.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 36

защо не изпитвам оргазъм ?

с приятеля ми водим полов живот от 10 месеца .. той свършва но аз защо не мога смисал аз даже не усещам нищо .. само че влиза и излиза .. но не ми е хубаво ..

аа ся де... пробвайте за по-дълго време... нека свърши 5-6 пъти, па ти на тебе 1-н ти стига

Re: защо не изпитвам оргазъм ?

Цитирай Първоначално написано от cv3t3linda
    с приятеля ми водим полов живот от 10 месеца .. той свършва но аз защо не мога смисал аз даже не усещам нищо .. само че влиза и излиза .. но не ми е хубаво ..
    По - лесно е да изпитваш оргазъм, когато си с мъж, с които се познавате достаъчно добре и си имате доверие, можете да се отпуснете. Възрастта и опита също оказват своето влияние. Момичетата с по - малко сексуален опит по - трудно се отпускат, не познават достатъчно добре своето и на партньора тяло. Някои жени натрупали опит пак не стигат до оргазъм, докато не родят. Наистина по - често чвление е клиторния оргазъм, но пък удоволствието от вагиналния, ако се достигне е по - цялостно.

Супер фен Аватара на l0lz
    Тва е щото си мОтирала..
    ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.

Град
    Пловдив
    Момчето има вина, обръща ли ти достатъчно внимание?
    С предишния ми приятел ( той ми беше първия) не изпитвах оргазми, нищо хубаво, а даже болка ( за 2-3 месеца полов живот) , със сегашното ми момче правим секс от около 2 месеца и всичко е различно... просто ми обръща много внимание, много дълга любовна игра, задължително свършвам 1-2 пъти преди самия секс... така по време на секс всичко е идеално...
    Според мен трябва да си отделяте повече време, без задръжки , разнообразни изпълнения през любовната игра, след това води ТИ по време на секс, за да разбереш какво точно искаш и кое ти харесв най-много
    и задължително поговори с него... не го оставяй да си мисли, че си задоволена ( ако го знае и не ти обърне внимание значи е просто поредния тъпкач)

обръщал ми е внимание преди секса свършвала съм но.. по време на секс пак нищо

Град
    Пловдив
    приятеля ти е дърводелец ... да е чувал за G-точката?
    To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
    I DON'T GIVE A FUCK !!!

Град
    In Your Memories
    Намирисвам дефекти в цялата тази работа!
    There is no good either bad, only thinking makes it so.

Цитирай Първоначално написано от eikichi
    Намирисвам дефекти в цялата тази работа!

Error 404 : Page not found

Цитирай Първоначално написано от Macallan
    приятеля ти е дърводелец ... да е чувал за G-точката?

Всеки е чувал...ама колко са я намирали
    Summer 09' <33

Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Според мене гаджето ти гледа само неговия си кеф....
    И според мен

Град
    ВаРнАаАа
    А може би проблема не е в никого.. има много момичета, които са в същото положение.

Прекалено много мислиш за това.АЗ бях така,сега гледам да избягвам темата.На мен ми харесваше секса просто не знаех до къде съм стигнала или си седя на едно място.Свършвала съм с него само с пръстчета.Но е по-важно да се опуснеш за момента и просто да правиш това,което ти харесва.Удължавайте играта,сменяйте позите,изучавайте се един друг и ще се получи,иска се време,малко усилия и най-важното-правилният човек.

...hate my nickname

Град
    Таити
    тя ако не може да се отпусне и само се филмира че няма да свърши той и цял ден да я тъпче пак същата работа. не мога да разбера защо когато има проблем на момичетата все момчетата сме им виновни....
    There is no right or wrong, only fun or boring

А според мен пак всичко се прехвърля върху момчето. Абе по дяволите момчето ли е отговорно за чуждия оргазъм. Нали за това е секс, защото и двамата са отговорни един за друг. Вече като има проблем и айде хоп момчето е виновно. Това са сложни неща и не може да се каже има ли някой виновен и ако да, докъде е виновен и докъде не е.
    Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген

Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!

Просто се отпусни или вкарайте малко разнообразие

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от Ilikeliljon
    А според мен пак всичко се прехвърля върху момчето. Абе по дяволите момчето ли е отговорно за чуждия оргазъм. Нали за това е секс, защото и двамата са отговорни един за друг. Вече като има проблем и айде хоп момчето е виновно. Това са сложни неща и не може да се каже има ли някой виновен и ако да, докъде е виновен и докъде не е.
    Абе жените са си прави. Скоро тук спорихме с един потребител на тази тема. Ако жената не може да свърши с дадено момче, НО МОЖЕ САМА, значи е време да го разкара. Това е моето мнение. Няма смисъл от психически травми.

Цитирай Първоначално написано от Xitap
    Абе жените са си прави. Скоро тук спорихме с един потребител на тази тема. Ако жената не може да свърши с дадено момче, НО МОЖЕ САМА, значи е време да го разкара. Това е моето мнение. Няма смисъл от психически травми.
    Добра логика
    98% от младото поколение слуша чалга!
    Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!

Голям фен Аватара на Xitap
    Град
    Vav fitnes zalata
    Цитирай Първоначално написано от rozovsluncho
    Цитирай Първоначално написано от Xitap
    Добра логика
    ПРАВИЛНАТА Логика. Всички са големи ебачи... обаче колко от тях могат да се похвалят, че над 90% от партньорките им са изпитали оргазъм с тях... не повече от 10%

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    За свършването - много жени не могат да свършат по време на секс А това да нямаш никакво удоволствие ,не е нормално, има една болест при жените, но забравих й името, може да погледнеш в гугъл, пиши безчувственост в секс или нз как ще си го формулираш и ще видиш.Ако наистина нямаш никакво удоволствие е възможно да е това

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Цитирай Първоначално написано от hamacs563
    Цитирай Първоначално написано от Alexandra93
    Според мене гаджето ти гледа само неговия си кеф....
    И според мен
    Съгласна съм
    Приятеля ти е егоист и си гледа собствения кеф А ако случайно не е така - значи си сред оня малък процент жени,които не изпитват удоволствие от секса
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

между другото искам да добава че маика ми знае че водя полов живот и веднъж ми каза " и кво харесва ли ти като го правиш ? щтото на мен започна да ми харесва чак като станах на 30 " тфа може ли да окаже някакво влияние смисал наследствено или нещо подобно

Град
    Знам ли и аз,майна
    Ако правиш секс само с цел да получиш оргазъм,си в голяма грешка.Проблемът е в главата ти и по-точно от неправилната настройка и в самата представа за сексуалния акт.Ако ти не си помогнеш,никой не може.

ами може би ако се отпуснеш малко и мислисш за приятени неща ще се получи недей да мислиш постоянно че трябва да изпиташ оргазъм

Град
    Gabr0v0
    Цитирай Първоначално написано от bYbAa
    ами може би ако се отпуснеш малко и мислисш за приятени неща ще се получи недей да мислиш постоянно че трябва да изпиташ оргазъм
    мм да съгласна съм, може би всичко е на психическа основа, 'щот си с нагласата, че няма да изпиташ оргазъм. Просто се отпусни ии изживей мига..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си