- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- на колко години..
Лелеее хора как така ви пускат на по 13-14 години сами без никой възрастен, не мога да си обясня...аз съм на 14 и се очертава да ме пуснат на 17-18,но пък аз и не искам по-рано...такива зверски притеснения майка ми не заслужава..![]()
Първоначално написано от breathless
и мена съм на 16
![]()
-What are you looking at? o_o
-You, obviously. *smile*
_________
Sex.Love.Control.Vanity.. <3
На 13,14,15,16...??
Кво праите вие бе...по-точно родителите ви кво правят...![]()
Интересно... гадженца тука гледам..ала бала..
Е блазя ви.. На мен няма да ми се случи такава случка преди 18,19 години.
(всъщност - за добро ще да е )
На 16 ..
Това лято до момента само с приятели и с приятеля ми съм ходила![]()
... Живей с мечти, а не със спомени ...
16 ..![]()
На 17, обаче не с приятели, а с гаджето ми.
от 3 клас насам вяка година(сега съм за 8 клас)
На 14 съм и още не ме пускат самичка...
аз съм си все на морето![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
13 т.е. тази година, ама на лагер..въпреки, че нямаше огромен контрол от госпожите.. ние сме отговорни 'лапета.![]()
Ще си бъда нараненото дете,
чиито думи никой не разбира,
ще изчакам да поспре да ме боде
и в прегръдката на нежността ще се завия.
тъй като гледам другите отговори май не трябва да се притеснявам, защото аз сега ще съм 8 клас и още не ме пускати си мислех,ч е съм единствената с тоя проблем
Все още не са ме пускали с компания .. Може би, защото дори нямам 14 (но след месец-два ги навършвам xDD), но въобще не се интересувам, когато му дойде времето ще ме пуснат (т'ва прозвуча малко странно ;D). Но на лагери с госпожи съм ходила още от 10 годишна.. Беше си кеф, поне.![]()
Loko Sofia![]()
Manchester United![]()
бтв тва какво общо има с козметиката и диетите![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
и аз отидох на 15 мин година![]()
и аз така...толкова рев за тоя лагер и пак - НЕ и НЕ!Първоначално написано от breathless
![]()
![]()
и при мен е такаПървоначално написано от Punisherrr
![]()
![]()
18 просто щот ходех с наще сяка година и ми викаха мн ше ти стане 2 морета ама почнах и да си работа така че мога и 3 пъти ако искам вече :P![]()
11-12 може и по рано
Мен не ме пускаха но отидах на море без да знаят наще беше много яко но после разбрахаи стана лошо ... беше в началото на това лято на 14 и половина
![]()