.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Приятелка или гадже?

Да си излея и аз моята история

Преди около година се запознах с едно момиче от друг град (близък до моя) в сайт за запознанства. Писахме си доста време, намерихме много общо помежду си и по стечение на обстоятелствата след около месец се срещнахме. Оттогава почнах да мисля постоянно за нея, не мога да си я изкарам от главата След тази първа среща успявахме да се видим през месец - два... Споделя ли сме си толкова работи, преживяхме толкова работи, макар и комуникирайки онлайн, но за мен това приятелство започна да прераства в любов....

Та въпросът ми е: да и разкрия ли чувствата си или да ги подтисна, за да не я загубя като близък човек и приятелка. Страх ме е, че ако и кажа всичко, ще я отблъсна Моля за вашия съвет!
    Krasiv do dokazvane na protivnoto !!!

Супер фен Аватара на Kukumqvka
    Град
    България
    Тцц .. няма да се спрете с тия компютри

П.Т: Кажи и к'во чувстваш .. няма гаранция,че и тя ще чувства същото,но все пак му кажи Пък ако и той изпитва същото ще се разкарвате из градовете ама нали за любовта няма граници ..

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    не и казвай,останете си приятелли
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Мега фен Аватара на Hilary_
    Прецени сам .. ако й кажеш може да развалите приятелството си, но след като ти вече не си безразличен към нея за теб това приятелство така или иначе е развалено именно, защото не я приемаш за такава ..

Толкова ми е близка, че мога да забравя всичко само и само за да е близо до мен по някакъв начин ... пък и не съм от най-сигурните какво точно изпитвам...

Мега фен Аватара на PurpleDream
    Град
    ....in the rain...
    Цитирай Първоначално написано от Martoooooo
    Толкова ми е близка, че мога да забравя всичко само и само за да е близо до мен по някакъв начин ... пък и не съм от най-сигурните какво точно изпитвам...
    щом не си сигурен,нищо не и казвай,само ще си развалите приятелството..останете си приятели
    Залагате ли?! Спечелихте ли?!
    Че аз умирам, а вас ви презирам!

Ми седни и помисли какво изпитваш в крайна сметка ..

Мисля го вече месеци (2 или 3) и не знам и аз ... не е толкова лесно

Мисля го вече месеци (2 или 3) и не знам и аз ... не е толкова лесно
    Предполагам, че не ти е лесно, но все пак трябва да решиш рано или късно .. колктоо по-късно толкова по-мъчително ще е за теб ... ии страха от това да й признаеш ще нарастне ..

Може би ще е по-добре да я запазя като приятелка.... прекалено много примери за развалено приятелство се случиха с мои познати

Може би ще е по-добре да я запазя като приятелка.... прекалено много примери за развалено приятелство се случиха с мои познати
    Повечето пътитака се получава ...

Но пък заслужава ли си да скриеш и подтиснеш чувствата си от страх ??

В нейното поведение забелязвал ли си някакви намеци илиии знам ли ?? Нещо друго освен приятелски намерения?

Какво да забележа ние я се видим един път в месеца я не Но все пак мисля, че тя ме смята повече за приятел отколкото за момче за потенциална връзка

Какво да забележа ние я се видим един път в месеца я не Но все пак мисля, че тя ме смята повече за приятел отколкото за момче за потенциална връзка
    Ами всъщност това (ако евентуално стане нещио между вас) ще е проблем това разстояние ...

Разбери дали и тя гледа на теб като нещо повече от приятел и тогава й разкрий чувствата си..

Голям фен Аватара на RaZzer
    Първо се изясни със себе си и ако си сигурен, че изпитваш повече от приятелски чувства - няма защо да криеш... Пък и ако й признаеш по деликатен начин - не е задължително да си приключвате с приятелството дори и да не изпитва нищо към теб

кажи и какво изпитваш към нея... не потискай чуствата си.... мисля,че ще те разбере....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си