- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Защо тинейджърките предпочитат батковците?
Изумяваш ме с клишираните си постове. О.о Какво разбираш под успяло момче? И от къде знаеш че ВСЕКИ гледа материалните неща? И защо връзката да се разпада без тях Оо Какъв абсурд. Никога...ама никога не съм казвала за година и 3 месеца на приятеля си "купи ми това или онова"...1 стотинка не съм му искала по дяволите. Оо Не искам нито скъпи дрехи,нито хубава лъскава кола. За фитнес тялото да не говорим колко са ми противни мускулестите момчета... говоря за тези, които преувеличават с фитнеса...извинявай...не бих искала да прегръщам буци...камъни...а нормално момче Оо И вярно има много момичета, които са лигави,надути...кучки и т.н...ама тва не означава, че ВСИЧКИ са такива... Оо И може би ти си си виновен, че никоя не е хлътнала по теб. ОоПървоначално написано от Sun4o19
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
Аз не съм за материалното, а за духовното..само че реших да не си падам по видни кучки..влюбих се в едно момиче - пълна отличничка, скромна добра мила нежна..приятна, абе супер момиче..и на 5ят ден тя директно ми каза - ако нямаш кола, откажи се и до тук..после търсих на всякъде..дори бях стигнал до там че полудах по едно момиче, приятелка на сестра ми...та тогава ми се каза ше сме гаджета ако ме заведеш на море..после още милиони неуспешни опити..смених 2 града, в софия смених 3 квартала и никъде не видях нещо по различно и истинско...
Всяко момиче иска момчето да има пари..не да си стоят на улицата, а да са в кварталното кафене..Ми днешният свят е такъв че парите правят човека..нямаш ли пари едва ли имаш и толкова голямо щастие..Да ама си у друго със скъпи дрешки и да си в кола нали? Иначе ако не искаш тези неща гледаш отстрани, ама тайно си мечтаеш ти да си на мястото на х момиче дето сега тя е с хулави дрехи и всички я гледат нали? а теб всички те подминават..тъжно е ама е така, няма ко да се лъжем!!!Аз не съм си виновен..или виновен съм да - че нямам кола, фитнес тяло и че никоя не ме иска..съжалявам че света стана толкова гаден..и че едно нормално момиче не се появи в живота ми..
-Не,не искам да съм в кварталното кафене. Мразя кафетата и заведенията. Така че не ми казвай "ВСИЧКИ са такива".Първоначално написано от Sun4o19
-И кво ако си със скъпи дрешки и с в хубава кола? Можеш да си облечен с най-хубавите дрехи и пак да си кретен с манталитет на селядур (Не селянин,а селяндур)
-И не,не гледам отстрани...просто защото не ми харесва. Предпочитам да съм на някое усамотено място сред природата с човек който ме обича и обичам от колкото на мястото на някоя лигла от тези които си споменал.
-Това че попадаш на неподходящи, повърхностни момичета не означава че всички са такива. Извинявай ама и от твоя пол има много момчета които са идиоти,но не казвам че всички са такива нали?
4XCOKИ
в един момент искам аз да съм авторитета и ми харесват малки и неопитни момчета..
в друг момент осъзнавам,че трябва да преглъщам егото си и да се оставя на природата и да позволя на мъжа да води..
в един момент искам силна кариера..
в друг момент искам да готвя вкусни супички..
Опитът ми сочи +/- 1 година от моята възраст.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
две-три момичета НЕ СА Всички! О.О Искаш да кажеш че познаваш всички момичета на света ли?........Първоначално написано от Sun4o19
4XCOKИ
пуф...поне ми е интересно да споря с теб ^_^
4XCOKИ
Е и на мен ми е интересно да има спор и дискусия...ем аз например имам 9 неуспешни опита за 6 години..и мога да кажа, че съм се запознал и с още много момичета, дори и да не е стигнало до там, че да предлагам съм видял достатъчно жалки момичета искащи нещо материално...
Значи просто попадаш на неподходящи.
4XCOKИ
^Кога порасна? Ей тая работа не ми е ясна...
Като изключим изкривеното мислене на днешните девойки,водещи се по стереотипите,въведени от техни приятелки и филмите има и други причини да се търси "баткото".
Възрастта говори за опит - житейски,не някакъв друг,какъвто се опитват да го изкарат някои хора.А това е генетично заложено - мъжът,главата на семейството,трябва да разрешава проблемите му.Закрилата.
