.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world

Пиърсинг, приятелка, родители, инфо

Здрасти. Вчера с най - добрата ми приятелка си поговорихме и решихме, че искаме да си пробием езиците. Само, че проблемът е там, че нашите не трябва да разбират в никакъв случай.
    Аз уча в друг град и мога да го направя там, приятелката ми може да преспи в някоя друга приятелка и техните да не я забележат на първия ден.
    Искам малко инфо по въпроса.. колко време стои подут езика, има ли проблеми в началото, лесно ли се маха и слага обицата.. ей такива мити работи.
    И някое съветче как да скрия от нашите поне за месец - два.

10х

Супер фен Аватара на zoreto

Re: Пиърсинг, приятелка, родители, инфо

Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Здрасти. Вчера с най - добрата ми приятелка си поговорихме и решихме, че искаме да си пробием езиците. Само, че проблемът е там, че нашите не трябва да разбират в никакъв случай.
    Аз уча в друг град и мога да го направя там, приятелката ми може да преспи в някоя друга приятелка и техните да не я забележат на първия ден.
    Искам малко инфо по въпроса.. колко време стои подут езика, има ли проблеми в началото, лесно ли се маха и слага обицата.. ей такива мити работи.

10х
    Можеш да го скриеш само ако не си го направиш

Като не дават вашите - ще ги слушаш. Аз , лично, на езика не бих си сложила.
    „Граници? Никога не съм виждал такива, но съм чувал, че съществували в умовете на повечето хора” - Тур Хейердал

Град
    around the world !
    Мацка, ами да ти кажа, ще съжеляваш след време, че си си пробила езика Защото има много голяма вероятност след като го пробиеш и се надуе да получиш инфекция, по простата причина, че това е мек орган и не е хубаво. Езикът стои поддут 2-3 дни, ще можеш да пиеш (само сокчета, без безалкохолно, а и вода можеш), но яденето ще ти е кофти като цяло докато свикнеш. Трудно се скрива нещо толкова видимо от родителите, все пак е на доста видно място i родителите ти ще го забележат А и са прави да не ти дават, за твое добро е, след време ще го осъзнаеш, че пиърсингът не е хубаво нещо

Град
    around the world !
    А и забравих, не знаеш какви още проблеми може да имаш, ако машинките не са както трябва. Обицата по принцип се слага лесно и се маха лесно, но това ще ти отнеме време докато свикнеш, обицата трябва да ти е хубава, а и не някое тенеке, но пак ти казвам - пиърсингът е вреден

Цитирай Първоначално написано от Unendlich
    Мацка, ами да ти кажа, ще съжеляваш след време, че си си пробила езика Защото има много голяма вероятност след като го пробиеш и се надуе да получиш инфекция, по простата причина, че това е мек орган и не е хубаво. Езикът стои поддут 2-3 дни, ще можеш да пиеш (само сокчета, без безалкохолно, а и вода можеш), но яденето ще ти е кофти като цяло докато свикнеш. Трудно се скрива нещо толкова видимо от родителите, все пак е на доста видно място i родителите ти ще го забележат А и са прави да не ти дават, за твое добро е, след време ще го осъзнаеш, че пиърсингът не е хубаво нещо
    +1

Ако си го направиш, това с какво ще промени живота ти, ще станеш по-хубава ?!
    Моята свобода свършва, там където започва твоята!

Град
    TaM..
    една позната имаше на езика , но техните я накараха да я махне и сега има на ципичката под езика ( там не знам как се казва , но като си дигнеш езика тази ципа се вижда) , та мисълта ми беше че сега техните не знаят , ама стои ужасно гадно и противно Обмисли го добре и тогава го прави

Мега фен Аватара на Sisito941
    Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Като не дават вашите - ще ги слушаш. Аз , лично, на езика не бих си сложила.
    Не бързай като караш!
    2-3 минути закъснение са нищо пред живота ти и живота на спътниците ти в колата!

http://www.youtube.com/watch?v=pwVF-txtUyM

http://www.ekip7.bg/index.php?option...=8080&Itemid=1 Почивай в мир,Миме!

До колкото разбрах в темата не става дума за " Да послушам ли наще или не " , а тя просто иска малко информация . Сори , че спамя ама много се нервирам на такива постове като горния .

Нямам никаква идея за пиърсинга , но на мен лично много ми харесва на езика . Имам приятелки с обеца на езика и не си спомням да са се оплаквали , че много боляло или нещо такова . До колкото си спомням само казваха , че изтръпва и се подува и 2-3 дни тряя да ядеш супички и сокчета . Всъщност пропуснах да кажа , че на едно от момичетата родителите му не разбрха няколко месеца , но веднъж без да иска се изплезила и майка и видяла пиърса . Айде успех
    Живей един път , но както трябва, слънцето няма цяла вечност да те радваа.... Греби със шепи , обичай всеки , краят не тежи ако дните ти са леки....

Град
    София

Re: Пиърсинг, приятелка, родители, инфо

Цитирай Първоначално написано от zoreto

10х
    Можеш да го скриеш само ако не си го направиш
    не е вярно, братовчедка ми има от 5 месеца на езика и знам само аз, защото ми каза

Родителите ти желаят доброто. Щом така са решили, послушай ги.

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Родителите ми не са ми казали нищо. Нито, че са 'за', нито 'против'.

Какво ти пука какво мислят родителите ти, давай смело. В най-лошият случай ще трябва да го махнеш и да си се минала с 50 лв.

Ще има да фъфляш много отначало
    I used to be schizophrenic ,but we're OK now! D

Повече от фен
    Нямам обица на езика,но са ми казвали, че околко една седмица по-късно стоу малко подут и малко фъфлиш като говориш. Иначе специално за езика-махне ли се обицата дупката зараства до няколко часа.
    Две хубави очи. Душата на дете в две хубави очи-музика, лъчи. Не искат и не обещават те...

при всеки различно .. на едни им се подува на др не .. и ако не фафлиш кой знае колко няма да разберат ваще ... така и с приятелките ми .. ако те не бяха им казали те нямаха да разберат и обицата се слагаше и махаше ацки лесно дори и след 2 3 дена пак можеше да си я сложи не беве се запишила дуплата а и на мен ми харесва .. бих си направила

Родителите ми не са ми казали нищо. Нито, че са 'за', нито 'против'.
    А защо не ги попиташ, ако ти разрешат няма да е нужно да се криеш, може дори и да ти го платят, а ако не тогава вече ще го мислиш как да го криеш :P

Супер фен Аватара на l0lz
    По- добре си сложи обица на веждата..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

МмМ ако иска тяхните да не го видят защо не си сложиш на ципата аз имах там обаче ми се скъса ципата голям праз вече зарасна и пак ще си слагам след 2-3 дена

няяма ккак ваште да разберат не боли ядеш си и пиеш нормално не фъфлиш много е яко но избора си е твой

Супер фен Аватара на bloodymirror
    Няма как да го скриеш и да искаш.Познавам една девойка,която си проби езика и и се изфектира а и седмица мисля,че беше трябва да си само на някви кашички. трудно говорип също. Искаш ли това?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си