.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 7 от общо 7

Хартиените фактури от mtel

здравейте.. темата може да ви се стори мн странна, но имам сериозен въпрос. Не съм запознат с услугите на мтел , щото майак ми плаща .. тоз месец навъртях дебела сметка ( незнайно как btw ) и тя 100 % ще поиска фактура, обаче имах мн жестоки проблеми със родителите си преди време които ми забраниха кореспонденция с едни мои приятели , но аз не ги послушах и си писахме бая смс-и ... Та конкретния ми въпрос е , има ли начин чрез тази фактура да разбере какво съм писал в смс-ите и кои са били хората ?? мн ми е важно да знам , защото ако е вярно ме чакат огромни мъки

Мисля, че във фактурата може да се видят номерата с които си говорил и на които си пращал СМС-си като брой, но не може да се разбере какво си писал в тях!

Намери си работа и започни сам да си плащаш сметките. Срамота е на твоята възраст да зависиш от родителите си като малко дете.

Повече от фен Аватара на adrenal1n
    Цитирай Първоначално написано от doomkillerr
    Мисля, че във фактурата може да се видят номерата с които си говорил и на които си пращал СМС-си като брой, но не може да се разбере какво си писал в тях!
    +

Супер фен Аватара на slavito007
    Град
    Sin City
    Абонат съм на Мтел с договор, в частност Loop.
    В хартиената фактура пише САМО услугите, които си ползвал: колко смс-а и ммс-а си писал, колко кб нет си ползвал, колко секунди си говорил, но Не се споменават конкретни номера.
    Напълно подробна фактура със всеки номер, с който си общувал може да се види само от сайта на мтел, ако имат регистрацията ти и gsm-a ти.
    Цитирай Първоначално написано от charlotte^
    Цитирай Първоначално написано от thefreak
    Известно ли ти е с какво се пълни пениса като се втвърдява ?
    Сигурно с ракия.
    Мисля да ги наритам или да падна върху тях, но този път нарочно Mad Surprised

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Едно време можеше, да се види и кво си писал, ама трябваше молба за детайлна разпечатка да подадеш, да платиш 12 лв. и тогава.Сега не знам как е.
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Мерси ви много ! Много ме успокоихте,а относно :

Цитирай Първоначално написано от laturka
    Намери си работа и започни сам да си плащаш сметките. Срамота е на твоята възраст да зависиш от родителите си като малко дете.
    С родителите съм си се разбрал кой колко да харчи , винаги съм харчил малко и не искам нищо от тях. Сметките поемат те.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си