- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Мнение :)
Зничи нямам за цел да ви се оплаквам просто искам мнение за една моя постъпка..![]()
Та значи имах си аз една много добра приятелка ( от около 1 година ) много сме си обичали винаги сме си помагали.. все на нейното рамо съм плакала.. аве истинска приятелкаДо тук нормално но.. тя беше от по затворените нямаше много приятели и аз и бях единствената най - добра.. но от както се преместих да живея започнахме да се отчуждаваме малко по малко .. тя постоянно ме молеше или аз да и идвам нагости или тя да е в нас.. а когато не се чувствах дубре се сърдеше че се оправдавам.. постепенно от всеки ден с нея започнахме да се виждаме с различни приятели по улиците.. след това когато ходихме да се записваме в ново училище тя пак беше с другите си приятели
много гадно ми ставаше .. даже и бях писала смс-си поздравявах я каних я на кафе но тя винаги отказва или не ми отговаря .. наясно съм че съм я загубила дали да се извиня след 4 месеца или да си остана така ...
Мнение?
Проблема е двустранен .. не й дължиш извинение според мен ...а по-скоро да се виждате по-често ...
дубре де ама тя под често разбира всеки дени тфа ме изнервя поне да беше 2 3 пъти в седмицата...
![]()
кажи и го ... явно тя има малко кофти представи за социални контакти ...
сложна ситуация ... остави я тя да те поттърси тогава ...
ами 4 месеца минаха .. и на рождения ми ден отказа да дойде едва ли ще се сети ..![]()
![]()
извинявай, но щом е отказала да дойде на рождения ти ден едва ли вече те чувства толкова близка
може би вече когато си е намерила още приятели се е променила и не иска да сте повече най-добри приятелки
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
знам как се чувствах имах подобна история със старата си приятелка .. смао дето аз отидох в ново даскало кандидатствах а тя си остана в старото и така се отдалечихме и може би още не сма я преодоляла аз я потарсих поговорих с нея и видях че няма да се получи ... затова продължавам на пред![]()
Може просто вече да си е намерила друга приятелка,която да чувства близка и един вед тя да те е заместила.
I'm not in love
but I'm in love with the way you make me feel
baby I'm not in love
i know i lead you to believe that your the one
but I'm sorry to say I'm not in love
Защо трябва да се извиняваш? Ти нищо не си направила
Щракни и още един смс и й кажи каквото на нас.. явно е решила,че я пренебрегваш бла-бла и искаш да се оттеглиш..![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Ако ти беше истинска приятелка щеше да цени и малкото време прекарано с теб.Според мен тя ти се сърди,защото просто не става така както тя иска.![]()
Няма смисъл да се занимаваш с нея, намери си други приятели.![]()
In life, unlike chess, the game continues after checkmate.
Напиши и един смс , в който казваш какво мислип за дадената ситуация , а вече ако тя все още иска да поддържате връзка , ще ти отвърне ... Иначе съм съгласна с поста , че тя иска просто да става на нейното![]()
I`m NOT strange , I`m just Different
Виж са к'во - не можеш да казваш, че имаш истинска приятелка на 13-14-годишна възраст! Та тя, и ти в това число, не знае дали й се яде пиле с ориз или ориз с пиле!
Не сте били никви приятелки, щом правите детските изпълнения от 3-ти клас!
Don't tell me what I can or can't do !
AutumnTears
Замислям се че си права ..
ssmilee
Благодаря ти
vampirekiss
Най - вероятно .. винаги тка се случва
ElinoOor
Писах и , но не отговори .. много ми е мъчно
CrazySweety
Истинска приятелка беше .. но права си голям инат е и винаги желае да е нейното
Iria
Открих ги , но съжалявам много за това приятелство
alex4ety95
Тя не иска и да чува за мен![]()
Boyd
Ще се направя че не съм те чул/аНе ми е до критики дали знам какво е приятелсво или не
Благодаря много на всички ! Вашите мнения ми помогнаха да взема решението![]()
![]()
аз съм в подобна ситуация,мога да кажа,че знам как се чувстваш,започнете пак да излизате всеки ден щом тя така иска,но не излизайте само 2те излизайте и с други хора,за да не сте само 2те и да не си омръзнете,малко разнообразие....
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Няма шанс да излява вече с неядаже по улиците се е случвало да се подминаваме ..
иначе се случи веднъж да излезем повече деца и не се държа толково дървено ..
ами тогава си намери нова най-добра приятелка![]()
мда .. така ще стане най - вероятножалко , че скоро няма да спря да се самообвинявам заради това , че вече не сме фр..
ами добре ще е да спреш,защото вината не е само твоя
Ще го имам напредвид за вбъдещеблагодя ти
![]()
радвам се да бъда полезна,не че направих нещо де...![]()
Такъв е живота, скъпа . .Всички преминаваме през такива моменти ... Ново училище, нови приятели ...Да понякога е жалко, че забравяме за старите ..Но няма за каквот да се обвиняваш, ти си направила всичко по силите си, за да запазиш контакт с нея
![]()
Успех занапред ..
Мерси многоПървоначално написано от Inloveee_
![]()
![]()
винаги можеш да продължиш напредПървоначално написано от ByK
всяко зло за добро![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...