П.П. Сънчо,вече чета 4-5 теми от теб.Виждам,че си разочарован,огорчен и прочее,но вместо да се оплакваш и да съдиш всички хора,родени нявга на белия свят,потърси начин как да разрешиш проблемите си.Не ми е приятно във всяка тема,която отворя да чета нападки срещу женското съсловие![]()
Материалистка сиПървоначално написано от laturka
![]()
абе това ви е гадже, не родител, за да ви купува дрехи![]()
момчетата на по 15-16 се хващат с 13-14годишни, защото е модерно да ходиш с по-малка.
момичетата пък ходят с батковци, защото също е модерно!
мога да ви дам хиляди примери как дори момчето е с 4-5години и е с акъла на 15годишен...
пари, коли... това го искат онези момиченца, които се гримират по 2 часа преди да излязат, обличат се предизвикателно, снимат се пред огледалото.
не знам как така се получи при мен, но съм сравнително по-отговорна от моите приятели. много добре се разбирам с доста по-големи хора от мен. с 10-15години.
за разлика от моите приятели, които постоянно се държат разкрепостено, аз не мога да го направя...
преди време харесвах едно момче, което беше 2години по-малко от мен, но мислеше доста разумно за възрастта си.
имам един приятел, който е на 33, но е като някой тинейджър...
имам друг приятел,който е на 16, но пък е много добър и е различно момче, но пък си няма приятелка и доста се притеснява за това.
имам приятел на 20, които ходи с по 15-16годишни, защото бързо му пускат.
имам приятелка, която е на 19 и до сега е нямала гадже. имала е някакви предложения, но тя е прекалено сериозна за тях. иска нещо сериозно, но не може да намери такъв човек на нейната възраст.
п.с. всичко е прекалено относително![]()
I gotta feeling that tonight’s gonna be a good night (:
+ 100 Латурка е отчайващ случай..пуска едни и същи теми във всички възможни раздели!Първоначално написано от NamelessRomantic
Винаги съм предпочитала компанията на по-големи момчета. Не защото е модерно.Не заради колата и кафетата.Просто имаме общи интереси, общи теми за разговор, общи възгледи за живота. Какво да правя с пикльо на моята възраст, който мисли само за фитнес, за това дрехите му да са маркови(без значение в действителност що за парцал са) и за готинЪТЪЪЪ маЦкъъ с двата тона грим...не, мерси.
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Не винаги възрастта е фактор дали някой е по зрял или не...
Едно момче на 20-25 може да е същия пикльо на акъл като 15 годишен.
Зависи от човека.
4XCOKИ
Тук си абсолютно права!!!Първоначално написано от ShtrudeL
Имам приятели, които отговарят на това описание...
- Но какво да ги правиш, като са още с "детски" начин на мислене и "акъл"
![]()
И аз често съм си с детското мислене (ама наистина детско ^) и ми е много хубаво всъщност ^_^Първоначално написано от doomkillerr
Но не съм с такова постоянно. ^
4XCOKИ
Да, вероятно е така, просто тези, които познавам, са доста различни.Първоначално написано от ShtrudeL
Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...
Много съм съгласен! Да ти кажа аз,повечето над 18 мислят само с долната главаПървоначално написано от amk933
![]()
да ве щото момичетата на по 13-14-15 сичките знаят кво точно искат и са мн зряли ... аре моля ти сеПървоначално написано от laturka
Сега ще ви отговоря..
1)Превоз-естествено то ако няма няма да ходи с него!
2)Дрехи - е от това най-много се интересуват момичетата!
3)Пари - пък тва да не говорим!
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
Доста строго съдите тийнейджърките, макар, че имате право.Повечето не знаят какво искат. Не знаят какво е любов, не знаят какво е да трепериш над някого, все едно ти е роден брат, да му мислиш само доброто, да си искрен с него ,независимо какво ти ковства. Ама на всеки рано или късно се стоварва това на главата. Нека да си се чукат с когото намерят, нека да правят каквото искат. Ще си плащат.
Темата отдавна се е изчерпала, всичко е казано.Остава само хората , които не са си направили изводите, да го сторят по-бързо.
„Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал
Абсолютно нормално си е да търсят по-големи пичове ..
Момичето се нуждае от удоволствия и жестове ,не че по-малките пичове немогат да ги направят ,просто по-големите ги правят по-качествено и с повече акъл ..
Плюс това съмнявам се някое момиче да избере да се целува по-пейките,вместо да се вози в на леко брадясал "батко" колата ..
Не е само и до материалното ,самия манталитет и отношение е съвсем друг и това им се харесва ..