- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- защо не изпитвам оргазъм ?
с приятеля ми водим полов живот от 10 месеца .. той свършва но аз защо не могасмисал аз даже не усещам нищо .. само че влиза и излиза .. но не ми е хубаво ..
аа ся де... пробвайте за по-дълго време... нека свърши 5-6 пъти, па ти на тебе 1-н ти стига![]()
По - лесно е да изпитваш оргазъм, когато си с мъж, с които се познавате достаъчно добре и си имате доверие, можете да се отпуснете. Възрастта и опита също оказват своето влияние. Момичетата с по - малко сексуален опит по - трудно се отпускат, не познават достатъчно добре своето и на партньора тяло. Някои жени натрупали опит пак не стигат до оргазъм, докато не родят. Наистина по - често чвление е клиторния оргазъм, но пък удоволствието от вагиналния, ако се достигне е по - цялостно.Първоначално написано от cv3t3linda
![]()
Тва е щото си мОтирала..
ITG - Because it's easy to be a 6 foot 4 Olympic powerlifter and streetfighting god, from behind the confines of a keyboard.
Момчето има вина, обръща ли ти достатъчно внимание?
С предишния ми приятел ( той ми беше първия) не изпитвах оргазми, нищо хубаво, а даже болка ( за 2-3 месеца полов живот) , със сегашното ми момче правим секс от около 2 месеца и всичко е различно... просто ми обръща много внимание, много дълга любовна игра, задължително свършвам 1-2 пъти преди самия секс... така по време на секс всичко е идеално...
Според мен трябва да си отделяте повече време, без задръжки , разнообразни изпълнения през любовната игра, след това води ТИ по време на секс, за да разбереш какво точно искаш и кое ти харесв най-много
и задължително поговори с него... не го оставяй да си мисли, че си задоволена( ако го знае и не ти обърне внимание значи е просто поредния тъпкач)
![]()
обръщал ми е внимание преди секса свършвала съм но.. по време на секс пак нищо![]()
приятеля ти е дърводелец ... да е чувал за G-точката?![]()
To my assitant who’s always hassle’n me and to the ones talk’in sh@# with their backs to me, and to my ex-girlfriend who didn't care about me. To my ex-teachers who never believed in me, to the people who always want something for free:
I DON'T GIVE A FUCK !!!
Намирисвам дефекти в цялата тази работа!![]()
There is no good either bad, only thinking makes it so.
Първоначално написано от Macallan
Всеки е чувал...ама колко са я намирали![]()
Summer 09' <33
И според менПървоначално написано от Alexandra93
![]()
А може би проблема не е в никого.. има много момичета, които са в същото положение.
Прекалено много мислиш за това.АЗ бях така,сега гледам да избягвам темата.На мен ми харесваше секса просто не знаех до къде съм стигнала или си седя на едно място.Свършвала съм с него само с пръстчета.Но е по-важно да се опуснеш за момента и просто да правиш това,което ти харесва.Удължавайте играта,сменяйте позите,изучавайте се един друг и ще се получи,иска се време,малко усилия и най-важното-правилният човек.
тя ако не може да се отпусне и само се филмира че няма да свърши той и цял ден да я тъпче пак същата работа. не мога да разбера защо когато има проблем на момичетата все момчетата сме им виновни....
There is no right or wrong, only fun or boring
А според мен пак всичко се прехвърля върху момчето. Абе по дяволите момчето ли е отговорно за чуждия оргазъм. Нали за това е секс, защото и двамата са отговорни един за друг. Вече като има проблем и айде хоп момчето е виновно. Това са сложни неща и не може да се каже има ли някой виновен и ако да, докъде е виновен и докъде не е.![]()
![]()
Ако не можеш да намериш истината в себе си,къде другаде очакваш да я намериш!!! Доген
Знаещия истината никога не се насилва да бъде убедителен, той е убедителен, защото знае истината!!
Абе жените са си прави. Скоро тук спорихме с един потребител на тази тема. Ако жената не може да свърши с дадено момче, НО МОЖЕ САМА, значи е време да го разкара. Това е моето мнение. Няма смисъл от психически травми.Първоначално написано от Ilikeliljon
Добра логикаПървоначално написано от Xitap
![]()
98% от младото поколение слуша чалга!
Ако си от онези 2% които я мразят, сложи това в подписа си!
ПРАВИЛНАТА Логика. Всички са големи ебачи... обаче колко от тях могат да се похвалят, че над 90% от партньорките им са изпитали оргазъм с тях... не повече от 10%Първоначално написано от rozovsluncho
За свършването - много жени не могат да свършат по време на сексА това да нямаш никакво удоволствие ,не е нормално, има една болест при жените, но забравих й името, може да погледнеш в гугъл, пиши безчувственост в секс или нз как ще си го формулираш и ще видиш.Ако наистина нямаш никакво удоволствие е възможно да е това
![]()
Съгласна съмПървоначално написано от hamacs563
Приятеля ти е егоист и си гледа собствения кефА ако случайно не е така - значи си сред оня малък процент жени,които не изпитват удоволствие от секса
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
между другото искам да добава че маика ми знае че водя полов живот и веднъж ми каза " и кво харесва ли ти като го правиш ? щтото на мен започна да ми харесва чак като станах на 30 " тфа може ли да окаже някакво влияние смисал наследствено или нещо подобно![]()
Ако правиш секс само с цел да получиш оргазъм,си в голяма грешка.Проблемът е в главата ти и по-точно от неправилната настройка и в самата представа за сексуалния акт.Ако ти не си помогнеш,никой не може.
ами може би ако се отпуснеш малко и мислисш за приятени неща ще се получинедей да мислиш постоянно че трябва да изпиташ оргазъм
![]()
![]()
![]()