръга тъй като повечето са к*рви и 14-15 см са им малко.Баси простата тема ние сме били пъпчиви гейове, а? А вие сте пъпчиви и грозни к*рви.
Имам една дума за теб: ГРЕДА !