Цитирай Първоначално написано от Sun4o19
Всяко момиче иска успяло момче. За съжаление всеки гледа материалните наща...и с право, защото без материални неща връзката се разпада. Всяко момиче иска скъпи дрехи, да се вози в скъпа кола, момчето да има фитнес тяло и прочие..света се измени...и за това е всичко..но какво да се прави и сам мога да живея, щом всички момичета са кучки, лигли и тн и никоя не е хлътнала по мен...
Изумяваш ме с клишираните си постове. О.о Какво разбираш под успяло момче? И от къде знаеш че ВСЕКИ гледа материалните неща? И защо връзката да се разпада без тях Оо Какъв абсурд. Никога...ама никога не съм казвала за година и 3 месеца на приятеля си "купи ми това или онова"...1 стотинка не съм му искала по дяволите. Оо Не искам нито скъпи дрехи,нито хубава лъскава кола. За фитнес тялото да не говорим колко са ми противни мускулестите момчета... говоря за тези, които преувеличават с фитнеса...извинявай...не бих искала да прегръщам буци...камъни...а нормално момче Оо И вярно има много момичета, които са лигави,надути...кучки и т.н...ама тва не означава, че ВСИЧКИ са такива... Оо И може би ти си си виновен, че никоя не е хлътнала по теб. Оо