.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

За косата...

Здравейте
    Заминавам за морето след 4 дни и се чудя и мая какви продукти да си взема за косата. Трябва ми хубава маска и нещо против заплитане на краищата. Ще съм ви благодарна ако ми кажете какво бих могла да си купя,ако е с UV защита още по-добре.
    Всяко на сносна цена,до 20 лева.

Моля не ми казвайте да питам в козметичните магазини,просто искам нещо изпитано

И така и така пускам тема,какво представляват стилизиращите кремчета? Някакви марки?

Ами предполагам , че всеки ден ще си сушиш косата , затова ти предлагам да си вземеш спрея на DOVE Therapy (един такъв в оранжева тубичка) . Той предпазва косъма и косата ти няма да се изтощи толкова много..
    Дано съм помогнала

Едит : В моя град спреят струва 7,20 лв.

tonity95 е права. На Dove спрея е много ефектен, вземи си с маската, пак от същата серия против нагряване на косата от висока температура. Използвай шампоан с UV филтри - на Nivea има такива и са много подходящи за лятото - правят косата свежа и лека.

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от muhkata3
    tonity95 е права. На Dove спрея е много ефектен, вземи си с маската, пак от същата серия против нагряване на косата от висока температура. Използвай шампоан с UV филтри - на Nivea има такива и са много подходящи за лятото - правят косата свежа и лека.
    +1

Мерси А имате ли някакво мнение за спрея за запазване на цвета и лесно разресване на Elseve?

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от pinkisexapilla
    Мерси А имате ли някакво мнение за спрея за запазване на цвета и лесно разресване на Elseve?
    още не съм ги опитвала тези спрейчета,но от шампоаните като качество предполагам и че тези спрейчета ще са добри

Супер фен Аватара на aloveyou
    Град
    Русе
    А имате ли някакво мнение за спрея за запазване на цвета и лесно разресване на Elseve?
    Аз съм много доволна от този спрей..Ползвам го вече една година и нямам никакви проблеми. :P
    Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Re: За косата...

Здравейте
    Заминавам за морето след 4 дни и се чудя и мая какви продукти да си взема за косата. Трябва ми хубава маска и нещо против заплитане на краищата. Ще съм ви благодарна ако ми кажете какво бих могла да си купя,ако е с UV защита още по-добре.
    Всяко на сносна цена,до 20 лева.

Моля не ми казвайте да питам в козметичните магазини,просто искам нещо изпитано

И така и така пускам тема,какво представляват стилизиращите кремчета? Някакви марки?
    Достатъчно ти е само ленено масло и нищо друго. Нанасяй по цялата дължина на косата след измиване и тя ще е в перфектно състтояние дори и след плаж.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си