- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Защо тинейджърките предпочитат батковците?
Разбирам, че има различни хора и различни мнения, но защо е нужно всеки да се меси в живота на другите и да опорочава щастието му?
Един човек, какъвто и да е, се нуждае от любов, грижи, ласки, щастие, нежност, обич... Всеки се старае да го постигне, но някои го осъзнават късно. Има малки момичета, които не знаят какво искат и търсят въпросните "батковци" на по 18-19 годинки, които за мен са си чисти пикльовци. Мъжете умствено израстват по-бавно от жените и това е биологично доказано. Малко жени търсят стойностни връзки, които могат да им дадат повече от скъпи подаръци и возене в кола. Подаръците са жест, а колата необходимост, но празноглавите ученички не го знаят това и не го разбират. Има и свястни момичета, да. Никой не го отрича. Аз самата имам връзка с мъж, който е по-голям от мен и това не ни пречи, а по-скоро ни свързва, защото съм далеч по-разумна от всички на моите години и винаги съм била по-различна от тях. Истинската обич съм я открила и нямам намерение повече да я търся, защото намерих човека, който ме накара да спра да се замислям за всичко друго, което не е той. И, да, щастлива съм. Обичана съм и се чувствам пълноценна и завършена, защото имам половинка, която допълва живота ми.
Да обичаш значи да страдаш!