Цитирай Първоначално написано от machine
Така.........какво иска жената?
1.Мъж,който я привлича,който я кара да "гори от страст"
2.Мъж,който да и показва,че я цени и държи на нея
3.Мъж,който я кара да се чувства единствена,неповторима и обичана
4.Същият този мъж да умее да я разсмива и да я кара да бъде щастлива,да сияе от щастие.
5.Мъжът да има добър външен вид-визия,излъчване,тяло и прилично облекло
6.Мъжът да бъде себе си,да не се преструва.
7,Мъжът да бъде нежно агресивен,но не нахален
8.Мъжът да бъде в добро финансово положение
9.Да кара кола за поне 20 000 лв.
10.Да не показва с държанието си интерес към други жени
П.С това е мъжът,който търси една жена. 8 и 9 не са задължителни за 10-20 %,а за останалите сори,ще трябва да се търси любовта.
Евалата.
8 и 9 ги изключвам, ама останалите- нормално е.
Кво искате, да сте малки горили, необуздани и неориентирани и да си имате гаджета.
Имала съм връзка с "батко" 2,5 години. Той беше с 6,5 години по-голям от мен. Фейлнахме, защото той беше неозъзнато бебе , което имаше мераци да си тунингова колата.Не му пукаше много, когато му обяснявах задачи по математика за изпита на който исках да отиде. Не ме оцени, въпреки, че му бях единствената морална подкрепа и че при всяко желание за самоубийство/побой и при всяко едно начинание - нова работа, курсове. Можех да му покажа с пръст кой му е приятел и кой го използва, защото при тези момчета се личи от километри,както се казва. Но той в крайна сметка продължаваше да се държи като дете и ми писна. Аз бях детето, не той . Бях на 13 , бяхме на един акъл. Станах на 16 - опа, не успях да го накарам да еволюира поне малко и той.
Сегашният ми приятел - на 16 е, с 23 дни е по-голям от мен (даже сме една зодия и в един клас), заедно сме от 8-9 месеца - е, хиляди пъти по-зрял е, знае къде се намира и какво иска от живота. Заедно се опитваме да правим планове за постигане на духовно израстване, планове за образованието ни нататък и т.н.Не ми се налага да го уча как да се държи.
Не ми пука, че през лятото не можем да се виждаме всеки ден, защото няма кола . Нали си говорим денонощно.
Идеята ми беше, че възрастите на душата и на характера имат значение. Не на тялото.
И пак , съгласна съм с написаното горе^
Жените харесват мъже (сиреч израстнали умствено момчета) - не богати, не красиви. Просто да са мъже, да могат да поемат всичките отговорности които трябва, да могат да предложат подкрепата си на жена в труден момент.