.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Отношения :D

Офф аре някой да помага.. забраих как се решават задачи с "отношения" някой ако можи да ми рпипомни ще бъде незаменим :S:S

Понеже съм решила да натрия носа на даскалката ми по Математика.. съм си казала че ще реша летните задачи..добре де ама стигнах до раздела с Отношения и зациклих..забравих просто по какъв начин се решшаваха

пЛЗ помагаите

Re: Отношения :D

Цитирай Първоначално написано от Jo_Ni_To
    Офф аре някой да помага.. забраих как се решават задачи с "отношения" някой ако можи да ми рпипомни ще бъде незаменим :S:S

Понеже съм решила да натрия носа на даскалката ми по Математика.. съм си казала че ще реша летните задачи..добре де ама стигнах до раздела с Отношения и зациклих..забравих просто по какъв начин се решшаваха

пЛЗ помагаите
    Преди това някой трябва да ти помогне с българския
    "Humanity is overrated."
    ex. ChildOfBodom

Re: Отношения :D

Цитирай Първоначално написано от Sunwell
    Цитирай Първоначално написано от Jo_Ni_To

пЛЗ помагаите
    Преди това някой трябва да ти помогне с българския
    Мхм дано да не си ти че лошо става тогава..
    пиша така защото така съм си свикнала..това не значи че не мога да пиша и нормално..спокойно...

Напиши ми задачата на лично и ще я реша
    Summer 09' <33

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си