- Форум
- По малко от всичко
- Пълнолетник
- Защо тинейджърките предпочитат батковците?
ам аз съм на 16 и последните 2 години съм излизала със сякакви индивиди +18 с изключение на 1-2 които бяха на моята възраст
+18 :
-някои имаха пари
-някои имаха коли
-някои имаха и двете
-някои нямаха нищо![]()
но все на втората седмица макс и късахме , зашото нямахме общи интереси, нямаше кво толкова да му кажа..
а моите набори още на третия ден ми казваха, че много ме обичат,че съм всичко за тях .. дрън дрън , а дори не ме познаваха ..и с тях беше за по 1-2 седмици
после за всички мои приятели бях сърцеразбивачката, защото винаги аз ги зарязвах.. тръгнах с момче '94 - колкото мен и почти през цялото време слушах за фитнес ( кво е праил , кви упражниения, колко пъти , каде го боли..), за коли ( коя колко вдига , за сякви изториики кадето някои за малко не се е отрепал или той карал няква кола и се блъснал някаде..) или че са набили някъв, или че са целили с камъни някво кученце
или че сяка вечер ходят да пият някаде... и тем подобни .. направих грешката да му задам въпроса : коя е послената книга която си прочел " а той се смя сигурно 10тина минути .. когато го питам за хубав филм ( имам предвид нещо от сорта на ''Schindler's List" пр.),а неговата представа за качествен и смислен филм е "голямото напушване" .. и мъчих се ама не вървеше.. само 1 път попаднах на момче което да ме харесва и да можем да си кажем много неща, беше на около 20 , излязохме веднъж и после по скайп веднага : после с кого беше, каде ходи , кого видя.. и т.н. и това беше задължителна вечерна процедура .. дразнещо любопитен ..
за мен възрастта няма значение зависи от човека
7 клас се чудех как да си зема изпитите , а 'баткото' ми говореше,че трябвало да се задомява вече..
преди исках да си хвана батко да ми е сладкои под 'батко' нямам предвид 1-2 години по голям,а 3-4-5-6 което в момента ми изглежда много глупаво
![]()
познавам едно момче на 20 - в момента е без работа , кара някава таратайка и ходи с момиче 5-6 години по малка от него , и са си щастливи заедно .. абее .. всичко е до човека![]()
“Обичта е лукс, който можеш да си позволиш едва когато всичките ти врагове са
унищожени. Дотогава всеки, когото обичаш е заложник, който саботира куражът ти и
покварява преценката ти.”
- Орсън Скот Кард, "Империя"