- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Клитор?!?!!
Здравейте!
Тука съм се фанал с една гимнстичка. Ся скоро май ше праим секс... ама тя ще ми е първата и малко ме е страх
Най-много се страхувам, защото много хора ми казват, че спортистките са с огромни клитори.... постоянно ми го намекват!
А аз започвам да си мисля,че ще извади чурка(малка де)
![]()
![]()
![]()
![]()
Пффф поредната простотия... Големината на клитора или която и да е друга част от вагината на жената не зависи от това дали си спортист или не...Дадох мнение за малоумни...
![]()
+1 мисли преди да пишеш няква подобна темаПървоначално написано от Midi4ka
Аз доколкото зная, от физическото натоварване просто както мускулите така и клитора се уголемява![]()
Хах да ти кажа не съм чувала подобно нещо...звучи като голяма ГЛУПОСТ,каквато е всъщност! Спокойно,бе момче няма да ти ''извади чурка(малка де)''![]()
![]()
![]()
![]()
Технически погледнало клитора е недоразвита пишка , ама ти не се притеснявай толкова ... Няма да е по-голяма от твоята![]()
![]()
![]()
Станислава
Първоначално написано от t0d1t0
![]()
обаче темата е супер тъпа и тва дето казваш е тъпо .. : )
Технически погледнало клитора е недоразвита пишка , ама ти не се притеснявай толкова
Да,и технически и нетехнически говориш глупости...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ааааа достигнах до това невероятно заключение в часа по биологияПървоначално написано от YourPoison
Просто така го бяха обяснили , че най-накрая му ударих 1 превод на разказа
![]()
Станислава
Не се знае .. може да извади някоя чурка по-голяма и от неговатаПървоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
Хаха пич ти не разбираш ли че сериозно те базикат твойте приятели , няма да те изяде , или пък да излезне чурка ... спокоен бъдиПървоначално написано от kokoji
\\m// MetallicA 4 life \\m//
Тази тема-ебавка не ми харесва!
Хората се хващат...
Защо да е ебавка?! Има толкова заблудени хора,че се връзват на всичко,което им се каже...![]()
еби и да не ти пука...![]()
wсичkо заwиси от гLeднаta toчка . . . !
малко инфо за глупавия ни автор...
Размерът на клитора НЕ ЗАВИСИ от това дали си спортист или не, в продължение на 10 години съм била активно спортуваща, 5 от които гимнастичка , а клиторът ми е нормален (т.е мъничък)
аман от глупости...
love is gone!
хахах това ми оправи настроението за седмица напред![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
Недей се фаща с гимнастички,имат голем клитор и кат го надръви тя теб ща ебе,а не ти нея![]()
Охааа, брат, ставаш брутален!!Първоначално написано от kokoji
![]()
Ама сигурен ли си, че е жена? Трябва да се провери за всеки случай, туко-виж изкарала 30 сантиметров негръсрки!
Да знаеш, ако везните се наклонят, хващай електрожена..![]()
There is no good either bad, only thinking makes it so.
Оххх Хораа беше по-зле от това което описахте! Вчера нали стояхме си и решихме да го направим.... Там целувахме се тфа онова, минах я цялата с език и когато стигнах до там и
не знаех как да реагирам! Беше ужасно! Огромен Клитор и огромни срамни усни! Не посмях да я докосна с уста. Сложих там кондома и гас .... но беше ужасно... направо го усещах се как се движи по Х.я ми!!!
![]()
20 минути не можах да свърша.... но на нея и хареса... и иска пак
![]()
![]()
не мога да си го причиня пак!!!
![]()
Ако мацката ти извади "чурка" ще й направиш свирка! Какво му мислиш и ти ..![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
ХахаПървоначално написано от t0d1t0
![]()
Може и да е ти познаваш ли го?!?
![]()
![]()
![]()
![]()