- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- целувка ?
въпроса ми е следния : как да целунеш някой за който не знаеш дали те харесва , дали има някакви чувства изобщо към теб ? как да го направиш : бързо и неочаквано , нежно и чувствено ? и какво да направим ако този човек не реагира добре на целувката ? а даже и да не се осмелиш да го целунеш как да му покажеш чувствата си ? Дайте някакъв съвет![]()
защо вместо да го нападаш с целувки не си поговориш с него
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!
Ако си решен/а на целувка, действай бързо и неочаквано, че от другата страна ще се отръпнат ако няма чувства, а ти много го мислиш..
а иначе.. най-добрия начин да покажеш на някой, че не ти е безразличен е да отидеш и да му го кажеш в очите..
Човек не обича истински, ако не обича вечно.19.06.2009
![]()
Първоначално написано от YourPoison
![]()
Вече стана ясно,че е по-добре да говориш с него![]()
с говорене не стаа
по-добре бързо, за да изпиташ малко удоволствие преди шамара![]()
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
май това е по-добрия вариантПървоначално написано от PurpleDream
LoVe iS tHe aNsWeR
Давай го по старомодния начин, щото си новак.. ама ако си куражлия достатъчно пробвай така:
Първо я опознай, после някоя вечер излезте и накрая я целуни без да пита като я изпратиш, нежно, бавно, но не много продължително, че ще ти прасне един шамар(както ми се е случвало) И те така, после зависи според реакцията и, ша го измислиш в последствие
![]()
There is no good either bad, only thinking makes it so.
Еми да ти кажа то ще си проличи ако те харесва ! Но ако си тъп няма да го разбереш !![]()
![]()
Защото една добра целувка е по-силна от 1000 казани думиПървоначално написано от PurpleDream
![]()
Според мен съчетай целувката с приказки... Започни да обясняваш някви увъртяни неща за чувства и т.н. и когато тя почне да усеща на къде биеш - я целуни!
+++++Първоначално написано от PurpleDream
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Хах,и на мен много пъти ми е идвало в главата да направя това нещо.Но ми е липсвало..смелост?Не знам,може би просто наистина мисля трезво,а не страхът ми е проблема.
Както и да е,препоръчвам да не е изненадващо.Така би отблънал отсрещния човек - арогантно си е - навлизаш в лично пространство![]()
po dobre pyrvo pogovri s nego pak posle go napadai s celyvki 6tot ako go celynesh i ako toi ne te haresva sh si pomisli lo6i ne6ta za tebe![]()
![]()
![]()
isitnskiqt priqtel e tozi na kogo sabuujda6 s dymite sno6ti ubih 4ovek a toi otogovarq oki kade 6te kopaem...
Ако те е срам да говориш с него,започни с намеци![]()
Целувките се крадат. ^_^
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.
бързо и неочаквано--това е отговорът![]()
Срещам кучка ''чука ми се,,да я черпя аз япитам...
тя ми вика ''Искам и си клати задника във ритъм"
После да не се чудите що няма "свестни" мъже. Щото хем давате пример какво да направят, хем обаче ако на вас ви се случи - ревете че попадате все на путьовци.
По темата - авторче изобщо не ти трябва да знаеш дали тя/той те харесва или не за да искаш да я целунеш и за да го направиш. Първо щото ако не си харесван, няма и да те допуснат до целувка, а ако си ахресван думите само ще утрепят коча с мотиката. И ще получиш смънканото: "Ми не знам, не съм сигурен/на че искам".
Мислете малко бе дами и господа какви мъже възпитаваме и какви жени възпитаваме.
Това ли е идеала ви за мъж?
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
Защото една добра целувка е по-силна от 1000 казани думи[/quote]
+ 1![]()
целуваш неочаквано пък квото станене се умира от целувка наи много някой шамар да си изядеш ама то и от тфа не се умира
![]()
![]()