- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Дали е лошо да спя така...
Значи вчера пточетох ето това мениеИ реших да го пробвам... Легнах си без възглавничка и сутринта незнам как, стана, но тази магиика подействаПървоначално написано от Sparky
Попринцип съм 166 , а сутринта като се измерих бях 169
![]()
Та въпросът ми е, има ли проблем ако вече не спя на възглавница? Може само 1 ден от седмицата да спа на нея... Това дали би било лошо, за вратът ми или нещо друго...
Да не пропусна да кажа, че спя на ортопедично легло...
Това е невъзможно... 4см за една нощ...Дори временно. Сигурно е нещо свързано със стойката а не растеж..![]()
ACϟDC
ами и аз не знам как става това чудоРеших да спя така и... По гръб без възглавница, права стойка и...И аз се чудя... От 166 до 169
![]()
действа ли ? и аз ще пробвам
Събуй си домашните чехли преди да се мериш![]()
сутринта половин-един час ще си малко по-висока (зависи от общия ръст) отколкото си следобяд или вечерта
Със стойката е свързаноПонеже като нямаш опора отзад на врата и разтягаш някои мускули... Или нещо подобно
Временни магийки
![]()
всяка сутрин човек е по-висок с около 2 санта, отколкото вечер... доста тъпо, че не си пробвала да си спиш нормално и пак да се измериш сутринта... не мисля, че ще има разлика![]()
а иначе аз по 1 време спах без възглавница и не усетих няква промяна в стойката си
аз спя без възглавница, винаги, но по корем :Д
временно е, премери се пак и ще разбереш.
и аз ще направя такъв опит, първо по гръб и после както си спя нормално.![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
Сутрин човек е по-висок, тъй като междудисковите пространства на гръбнака са пълни с течност и са по-стегнати. През деня в последствие от действието на гравитацията тази течност/сухожилия се смачкват от притегателните сили на земята.. така че е напълно нормално да си по-висок като се събудиш от сън![]()
И на мен това ми е правило впечатление, че сутрин сме по-високи отколкото вечер.
Вчера сутринта като се събудих ми се стори, че съм по-висока измерих се и наистина бях 2см. по-висока, много се зарадвах, но като се измерих отново след 1 ч. някъде пак си бях същата
. Иначе бях си спала съвсем нормално с възглавница
.
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
Аз по притцип спя без възглавница, така де, тя си е там, но аз я избутвам. честно казано не съм имала някакви проблеми с врата. Даже мисля, че така е по-добре.
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
нормално е, сутрин човек е по-висок а вечер се "смалява". е, разкликата не е чак толкова голяма. Аз си го обяснявам с това, че като си легнал тялото ти се отпуска и се "разтяга", после цял ден като седиш прав, ходиш и т.н., тялото се набива и вечер си по-нисък. Абе малко е откачено, ама си е факт.
колкото до това да спиш без визглавница, няма лошо, аз всяка нощ си спя без възглавница, така ми е по удобно
![]()
и аз спя без възглавница, но никога по гръб ... дори да заспя, се въртя много![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Да, това е факт. През деня дисковете на гръбначния стълб се свиват, а през ноща се възстановяват. Нещо такова![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
не е вярно бе аз сутрин съм по-висока само с половин сантиметър![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
Като цяло теорията, която развивате за човешкия ръст сутрин и вечер ми звучи безумна, но ако я приемем те уверявам, че нищо няма да ти стане като спиш без възглавница. Даже някои твърдят, че е по-полезно.
невъзможно ..
просто сутринта си била някак уверена и ти е била по-изправена стойката като си се измерила :Д![]()
![]()
аз например,презноща много се въртя и спя без възглавница(понеже я избутвам)Първоначално написано от LittleFashionista
И аз много се въртя докато спя и най-често съм прегърнала възглавницата тоест съм спала без възглавница нищо ми няма. като прочетох статията ми стана много интересно дали и аз ще съм по висока на сутринта. обаче на мен не ми е удобно да спя по гръб . ако съм по корем същия ли е ефекта ?
Някъде бях чел, че има нещо свързано с гравитацията и през деня предимно си в изправено положение и леко се смаляш.
Нямам си и на идея дали наистина е така, но просто казвам.![]()
![]()
Без възглавница е по-добре, аз винаги така спя.![]()
“I don’t know why I’m scared,
I’ve been here before,
Every feeling, every word,
I’ve imagined it all,
You’ll never know if you never try,
To forget your past and simply be mine” ♥ Adele
Възможно.Даваха го по Дискавъри мисля..А и на 1ва страница обясниха защо се случваПървоначално написано от clever
![]()
Първоначално написано от eliyiy